Dabogda... I Dodik nije mogao nista Alkalaju, nisam optimista. Ali sta znas, mozda. Da je Covic tu, onda bi bila potuno drugacija situacija, onda nebi moglo 100%. Jos bi party ispao do sabaha sa Dodikom i ambasadorom...A_A_AKCIJA wrote: ↑28/07/2023 20:47Predsjedništvo imenuje i smjenjuje.
Valjda ga ova dvojica skinu.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
harisl
#726 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
A_A_AKCIJA
#727 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A, tebe...izvrsni direktor wrote: ↑28/07/2023 20:50a moglo se komotno ostaviti sda na vlasti sa tim istim, i ti bi bio presretan sad ne bi morao plakati 8 mjeseci vec..znam
Pa SDA bi imala jedina hrabrosti i mudrosti da preuzme volan države u teškim vremenima i uđe u koštac sa neprijateljima države u jednoj vladi u kojoj bi se patriotski rastaljivali sa tim neprijateljem
-
velikonja
#728 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
to oko dritana, popusti mene
ne mislim da je majmun izdajnik, nego je glup, naivan, egocentrican te samim tim nesposoban da se bori sa bjelosvjetskim i diplomatama ali i barabama
koji je kh...c poletio za mvp ako ne moze uticati na tokove...treba znati i postivati svoje limite
ali jok, mogu ja i avion voziti, kakav manji doduse al mogu. a to sto sam realno jedva i za B kat polozio nema veze
-
A_A_AKCIJA
#729 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Samo u vojnim pitanjima moraju sva trojica da.se usaglase.harisl wrote: ↑28/07/2023 20:57Dabogda... I Dodik nije mogao nista Alkalaju, nisam optimista. Ali sta znas, mozda. Da je Covic tu, onda bi bila potuno drugacija situacija, onda nebi moglo 100%. Jos bi party ispao do sabaha sa Dodikom i ambasadorom...A_A_AKCIJA wrote: ↑28/07/2023 20:47
Predsjedništvo imenuje i smjenjuje.
Dakle, teoretski, može
-
laik1981
#730 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ok. Egocentricni, naivni, nesposobni glupan je ovog zvao i ovaj odbio da dodje u centralu. Sad su na redu oni koji su jedini nadlezni za imenovanja i razrjesenja ambasadora. Neka mu daju otkaz pod hitno. Koliko veceras neka sazovu vanrednu sjednicu predsjednistva na kojoj ce ga povuci sa ambasadorske pozicije. Siguran sam da ce to patriote odmah odraditi. Oni nisu nesposobni, naivni glupani kao Konakovicvelikonja wrote: ↑28/07/2023 20:59to oko dritana, popusti mene
ne mislim da je majmun izdajnik, nego je glup, naivan, egocentrican te samim tim nesposoban da se bori sa bjelosvjetskim i diplomatama ali i barabama
koji je kh...c poletio za mvp ako ne moze uticati na tokove...treba znati i postivati svoje limite
ali jok, mogu ja i avion voziti, kakav manji doduse al mogu. a to sto sam realno jedva i za B kat polozio nema veze![]()
-
velikonja
#731 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
samo sto bi majmun morao dati mozda negativnu ocjenu ambasadoru, pa onda i drugu itdlaik1981 wrote: ↑28/07/2023 21:04Ok. Egocentricni, naivni, nesposobni glupan je ovog zvao i ovaj odbio da dodje u centralu. Sad su na redu oni koji su jedini nadlezni za imenovanja i razrjesenja ambasadora. Neka mu daju otkaz pod hitno. Koliko veceras neka sazovu vanrednu sjednicu predsjednistva na kojoj ce ga povuci sa ambasadorske pozicije. Siguran sam da ce to patriote odmah odraditi. Oni nisu nesposobni, naivni glupani kao Konakovicvelikonja wrote: ↑28/07/2023 20:59
to oko dritana, popusti mene
ali jok, mogu ja i avion voziti, kakav manji doduse al mogu. a to sto sam realno jedva i za B kat polozio nema veze![]()
![]()
al obzirom da majmun evo vec treci mjesec ne moze ili NECE da smijeni jednu sebiju ( koja mu je do prije 4-5 godina bila zena- majka-kraljica ) kako ocekivati da se ukljuci u proces opoziva
ma jok, stranci ce to, ko ce se s tim zahebavati...pocinje aba liga, valja micka relaxirati
-
doktor78
#732 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Jest,jest, ko i Dodik što smjenjuje Lagumdžiju.A_A_AKCIJA wrote: ↑28/07/2023 20:47Predsjedništvo imenuje i smjenjuje.
