Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arelinho wrote: ↑29/07/2023 14:17
Dobio sam poruku da mi za par dana ističe ugovor na pretplati. Imam extra s paket i ostala mi godina danas da otplatim rate za jedan uređaj.
Zanima me kakve benefite mogu dobiti ako potpišem novi ugovor?
Bila neka akcija ne znam da li i dalje traje, 200 GB se dodatno godišnje dobijalo.
Ja i stara ćemo čim mognemo meni izganjati onu tarifu Assistant za invalide. A za leteći internet tj kućni ćemo da vidimo.
Ne vjerujem da ovdje može riješiti problem iko Mogu vidjeti i korigovati neke stvari, ostalo ništa, nisu nadležni za veće stvari, valjda takav im opis posla i hvala što su svaki put pomogli koliko su mogli.
Ali ovo nadmudrivanje sa korisnicima koji znaju šta plaćaju, to je već za suda, uz dobrog advokata oguliti ih..
Ta inertnost kod podrške je za nagrade, čak i crnogorci bi zavidili neradnom načinu "rada"..
ovo je silovanje zdravog uma..
Ja i ne trazim da mi ovdje rijese problem.Ali zadrzavam pravo da ih popljujem na svakom koraku (firmu) jer su govna koja ne ispunjavaju svoju obavezu.A neka se nastave q... giga,mega uspjesima.Nadam se bolnom propadanju,nesto kao FDS.
Ma ja , ako meni ne može usluga neka propadne čitava firma, kako dubokoumno
mist wrote: ↑27/07/2023 23:32
Ja i ne trazim da mi ovdje rijese problem.Ali zadrzavam pravo da ih popljujem na svakom koraku (firmu) jer su govna koja ne ispunjavaju svoju obavezu.A neka se nastave q... giga,mega uspjesima.Nadam se bolnom propadanju,nesto kao FDS.
Neka propadne kada ste nesposobni,jebete me 20 godina,a ja uredno placam uslugu.Da se vratimo na temu 29 dan kako problem nije rijesen,hoces da cujes odgovor sa 1444,hitno je proslijedeno
Neka propadne kada ste nesposobni,jebete me 20 godina,a ja uredno placam uslugu.Da se vratimo na temu 29 dan kako problem nije rijesen,hoces da cujes odgovor sa 1444,hitno je proslijedeno
+1
Ako neko redovno placa uslugu, a istu ne dobija ili kvalitet nije zadovoljavajuci, ima svako pravo da bude ljut. Medjutim, oni misle da su bogom dani i da korisnici njima nesto duguju. Pridruzujem se zeljama.
arelinho wrote: ↑29/07/2023 14:17
Dobio sam poruku da mi za par dana ističe ugovor na pretplati. Imam extra s paket i ostala mi godina danas da otplatim rate za jedan uređaj.
Zanima me kakve benefite mogu dobiti ako potpišem novi ugovor?
pa one klasicne popust, duplo saobracaja, kupovina uredjaja sa popustom pa sta ti vise odg
Javio se Senco, dežurni advokat firme.
Sada će ti napisati da ideš kod konkurencije ako nisi zadovoljan uslugom.
mist wrote: ↑29/07/2023 19:30
Prvo ce da poprave svoje sranje a onda ide raskid ugovora prvi sljedeci dan i tuzba,novac necu zaliti.Dosta su oni mene jebavali.I da idem kod konkurencije vec je sve dogovoreno.
da li se u posljednjih dana/sedmica/mjeseci nešto promijenilo u BHTelecom-ovm ADSL-u? Imam njihov Zyxel modem, postavljen u bridge modeu a konekciju ostvarujem sa svojim Routerom, to tako radi već više od 5 godina.
Sinoć restartujem Router jer je uptime bio preko 3 mjeseca, hajde reko da ga osvježim, nakon toga, nema šanse ostvariti konekciju, ne dobija IP...?
Ako neko nešto zna, bio bih zahvalan.
P.S. Da stavar bude gora, nemam fizički pristup uređajima, budem vani. U Routeru imam postavljen openVPN server i tako se kačim na kućnu mrežu, starci su više puta isključivali i uključivali (modem i router) ali ne pomaže...
mist wrote: ↑27/07/2023 23:32
Pa šta misliš senco, da neće doći cica na kolica! Da Bog da vas prodali najvećem dušmanu i imali duple cijene ali obezbijeđenih 100/10 a ne da mi lažete preko telefona da možete isporučiti tu uslugu.
Danas kućepazitelja pitam za ormarić vaš koji je malo je reći neuredan, kaže kućepazitelj da vas je zvao, isti taj bhtelecom da to urade i da zamjene instalacije, da to kako treba bude, pismeno odrađeno.. Naravno stoji kako stoji ormarić, a meni se puca priča kako trebate odobrenje za to, a vaš ormarić otvarate zatvarate ga kad god želite..
Mani se te priče, ima nas više koji smo zakinuti u ovom trenutku nego što misliš. Ev ne dobivam odgovor već drugi dan, niko ne zove! Do koga je? Do matere moje, jel? Floskulaši bolje da se ne javljaju.. Pisaću svaki put kad nešto nije uredu..
