Narod i Pravda (Konakovic)
-
Škobo Habu
#28176 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koliko je samo stresni emocija Vukadin unio u saopštenje da mu ne gine ateroskleroza. Šteta, mlad čo'jek.
Dr. Solaković će imati posla.
- dječak sa šibicama
#28177 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

iz svake crte lica isijava intelEgencija
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28178 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sto aterosklerozaŠkobo Habu wrote: ↑29/07/2023 19:27 Koliko je samo stresni emocija Vukadin unio u saopštenje da mu ne gine ateroskleroza. Šteta, mlad čo'jek.
-
Officer Crabtree
#28179 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne šiša se kod ove naše izgleda.
Tako to bude kad stranka nastane iz gladnih očiju.
- dječak sa šibicama
#28180 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zamislimo kako je Ugljenovoj porodici, Ademovici i unuke uskoro uhljebljuju. I porodicama inih neznanih koji su jednako nagrabusili od ruke "nepoznate".
Tuzno je sve to.
Tuzno je sve to.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28181 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

ko nas jebe ovdje, Raport, Vukadin, "Jasko"?
- Roccohljup
#28182 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Junior ne posustaje

-
HelaS
- Mishelinke
#28184 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Slažem se sa juniorom.
Mandić je ubjedljivo drugi najgori načelnik u KS. Prvi je Tanović, drugi Mandić (mala razlika), a treći najgori je rumenige.
Treba Mandića opozvati, ali i Tanovića. Najbolje bi bilo u paketu i onda izabrati nove ljude.
Ovo što je urađeno u Centru može samo ojačati NiP.
Može ojačati i Trojku, ako Trojka podrži NiP u nakani da nogira neradnika i time pokažu da nema nedodirljivih i da prvo čiste svoje redove, ako se pokaže da je izbor loš, a Mandić i Tanović su upravo to.
Da je NS mudra i da zaista drži do svojih principa, prva bi trebala pokrenuti proceduru opoziva, a ne stajati iza neradnika i praviti raskol u koaliciji. Progutalo se to što podržavaju pedere, progutalo se i to što imaju najgoreg premijera u historiji kantona, a nisu najjača stranka. Tri godine se gutao i neradnik Mandić i vala dosta više. Ovo treba podvuči. Ne može NS koja je treća u po broju glasova diktirati i voditi sve kantonalne procese i ne mogu njihovi kadrovi biti nedodirljivi. Ako ne znaš, ako si neradnik, ima da letiš ko fišek i kraj priče. Zato, definitno treba organizovati referendum i da građani daju svoj sud.
- madner
#28185 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mislim da se NiP debelo precjenjuje sto se tice njihove podrske u Centru.
-
HelaS
#28186 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Al' ti lupetaš u pmMishelinke wrote: ↑29/07/2023 20:31Slažem se sa juniorom.
Mandić je ubjedljivo drugi najgori načelnik u KS. Prvi je Tanović, drugi Mandić (mala razlika), a treći najgori je rumenige.
Treba Mandića opozvati, ali i Tanovića. Najbolje bi bilo u paketu i onda izabrati nove ljude.
Ovo što je urađeno u Centru može samo ojačati NiP.
Može ojačati i Trojku, ako Trojka podrži NiP u nakani da nogira neradnika i time pokažu da nema nedodirljivih i da prvo čiste svoje redove, ako se pokaže da je izbor loš, a Mandić i Tanović su upravo to.
Da je NS mudra i da zaista drži do svojih principa, prva bi trebala pokrenuti proceduru opoziva, a ne stajati iza neradnika i praviti raskol u koaliciji. Progutalo se to što podržavaju pedere, progutalo se i to što imaju najgoreg premijera u historiji kantona, a nisu najjača stranka. Tri godine se gutao i neradnik Mandić i vala dosta više. Ovo treba podvuči. Ne može NS koja je treća u po broju glasova diktirati i voditi sve kantonalne procese i ne mogu njihovi kadrovi biti nedodirljivi. Ako ne znaš, ako si neradnik, ima da letiš ko fišek i kraj priče. Zato, definitno treba organizovati referendum i da građani daju svoj sud.