- Ludzak
#733 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ako je DF ljevica ja dajem svoju lijevu ruku na vatru.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#734 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Kad ga je dodik smijenio?doktor78 wrote: ↑28/07/2023 21:07Jest,jest, ko i Dodik što smjenjuje Lagumdžiju.A_A_AKCIJA wrote: ↑28/07/2023 20:47
Predsjedništvo imenuje i smjenjuje.
-
laik1981
#735 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne treba nikakva ocjena. Smijenise Skaku i Memica u sekundi. Neka smijene i ovoga. To je njihova nadleznost. Ne sumnjam da ce to velike patriote i antirelaksatori odraditi po hitnom postupkuvelikonja wrote: ↑28/07/2023 21:07samo sto bi majmun morao dati mozda negativnu ocjenu ambasadoru, pa onda i drugu itdlaik1981 wrote: ↑28/07/2023 21:04
Ok. Egocentricni, naivni, nesposobni glupan je ovog zvao i ovaj odbio da dodje u centralu. Sad su na redu oni koji su jedini nadlezni za imenovanja i razrjesenja ambasadora. Neka mu daju otkaz pod hitno. Koliko veceras neka sazovu vanrednu sjednicu predsjednistva na kojoj ce ga povuci sa ambasadorske pozicije. Siguran sam da ce to patriote odmah odraditi. Oni nisu nesposobni, naivni glupani kao Konakovic![]()
al obzirom da majmun evo vec treci mjesec ne moze ili NECE da smijeni jednu sebiju ( koja mu je do prije 4-5 godina bila zena- majka-kraljica ) kako ocekivati da se ukljuci u proces opoziva
ma jok, stranci ce to, ko ce se s tim zahebavati...pocinje aba liga, valja micka relaxirati
Sebija je trenutno druga tema i ne treba skretati sa ovog aktuelnog problema vezanog za ambasadora u Srbiji i njegove skandalozne anti BiH nastupe. Komsic i Becirovic su ga imenovali i njihovo je i da ga smijene.
- BHCluster
#736 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ili se moglo ostati pri svojim principima,? Kakva je korist sto sdO nije na vlasti kad su tu ostali SNSD i hdZ/uZp? Trenutno smo u najvecoj politickoj krizi a sdO nije na vlasti kako to?izvrsni direktor wrote: ↑28/07/2023 20:50a moglo se komotno ostaviti sda na vlasti sa tim istim, i ti bi bio presretan sad ne bi morao plakati 8 mjeseci vec..znam
-
velikonja
#737 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A majmunovo nije da usmjerava i kontrolira rad dkp?
