Treger ustaša je Hrvat islamske vjeroispovijesti._BataZiv_0809 wrote: ↑29/07/2023 11:05Izjasnjava se Hrvatom muslimanske vjeroispovjesti cini mi se.
Pravi cvijetni deyajn.
Jednako loša kombinacija i da je ustaša, Hrvat katoličke vjeroispovijesti.
Treger ustaša je Hrvat islamske vjeroispovijesti._BataZiv_0809 wrote: ↑29/07/2023 11:05Izjasnjava se Hrvatom muslimanske vjeroispovjesti cini mi se.
Pravi cvijetni deyajn.
možda se izjašnjava kao bošnjak, mozda kao hrvat,mozda kao musliman,ko to zna
A njegove knjige i radovi i članstvo u Izvršnom odboru Medžlisa Islamske zajednice Zagreb?LSD wrote: ↑29/07/2023 11:55 Bas kao sto glasi poslovica (Odjelo ne cini covjeka), tako ni samo ime ne cini Zlatka Hasanbegovica bosnjakom, a jos manje muslimanom.
Njegova djela, njegove izjave, njegova stranka, njegovi svjetonazori, njegove ideje za koje se javno zalaze, njegovi uzori ga cine onim sto jeste. Lik koji velica Pavelica i njegovu NDH ima veze sa bosnjastvom i islamom , otprilike kao i ja sa budizmom![]()
Mislim moze on sebe smatrati najvecim muslimanom na balkanu, nije ni to problem - mogu i ja sebe smatrati najzgodnijim frajerom u gradu...al onda stanem pred ogledalo i ono me demantuje![]()
To govno otad mrzim. Prije ga samo nisam podnosio.
Ne, ne odgleda se to kroz tu stvar. Ali i da jeste, i tu ide pod diskrminaciju Bošnjaka, jer bi im vjerske slobode bile ugrožene. Ili makar znajačnom dijelu.
Zar nerece da ga ne volis?JohnnyS wrote: ↑29/07/2023 15:05 https://www.index.hr/mobile/magazin/cla ... 83350.aspx
Ja bih mogao dodati još 50 pjesama
moimoi wrote: ↑29/07/2023 16:41Zar nerece da ga ne volis?JohnnyS wrote: ↑29/07/2023 15:05 https://www.index.hr/mobile/magazin/cla ... 83350.aspx
Ja bih mogao dodati još 50 pjesama![]()
Mislim da nisi shvatio clanak. Ovo su mu najdraze![]()
Nije ti poznato da se ljudi NAJEZE bukvalno kada cuju neku pjesmu, kompoziciju… Kada ti muzika ili kako neko pjeva izazove trnce?? Kada ti tijelo reaguje?
I zato nije bosnjak?
Cijela prica je posteni srbi/hrvati/bosnjaci i cetnici/ustase/balije. Zamisli neki likovi daju sebi za pravu da kazu da neko nesto nije etnicki ili nacionalno jer ne prati pravu ideologiju