-
mirza_15
#28187 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja mislim da referenduma neće biti ali je zaista porazno da je izvršenje budžeta samo 50-tak %. I meni izgleda da je Mandić veliki neradnik. Čovjek nema šta da izdvoji za skoro 3 godine mandata. Možda je zbog viših nivoa kontraproduktivno sada ovo raditi ali hebo i to ako će se Mandić braniti argumentima naš je, ne diraj ga.
Također, ovo oko spomenika civilnim žrtvama rata i spomenika Bošku i Admiri... Čime su to Boško i Admira zaslužili spomenik?
Također, ovo oko spomenika civilnim žrtvama rata i spomenika Bošku i Admiri... Čime su to Boško i Admira zaslužili spomenik?
-
emmir1
#28188 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sama činjenica da dolazi u 11 na posao je dovoljna za metlu.
Pa kakva je to bahatost ?
Sprdanje i izrugivanje narodu.
Dodje opali koju sliku za FB i idemo dalje.
Ma jedi govna.
A da ne govorim o tome kako krije ugovore, blokira projekte, gura samo svoje...a pred narodom izigrava najpostenijeg covjeka na dunjaluku.
Ma jedi govna.
A da ne govorim o tome kako krije ugovore, blokira projekte, gura samo svoje...a pred narodom izigrava najpostenijeg covjeka na dunjaluku.
-
HelaS
#28189 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Čime su zaslužili pjesmu? Čime su zaslužili 45-minutnu emisiju na TV... Čime su zaslužili da ih se i danas sjećamo, nakon 30 godina... Odvratno ti je pitanje, a i komentar onog polusvijeta iznad koji kategorično tvrdi da neće biti spomenikamirza_15 wrote: ↑29/07/2023 20:42 Ja mislim da referenduma neće biti ali je zaista porazno da je izvršenje budžeta samo 50-tak %. I meni izgleda da je Mandić veliki neradnik. Čovjek nema šta da izdvoji za skoro 3 godine mandata. Možda je zbog viših nivoa kontraproduktivno sada ovo raditi ali hebo i to ako će se Mandić braniti argumentima naš je, ne diraj ga.
-
mirza_15
#28190 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Svaka žrtva u okupiranom Sarajevu je zaslužila spomenik i pjesmu prije njih koji su pošli da bježe na okupiranu Grbavicu. Da li bi Boško u VRS kod Batka ili bi samo dezertirao? Sramota je da se njima podiže spomenik. Uvreda za sve nas koji smo ostali u gradu.HelaS wrote: ↑29/07/2023 20:46Čime su zaslužili pjesmu? Čime su zaslužili 45-minutnu emisiju na TV... Čime su zaslužili da ih se i danas sjećamo, nakon 30 godina... Odvratno ti je pitanje, a i komentar onog polusvijeta iznad koji kategorično tvrdi da neće biti spomenikamirza_15 wrote: ↑29/07/2023 20:42 Ja mislim da referenduma neće biti ali je zaista porazno da je izvršenje budžeta samo 50-tak %. I meni izgleda da je Mandić veliki neradnik. Čovjek nema šta da izdvoji za skoro 3 godine mandata. Možda je zbog viših nivoa kontraproduktivno sada ovo raditi ali hebo i to ako će se Mandić braniti argumentima naš je, ne diraj ga.
Također, ovo oko spomenika civilnim žrtvama rata i spomenika Bošku i Admiri... Čime su to Boško i Admira zaslužili spomenik?![]()
-
HelaS
#28191 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Fakat treba referendum, da ohladi pogani seljakluk.emmir1 wrote: ↑29/07/2023 20:45 Sama činjenica da dolazi u 11 na posao je dovoljna za metlu.
Ma jedi govna.
-
last mohicans
#28192 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mogao je papčić, nafurani, wanna be novi Dino, makar ovo kragnu namjestiti.