Bra'o, uz sendvic i sok dobijes, no siliriki
Bra'o, uz sendvic i sok dobijes, no siliriki
-
seksi_ideje
#738 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Evo, ja kao glasac Ns-a da ti kazem iskreno: sam nek nejma SDA i DF-a i SBiH i njima slicni krkana. Da im vise ne moram gledat face kad nas brukaju. Nek nam Dodika i Covica jos sto godina ako braca Srbi i Hrvati tako glasuju, ne mogu im nista (Fala ti Alija).BHCluster wrote: ↑28/07/2023 21:22Ili se moglo ostati pri svojim principima,? Kakva je korist sto sdO nije na vlasti kad su tu ostali SNSD i hdZ/uZp? Trenutno smo u najvecoj politickoj krizi a sdO nije na vlasti kako to?izvrsni direktor wrote: ↑28/07/2023 20:50
a moglo se komotno ostaviti sda na vlasti sa tim istim, i ti bi bio presretan sad ne bi morao plakati 8 mjeseci vec..znam
I jos jednom da ponovim: samo da nema KRKANLUKA iz SDA, DF-a i SBiH, pa i crk'o zbog toga i ja sam.
Fala & Dovidjenja
-
laik1981
#739 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa frajer ne slusa MVP-a vec Dodika. I ti se malo pravis naivan.
Neka ga smijene oni koji su ga postavili na tu funkciju. Odbio poziv Konakovica. Sad je na njima dvojici i nikakve ocjene im nisu potrebne. Nisu zadovoljni njegovim radom i smijene ga po hitnom postupku. Sta mislis sta ce Denis i Zeljko uraditi? Mozda udariti po prstima par puta i jos koji put pokusati prebaciti lopticu na teren koji nije njihov. Zasto? Zato sto su nesposobne ublehe koje decenijama prodaju maglu.
-
Jordan1961
#740 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Cak ni u Alijinom Dayton nije dogovoreno da su clanovi Predsjednistva predstavnici konstitutivnih naroda. Ali tu je Dinokio ("nije fer....") da zavrsio ono sto je Alija zapoceo. Valja zakucati i zadnji ekser.seksi_ideje wrote: ↑28/07/2023 21:28Evo, ja kao glasac Ns-a da ti kazem iskreno: sam nek nejma SDA i DF-a i SBiH i njima slicni krkana. Da im vise ne moram gledat face kad nas brukaju. Nek nam Dodika i Covica jos sto godina ako braca Srbi i Hrvati tako glasuju, ne mogu im nista (Fala ti Alija).
I jos jednom da ponovim: samo da nema KRKANLUKA iz SDA, DF-a i SBiH, pa i crk'o zbog toga i ja sam.
Fala & Dovidjenja
-
seksi_ideje
#741 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Valja!Jordan1961 wrote: ↑28/07/2023 21:50Cak ni u Alijinom Dayton nije dogovoreno da su clanovi Predsjednistva predstavnici konstitutivnih naroda. Ali tu je Dinokio ("nije fer....") da zavrsio ono sto je Alija zapoceo. Valja zakucati i zadnji ekser.seksi_ideje wrote: ↑28/07/2023 21:28
Evo, ja kao glasac Ns-a da ti kazem iskreno: sam nek nejma SDA i DF-a i SBiH i njima slicni krkana. Da im vise ne moram gledat face kad nas brukaju. Nek nam Dodika i Covica jos sto godina ako braca Srbi i Hrvati tako glasuju, ne mogu im nista (Fala ti Alija).
Fala & Dovidjenja
-
PM72
#742 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Realno...bošnje nisu ni zaslužile državu.Imo a neznao isto kao da nemaš
-
miop
- Student_u_Ostavci
#744 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
NS je najveća podvala Bošnjacima ikada. Struktura ubačena da sa svojim polupanim glasačima, kojima je gay parada bitnija od države, rasturi tu državu. Nažalost, teško će vam to proći. Uzalud Forto izigrava Bošnjaka, svi znamo da on to nije.seksi_ideje wrote: ↑28/07/2023 21:28Evo, ja kao glasac Ns-a da ti kazem iskreno: sam nek nejma SDA i DF-a i SBiH i njima slicni krkana. Da im vise ne moram gledat face kad nas brukaju. Nek nam Dodika i Covica jos sto godina ako braca Srbi i Hrvati tako glasuju, ne mogu im nista (Fala ti Alija).
