Vidi roberta foxa starok vikendasa. Pred vikend govori ono sto sam govorio, pa su me vlasnici ove teme prozali vikend cetnikom. Da ponovim, rat ce stati, ili biti zamrznut onog trenutka kada velikma bude odgovaralo. Nema veze da imaju 100000 ramobo vojnika ukrjainci, kapak, rs je rs.SanskiBiser wrote: ↑28/07/2023 20:06ako je tacno ovo sto Robert Fox prica, dzaba nam sve prognoze, a on je jedan od "onih" izgleda po zadatku dobio da prica to, a vec i po zapadnim medijima imamo price o pregovorima sa Rusijom koji se vode zakulisno...zanimljiv je osvrt na Njemacku i koliko je Bundeswehr infiltriran ruskim simpovima kao i generalna ocjena da Svabe a narocito iz bivseg DDR ne vole Poljake ni Ukrajince...ima puno zanimljivih detalja...
Citam postavi madner jednog ruskog tenka vs 2 ukrajinska i 6 oklopnjaka, kazu prije dva mjeseca. Pa bubic ekipa, to je samo pokazatelj da su se i rusi prilagodili, imaju dosta tehnike, dronova, ali izgleda i drogiranih, gdje pokazuju "hrabrost" 1 vs ostali. Jos ako ste pogledali klip s prevodom, imate kordinaicju napada, koja stavise, nije losa, dala je rezultat. No ovdje se ne smije napisati nista lose, traziti odgovornost. Tako je kad se stvori kult licnosti, a ne pricamo o putleru
Koliko god da je madner fulao na pocetku, ne znaci da dosta ljudi nije mislilo, jer se sjecam 24.02 sjedim u boksericama u 4 ujutro i gledam live cam napade i ne vjerujem sta se desava. Sjecam se kurvanjskog "never again" i kontam evo ga, opet heljp baznia, ovaj ukrajina.
Nego, odmorit cete mjesec dana od madnera prvoligasa, evo i ja cu vas pustiti mjesec dana, pa cemo da vidimo su spetembru kakvo je stanje.