-
HelaS
#28193 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne bi ovako pisao da su poginuli Admir i Boška
- Styling
#28194 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sve to stoji, ali ako vrh stranke nije za opoziv iz nekih većih razloga, onda ne možeš ići protiv interesa stranke. Malom da nije bilo babe bio bi anonimus. Malo ga je ponijelo.mirza_15 wrote: ↑29/07/2023 20:42 Ja mislim da referenduma neće biti ali je zaista porazno da je izvršenje budžeta samo 50-tak %. I meni izgleda da je Mandić veliki neradnik. Čovjek nema šta da izdvoji za skoro 3 godine mandata. Možda je zbog viših nivoa kontraproduktivno sada ovo raditi ali hebo i to ako će se Mandić braniti argumentima naš je, ne diraj ga.
Ako Dino ne sauliše ove free lancere za godinu će i njegova pozicija Predsjednika biti upitna.
-
mirza_15
#28195 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Eto ti znaš kako bih ja pisao.
Da su oni barem bježali preko piste ili tražili opciju kroz tunel pa hajde. Nego pravo Batku na Grbavicu. I daj im sada spomenik. Oni neke veličine samo zato što je bježanija iz grada krenula po zlu? Pa barem 10.000 ljudi je preče za spomenik.
-
last mohicans
#28196 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije ga malo ponijelo, nego dobro. Od samog kontraveznog izbora za presd. GV, kada je i dio NiP bio protiv toga, do konstatnog rovarenja u OV Centra, od samog početka. Balo zguzeljani, kako je na drzavne jasle došao, sve je veći, a u suštini je malo profinjenija verzija Zahe. S tim, da je Zaha obrazovaniji i pismeniji od njega.
-
caros
#28197 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bošnjački kompleks da se bude bolji od anamo onih po svaku cijenu.
Pazi ti teksta na nekakvom Sarajevo.co.ba prije deset godina
Pazi ti teksta na nekakvom Sarajevo.co.ba prije deset godina
Pa kome se ovo prodaju muda pod bubrege?Nakon godinu dana života pod Opsadom odlučili su napustiti Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu. Odlučili su otići negdje gdje će živjeti normalnim životom. Odlučili su osloboditi svoju ljubav. Preko zajedničkih prijatelja su dogovorili izlazak iz opkoljenog Sarajeva.
-
mirza_15
#28198 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nisam ja na njegovoj strani, ali ga razumijem. U pravu je kada kaže da ne mogu ljudima u općini na oči. Svašta se nešto obećalo, a ništa se nije realizovalo. Treba reći istinu. Nije meni intervju uopšte bio loš. Ja mislim da će oni ovo još malo razvlačiti, ali da referenduma neće biti. Čak mislim da će ovo dobro doći NiP-u Centar na sljedećim lokalnim izborima.Styling wrote: ↑29/07/2023 20:52Sve to stoji, ali ako vrh stranke nije za opoziv iz nekih većih razloga, onda ne možeš ići protiv interesa stranke. Malom da nije bilo babe bio bi anonimus. Malo ga je ponijelo.mirza_15 wrote: ↑29/07/2023 20:42 Ja mislim da referenduma neće biti ali je zaista porazno da je izvršenje budžeta samo 50-tak %. I meni izgleda da je Mandić veliki neradnik. Čovjek nema šta da izdvoji za skoro 3 godine mandata. Možda je zbog viših nivoa kontraproduktivno sada ovo raditi ali hebo i to ako će se Mandić braniti argumentima naš je, ne diraj ga.
Ako Dino ne sauliše ove free lancere za godinu će i njegova pozicija Predsjednika biti upitna.
Ali realizovati samo 50% budžeta je za zatvora. To znači da baš ništa ne radiš.
-
mirza_15
#28199 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Post ti je prijavljen. Trebali smo svi pobjeći valjda ako su oni neki svijetli primjer. Sram da te bude što bježaniju promovišeš kao vrijednost.HelaS wrote: ↑29/07/2023 21:00Nije tema Boško i Admira, ali sram treba da te bude, smeće jednomirza_15 wrote: ↑29/07/2023 20:55
Eto ti znaš kako bih ja pisao.
Da su oni barem bježali preko piste ili tražili opciju kroz tunel pa hajde. Nego pravo Batku na Grbavicu. I daj im sada spomenik. Oni neke veličine samo zato što je bježanija iz grada krenula po zlu? Pa barem 10.000 ljudi je preče za spomenik.
- Student_u_Ostavci
#28200 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Fino diskutujte, nemojte se vrijeđati, vi ste 'prava raja'