Fala & Dovidjenja
-
ljubijankic
#745 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Jel realno da neko stvarno ima ovakvo misljenje? Grob te jebo kakvi debili imaju pristup internetu u ovoj drzaviStudent_u_Ostavci wrote: ↑28/07/2023 22:03NS je najveća podvala Bošnjacima ikada. Struktura ubačena da sa svojim polupanim glasačima, kojima je gay parada bitnija od države, rasturi tu državu. Nažalost, teško će vam to proći. Uzalud Forto izigrava Bošnjaka, svi znamo da on to nije.seksi_ideje wrote: ↑28/07/2023 21:28
Evo, ja kao glasac Ns-a da ti kazem iskreno: sam nek nejma SDA i DF-a i SBiH i njima slicni krkana. Da im vise ne moram gledat face kad nas brukaju. Nek nam Dodika i Covica jos sto godina ako braca Srbi i Hrvati tako glasuju, ne mogu im nista (Fala ti Alija).
Fala & Dovidjenja![]()
-
100k
#746 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Na isti nacin su nastale sve drzave, ne samo Srbija i Hrvatska. Kako napredujemo civilizacijski malo postaje nezgodno gledati zvjerstva na TV, ali uvijek se progleda kroz prste.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#747 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
lako je vama sda-ovcima kritikovati iz hladovine opozicije, dok su ostali imali hrabrosti uci u ring sa rusiteljima drzave u vrijeme najvece politicke krize u drzaviBHCluster wrote: ↑28/07/2023 21:22Ili se moglo ostati pri svojim principima,? Kakva je korist sto sdO nije na vlasti kad su tu ostali SNSD i hdZ/uZp? Trenutno smo u najvecoj politickoj krizi a sdO nije na vlasti kako to?izvrsni direktor wrote: ↑28/07/2023 20:50
a moglo se komotno ostaviti sda na vlasti sa tim istim, i ti bi bio presretan sad ne bi morao plakati 8 mjeseci vec..znam
- Student_u_Ostavci
#748 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vidim. Nadam se da će ti taj pristup uskoro biti onemogućen.ljubijankic wrote: ↑28/07/2023 22:04Jel realno da neko stvarno ima ovakvo misljenje? Grob te jebo kakvi debili imaju pristup internetu u ovoj drzaviStudent_u_Ostavci wrote: ↑28/07/2023 22:03
NS je najveća podvala Bošnjacima ikada. Struktura ubačena da sa svojim polupanim glasačima, kojima je gay parada bitnija od države, rasturi tu državu. Nažalost, teško će vam to proći. Uzalud Forto izigrava Bošnjaka, svi znamo da on to nije.![]()
-
PM72
-
velikonja
#750 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
odbio mu ambasador postupiti po pozivu, ovi bez njegovog znanja hoce mandin opoziv...sta ti to govori o majmunovim sposobnostima?laik1981 wrote: ↑28/07/2023 21:34Pa frajer ne slusa MVP-a vec Dodika. I ti se malo pravis naivan.
Neka ga smijene oni koji su ga postavili na tu funkciju. Odbio poziv Konakovica. Sad je na njima dvojici i nikakve ocjene im nisu potrebne. Nisu zadovoljni njegovim radom i smijene ga po hitnom postupku. Sta mislis sta ce Denis i Zeljko uraditi? Mozda udariti po prstima par puta i jos koji put pokusati prebaciti lopticu na teren koji nije njihov. Zasto? Zato sto su nesposobne ublehe koje decenijama prodaju maglu.
nije isto granap mahalski vodit', upropsatiti kk bosnu, ojaditi zetru i biti mada'faka' igrac na svjetskoj sceni. a majmunov problem je upravo taj, pita se k'o salko u mlinu a umislio da je vrhunski igrac, hendler, lider.
za zeljka se slazem da je ikebana, a denisa tek trebamo vidjeti na djelu. ali ako nista, denis ne relaxira micka kao nas vrli mvp