Da nasa draga policija ne ispija kafe po citav dan i zapravo radi svoj posao, mozda debili ne bi imali kulturu parkiranja po pjesackim zonama, ali ne. Zasto bi oni radili svoj posao, ipak znacka sama sve radi, njihovo je samo da je noseRomeo 80 wrote: ↑21/07/2023 14:59 https://crna-hronika.info/video-bahati- ... GombU5jshE
E pogledaj ti papkara maloumnog i njuske odvratne! Izvuci govna iz auta i slomiti mu kicmu da vise u auto ne moze sjesti, jedina pravda![]()
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Leopard_SA
#44401 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- basicm
#44402 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Core krivih ledja su meni odavno na listama govana koji vrte volanom.Romeo 80 wrote: ↑21/07/2023 14:59 https://crna-hronika.info/video-bahati- ... GombU5jshE
E pogledaj ti papkara maloumnog i njuske odvratne! Izvuci govna iz auta i slomiti mu kicmu da vise u auto ne moze sjesti, jedina pravda![]()
- Laplace
#44403 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Osjeti se pojačano prisustvo policije u gradu.Romeo 80 wrote: ↑21/07/2023 14:59 https://crna-hronika.info/video-bahati- ... GombU5jshE
-
zigson
#44404 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jes jebo majkubasicm wrote: ↑21/07/2023 15:12Core krivih ledja su meni odavno na listama govana koji vrte volanom.Romeo 80 wrote: ↑21/07/2023 14:59 https://crna-hronika.info/video-bahati- ... GombU5jshE
-
artur morgan
#44405 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako je ugrijali na cesti su sporaci i trkaci. Jedni otvore sve prozore i guse totalno saobracaj a drugi jure i ugrozavaju sve. Svaki dan vidis neke scene na cesti
-
kakaljin
- Laplace
#44407 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A i kad ima, ko ga |€\€|, neka se skloni sa puta.
- Ateista
#44408 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nakon pisanja na ovim temama o sjecenju krivina, malo sam i ja vise obratio paznju, ne samo kad mi neko ide u susret vec i kad vozim iza nekog recimo, bas je mora se priznati previse tog bespotrebnog sjecenja krivina.
-
zdruzdjo
#44409 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vozis elektricno vozilo.
VW Id3. Kad vec to vozis, nekako po default-u je logicno da si osvjesten u svakom mogucem pogledu.
Pogotovo tehnoloskom.
Ali....
Iako je to elektricno auto sa svim mogucim multimedijalnim paketima displejima, kurxxx-palcima, ti i dalje sav ušinut drzis telefon na uhu ramenom i boris se sa zmigavcima, mjenjacem, volanom dok pricas. Maaaajku ti jebxxx nedojexxx.
VW Id3. Kad vec to vozis, nekako po default-u je logicno da si osvjesten u svakom mogucem pogledu.
Pogotovo tehnoloskom.
Ali....
Iako je to elektricno auto sa svim mogucim multimedijalnim paketima displejima, kurxxx-palcima, ti i dalje sav ušinut drzis telefon na uhu ramenom i boris se sa zmigavcima, mjenjacem, volanom dok pricas. Maaaajku ti jebxxx nedojexxx.
- drug_profi
#44410 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zdruzdjo wrote: ↑27/07/2023 23:35 Vozis elektricno vozilo.
Pogotovo tehnoloskom.
Ali....
E tačno tako...
- Chloe
- Photo mod
#44411 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bezobrazluk, neodgovornost = alkohol
- omega369
#44412 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta bolan 30 km/h??? Pa sta ti vozis prika, stojadina?!zdruzdjo wrote: ↑19/07/2023 12:44
Konkretno ova/ove krivine na slici bi trebao voziti 30-ak km/h da bi imao neku udobnu voznju ako ces biti u traci. Ili da imas auto koji ima neki pravo zajeban aktivni ovjes.
Ok to sigurno i jeste neka sigurna brzina i po ogranicenju na ovoj dionici. Ne kazem. Ali kad imas ovako preglednu dionicu bez neke sanse da ti nekim warp-7 izleti neki enterprise, ne vidim zasto ne.
@laserShow
Ne znam kako ostali, ali ja se za volanom koliko-toliko trudim da mi voznja i neke stvari vezane za to ne budi navika. Slazem se sa tvojom konstatacijom apsolutno. Ali smo isto tako i svjedoci da cesto ti neki pro-vozaci(kamioni, dostave, oni sto prevale poslovno desetak hiljada mjesecno kilometara...itd) toliko se prepuste voznji koja se osloni na naviku. Pa onda vidis negdje kamion sletio u jarak, proletio negdje, zaspao... Itd.
Trecom 60-70 km/h min i ostacu u traci bez problema, pogotovo odozdo
- Laplace
#44413 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ugao slikanja ili su razvukli sliku pa krivine izgledaju oštrije nego što jesu.omega369 wrote: ↑28/07/2023 14:43Sta bolan 30 km/h??? Pa sta ti vozis prika, stojadina?!zdruzdjo wrote: ↑19/07/2023 12:44
Konkretno ova/ove krivine na slici bi trebao voziti 30-ak km/h da bi imao neku udobnu voznju ako ces biti u traci. Ili da imas auto koji ima neki pravo zajeban aktivni ovjes.
