Nikakva suplja, samo fakti.
Baj d vej, sada zvucis kao covic kada govori o komsicu
Nikakva suplja, samo fakti.
O.K.
https://express.24sata.hr/top-news/hasa ... anima-4081
Hasanbegoviću prigovaraju da negira samo postojanje Bošnjaka i svodi ih na vjersku skupinu koja je dio većine unutar nacionalne države Hrvata različitih vjeroispovijesti, a ne na nacionalnu manjinu
Ateista. Po njegovom je 90% ljudi na balkanu ateista. Mislim nebitno je sta on kaze al eto, forum svasta trpi
Ko da nabrajas danasnje ulice po Sarajevudječak sa šibicama wrote: ↑29/07/2023 17:24 Hrvat islamske vjeroispovjesti, nesto kao Mustafa Busuladzic, Muhamed efendija Pandza, Enver Colakovic i jos mnogi.
Nije Bošnjak, ali ne možeš mu osporiti da je musliman.LSD wrote: ↑29/07/2023 17:41https://express.24sata.hr/top-news/hasa ... anima-4081
Ne znam koja mu je konfesija, al procitaj ovo i lako ces skontati da musliman nije milijardu %![]()
@moimoi, evo jos malo fakata
Hasanbegoviću prigovaraju da negira samo postojanje Bošnjaka i svodi ih na vjersku skupinu koja je dio većine unutar nacionalne države Hrvata različitih vjeroispovijesti, a ne na nacionalnu manjinu![]()
veliki bosnjak i musliman
![]()
Ne znam kako je to tačno bilo kod ustaša, ali većina nacista u Njemačkoj je se smatrala velikim ateistima.JohnnyS wrote: ↑29/07/2023 17:44 LSD-ovom logikom kako Hasanbegović nije musliman (iako se tako izjašnjava) jer pravi musliman ne bi nikad mogao veličati zločinačke ideologije je kao da netko ide reći kako ni ustaše nisu bili katolici jer pravi katolik mora biti dobar i ponizan kako je Isus propovijedao, a oni su izopačeni.
Kao olakotnu okolnost u pogreškama u njegovim zaključcima ćemo uzeti da će večeras Real natamburati Barcelonu pa je malo rastrojen
Pa kako se ti razlikuješ od Čovića koji kaže da Komšić nije Hrvat.
Neki mu prigovaraju.LSD wrote: ↑29/07/2023 17:41https://express.24sata.hr/top-news/hasa ... anima-4081
Ne znam koja mu je konfesija, al procitaj ovo i lako ces skontati da musliman nije milijardu %![]()
@moimoi, evo jos malo fakata
Hasanbegoviću prigovaraju da negira samo postojanje Bošnjaka i svodi ih na vjersku skupinu koja je dio većine unutar nacionalne države Hrvata različitih vjeroispovijesti, a ne na nacionalnu manjinu![]()
veliki bosnjak i musliman
![]()
Kordić je napravio nezapamćen zločin u Ahmićima. Pravi vjernik ne bi nikad mogao napraviti takvo zlo. Drugi put kad netko potegne argument kako muslimani u svijetu ne mogu napraviti sranja kao što su katolici kroz prošlost, ja ću reći, pravi vjernik ne može pravit zlo, pitaj LSDasehohari wrote: ↑29/07/2023 17:49Ne znam kako je to tačno bilo kod ustaša, ali većina nacista u Njemačkoj je se smatrala velikim ateistima.JohnnyS wrote: ↑29/07/2023 17:44 LSD-ovom logikom kako Hasanbegović nije musliman (iako se tako izjašnjava) jer pravi musliman ne bi nikad mogao veličati zločinačke ideologije je kao da netko ide reći kako ni ustaše nisu bili katolici jer pravi katolik mora biti dobar i ponizan kako je Isus propovijedao, a oni su izopačeni.
Kao olakotnu okolnost u pogreškama u njegovim zaključcima ćemo uzeti da će večeras Real natamburati Barcelonu pa je malo rastrojen
U naske su to sve bili veliki vjernicisehohari wrote: ↑29/07/2023 17:49Ne znam kako je to tačno bilo kod ustaša, ali većina nacista u Njemačkoj je se smatrala velikim ateistima.JohnnyS wrote: ↑29/07/2023 17:44 LSD-ovom logikom kako Hasanbegović nije musliman (iako se tako izjašnjava) jer pravi musliman ne bi nikad mogao veličati zločinačke ideologije je kao da netko ide reći kako ni ustaše nisu bili katolici jer pravi katolik mora biti dobar i ponizan kako je Isus propovijedao, a oni su izopačeni.