Pa šta misliš senco, da neće doći cica na kolica! Da Bog da vas prodali najvećem dušmanu i imali duple cijene ali obezbijeđenih 100/10 a ne da mi lažete preko telefona da možete isporučiti tu uslugu.
Danas kućepazitelja pitam za ormarić vaš koji je malo je reći neuredan, kaže kućepazitelj da vas je zvao, isti taj bhtelecom da to urade i da zamjene instalacije, da to kako treba bude, pismeno odrađeno.. Naravno stoji kako stoji ormarić, a meni se puca priča kako trebate odobrenje za to, a vaš ormarić otvarate zatvarate ga kad god želite..
Mani se te priče, ima nas više koji smo zakinuti u ovom trenutku nego što misliš. Ev ne dobivam odgovor već drugi dan, niko ne zove! Do koga je? Do matere moje, jel? Floskulaši bolje da se ne javljaju.. Pisaću svaki put kad nešto nije uredu..
Napisete lijepo i svi se potpisete da dozvoljavate radove u zgradi za izradu optickih instalacija predate na protokol u direkciji kojoj pripadate i rijesit cete problem.
Prvo ce da poprave svoje sranje a onda ide raskid ugovora prvi sljedeci dan i tuzba,novac necu zaliti.Dosta su oni mene jebavali.I da idem kod konkurencije vec je sve dogovoreno.
Ne razumijem o čemu pričaš, i zasto ti to govoris meni? Ja kad imam problem sa nekom firmom napišem šta imam i predam ma protokol, ne nađem nekoga na forumu da mu kukam i da mu se žalim.
mist wrote: ↑29/07/2023 19:30
Oslabio mi pritisak vode , nakon što su napravili bazen na dobrinji, da Bog da propali ko FDS kad je meni oslabio pritisak ,ha ja logično
mist wrote: ↑29/07/2023 19:48
A kakav ti je problem ?
Tv ne radi,net puca svakih par minuta a brzina istog je
Pozdrav ekipa, do sad ste mi bili korisni sa informacijama, pa da opet probam. Zanima me da li sam mogu da otvorim portove 3 i 4, da ih mogu koristit il moram zvati 1444 i peglat se sa njima? U pitanju je huawei HG8145V5
sgrm wrote: ↑30/07/2023 16:12
Pozdrav ekipa, do sad ste mi bili korisni sa informacijama, pa da opet probam. Zanima me da li sam mogu da otvorim portove 3 i 4, da ih mogu koristit il moram zvati 1444 i peglat se sa njima? U pitanju je huawei HG8145V5
Mislim da je najbolje da nazoves, jer ako sam promijenis kad se resetuje router, vratit će se na stare postavke.
Ja sam u petak zvao radi nečeg - u 9:31 sam nazvao 1444 i u 11:51 sam dobio povratni poziv iz tehničke podrške.
RuzvelT666 wrote: ↑30/07/2023 21:13
ko se sjetio da je pametna ideja da kad se vrati sadrzaj unazad i pauzira da prikazuje neku bht sliku umjesto sadrzaja koji je pauziran ?
sgrm wrote: ↑30/07/2023 16:12
Mislim da je najbolje da nazoves, jer ako sam promijenis kad se resetuje router, vratit će se na stare postavke.
Ja sam u petak zvao radi nečeg - u 9:31 sam nazvao 1444 i u 11:51 sam dobio povratni poziv iz tehničke podrške.
Najbolje rjesenje je switch.
Ili on ili oni na fabricke kad se vrati modem ponovo se moraju konf portovi
Zvao sam 1444, rekli su da su primili zahtjev i da ce tehnicka sluzba da otvori portove 3 i 4. A razmisljao sam o switch al za sad mi je dovoljno da imam 3 porta plus tv. U kutiji/razdjelniku nije bas ostalo puno prostora da se ubaci i switch. Modem i njegov punjac su zauzeli dosta mjesta, nazalost.
jasko__10 wrote: ↑30/07/2023 21:55
Ovo nisam znao, mislio sam da kad oni jednom konfigurišu, to tako ostaje za tog korisnika.
Zvali me iz tehnicke sluzbe i kad sam im rekao da mi portovi 3 i 4 trebaju za net rekose da ih ne mogu otvorit, da su 2, 3 i 4 za tv rezervisani, i da mogu uzet switch i preko porta 1 koristit net. Ovo mi bas zvuci nevjerovatno, da se ne mogu koristit portovi za internet.
Ovo nisam znao, mislio sam da kad oni jednom konfigurišu, to tako ostaje za tog korisnika.
Zvali me iz tehnicke sluzbe i kad sam im rekao da mi portovi 3 i 4 trebaju za net rekose da ih ne mogu otvorit, da su 2, 3 i 4 za tv rezervisani, i da mogu uzet switch i preko porta 1 koristit net. Ovo mi bas zvuci nevjerovatno, da se ne mogu koristit portovi za internet.
Ne ostaje.
Pored toga radi ovoga mora dolaziti na adresu a ovo realno nije smetnja a ima ljudi kojima ne radi usluga
Javi se u pp pa cu ti pomoci skoro sam radio na tom modemu.