Mjesas nacionalnost sa vjeroispovjesti, ne kontas neke stvari, al dobro.JohnnyS wrote: ↑29/07/2023 17:49Pa kako se ti razlikuješ od Čovića koji kaže da Komšić nije Hrvat.
Znači ako ide u džamiju, a valjda ide kad je imao i funkciju tamo, ako slavi Bajram, ako vjeruje da je Alah Bog, a Muhamed njegov posljednji poslanik, lupam, pojma nemam što znači da je netko musliman, kako ti možeš reći da nije. Tko dijeli certifikate? Jesi li musliman ako piješ alkohol? Jel onda itko musliman u Bosni i Hercegovini?
Pa sam se nabija tamo, ja opravdavam elementarno ljudsko pravo na samoopredjeljenje. Da je Komšić Hrvat ateist, Edim Fejzić i Zlatan Hasanbegović Hrvati muslimaniLSD wrote: ↑29/07/2023 17:56Mjesas nacionalnost sa vjeroispovjesti, ne kontas neke stvari, al dobro.JohnnyS wrote: ↑29/07/2023 17:49
Pa kako se ti razlikuješ od Čovića koji kaže da Komšić nije Hrvat.
Znači ako ide u džamiju, a valjda ide kad je imao i funkciju tamo, ako slavi Bajram, ako vjeruje da je Alah Bog, a Muhamed njegov posljednji poslanik, lupam, pojma nemam što znači da je netko musliman, kako ti možeš reći da nije. Tko dijeli certifikate? Jesi li musliman ako piješ alkohol? Jel onda itko musliman u Bosni i Hercegovini?
Da, da bi bio musliman valjda se mora ici u dzamiju, klanjati, postiti, klati kurbani, ici na Hadz i tako te neke stvari - a ne slikavati se ispod portreta poglavnika Pavelica i velicati NDH....ne mogu da vjerujem da ti ovo moram objašnjavati![]()
Naseg vrlog Zlatka nikad niko nije vidio u dzamiju, u safu kako klanja, a petobanku nabio...ako ima neka njegova slika i snimak iz dzamijeu namazu- izvinjavam se.
I ne znam odakle vam tolika potreba da ga na silu svrstavate tamo gdje ne pripada, gdje nikad nije ni bio.
Sebi jesi, ali ne znam kako bi prošao na izboru za Mister BiH. S druge pak strane, ne postoje muslimanijade, pa da se može natjecati koliki je tko musliman. Obično u tim organiziranim religijama ima i zabrana da se mjeri koliko je tko pobožan, kažu samo Bog može suditi
Ja bih prije rekla-vjera i religija nisu jedno te isto.
Ne treba muslimanijada, dovoljno je da ga neko vidi u dzamiji...naime, muslimani idu u dzamije, ako nisu znaoJohnnyS wrote: ↑29/07/2023 18:04Sebi jesi, ali ne znam kako bi prošao na izboru za Mister BiH. S druge pak strane, ne postoje muslimanijade, pa da se može natjecati koliki je tko musliman. Obično u tim organiziranim religijama ima i zabrana da se mjeri koliko je tko pobožan, kažu samo Bog može suditi
Kaze: član Izvršnog odbora Medžlisa Islamske zajednice Zagreb.[4]LSD wrote: ↑29/07/2023 18:08Ne treba muslimanijada, dovoljno je da ga neko vidi u dzamiji...naime, muslimani idu u dzamije, ako nisu znaoJohnnyS wrote: ↑29/07/2023 18:04
Sebi jesi, ali ne znam kako bi prošao na izboru za Mister BiH. S druge pak strane, ne postoje muslimanijade, pa da se može natjecati koliki je tko musliman. Obično u tim organiziranim religijama ima i zabrana da se mjeri koliko je tko pobožan, kažu samo Bog može suditito je inace vjerski objekat gdje se obavljaju obredi...nekad, negdje da ga neko vidi kako klanja ili neki ibadet vrsi....sto se naravno nije desilo za njegovih 50 godina.
Ali eto, on se samopredijelio da je musliman i mi mu sad trebamo vjerovati na rijec i lijepe oci![]()
moimoi wrote: ↑29/07/2023 18:13Kaze: član Izvršnog odbora Medžlisa Islamske zajednice Zagreb.[4]LSD wrote: ↑29/07/2023 18:08
Ne treba muslimanijada, dovoljno je da ga neko vidi u dzamiji...naime, muslimani idu u dzamije, ako nisu znaoto je inace vjerski objekat gdje se obavljaju obredi...nekad, negdje da ga neko vidi kako klanja ili neki ibadet vrsi....sto se naravno nije desilo za njegovih 50 godina.
Ali eto, on se samopredijelio da je musliman i mi mu sad trebamo vjerovati na rijec i lijepe oci![]()
Kako ako nikad nije usao u dzamiju?