Ok to sigurno i jeste neka sigurna brzina i po ogranicenju na ovoj dionici. Ne kazem. Ali kad imas ovako preglednu dionicu bez neke sanse da ti nekim warp-7 izleti neki enterprise, ne vidim zasto ne.
@laserShow
Ne znam kako ostali, ali ja se za volanom koliko-toliko trudim da mi voznja i neke stvari vezane za to ne budi navika. Slazem se sa tvojom konstatacijom apsolutno. Ali smo isto tako i svjedoci da cesto ti neki pro-vozaci(kamioni, dostave, oni sto prevale poslovno desetak hiljada mjesecno kilometara...itd) toliko se prepuste voznji koja se osloni na naviku. Pa onda vidis negdje kamion sletio u jarak, proletio negdje, zaspao... Itd.
![]()
![]()
Trecom 60-70 km/h min i ostacu u traci bez problema, pogotovo odozdo
![]()
-
NediM17
#44414 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovakve krivine imaju na putu prema Trnovu prije Bogatica.
-
Dzontra_Volta
#44415 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene podsjeća na onu krivudavu nizbrdicu prema Orebiću.
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#44416 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kakvi debili voze, majmun sa c4 gusla od vrapcica prema jablanici, sve 50 pa kocnica, naravno iza je kolona od jos 15-20 picki P-I-C-K-I!!!! koje ni ne pomisljaju da preteknu, da bi vozio 80-90 lagano po ogranicenju pretekao sam govnara a prije toga po 2 i po 3 jer su svi nabijeni jedni u druge, jebem vam i vozacku i instruktora i auto koje vozate 
ne mozes normalno vozit gdje god krenes, jebo ti guslanje pleme, ako nisi sposoban nemoj ni vozit..
ne mozes normalno vozit gdje god krenes, jebo ti guslanje pleme, ako nisi sposoban nemoj ni vozit..
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#44417 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bez kocenja komotno 60 tuda prodjem ako nema debila sa biciklima i prikolicama za njima
-
kakaljin
-
zdruzdjo
#44419 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Procitaj sa razumjevanjem ovo sto sam bold-ovao.
Naravno da moze ovo sto si naveo. Nisam ni rekao da ne moze. Samo kako ce biti onima u autu, e to je druga prica.
-
zdruzdjo
#44420 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo zbog toga mrzim dionicu sarajevo-mostar u oba smjera.Evolution_IV wrote: ↑28/07/2023 18:47 kakvi debili voze, majmun sa c4 gusla od vrapcica prema jablanici, sve 50 pa kocnica, naravno iza je kolona od jos 15-20 picki P-I-C-K-I!!!! koje ni ne pomisljaju da preteknu, da bi vozio 80-90 lagano po ogranicenju pretekao sam govnara a prije toga po 2 i po 3 jer su svi nabijeni jedni u druge, jebem vam i vozacku i instruktora i auto koje vozate
Prepadnu se debili kanjona, ceste, vode....i onda nema pasa moj preko 60 da je kraj svijeta. Nekad naholca do 70 na kakvoj ravnici, ali cim i najmanja okuka koooooci na 50.
- canvra888
#44421 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Idem danas uz Ivan i pretičem lijevom redom sve i nađe se neki lik u narandžastom Golfu petici ispred mene koji gusla u lijevoj. Lik bi da pretiče ove iz desne, a guši cijelu traku.
Blicam jedno 15-ak puta liku, ništa. Počnem svirat, ništa, neće da se vrati. Hajd zaobišao je nekako dva auta iz desne, ali frajko se i dalje ne vraća u desnu, iako je prazna. Svirnem još par puta, ništa i dalje, krenem ga zaobilaziti s desne strane, poče lik da mi trećinom auta ulazi u traku.
Sad fakat nisam siguran je li frajko namjerno ne dozvoljava da ga preteknem, ili je toliki apsolutni boliklinac i ništa ne prati pa možda ulazi u moju traku zbog saobraćaja iz suprotne trake (iako nema nikakve potrebe za tim, dovoljno su široke trake).
Prikočim, čekam da se vrati i tad uhvatim priliku da mu već uđem u dužinu auta i naravno tada više nije pokušavao to. Fakat mi nisu jasni ovakvi likovi...
Blicam jedno 15-ak puta liku, ništa. Počnem svirat, ništa, neće da se vrati. Hajd zaobišao je nekako dva auta iz desne, ali frajko se i dalje ne vraća u desnu, iako je prazna. Svirnem još par puta, ništa i dalje, krenem ga zaobilaziti s desne strane, poče lik da mi trećinom auta ulazi u traku.
Sad fakat nisam siguran je li frajko namjerno ne dozvoljava da ga preteknem, ili je toliki apsolutni boliklinac i ništa ne prati pa možda ulazi u moju traku zbog saobraćaja iz suprotne trake (iako nema nikakve potrebe za tim, dovoljno su široke trake).
Prikočim, čekam da se vrati i tad uhvatim priliku da mu već uđem u dužinu auta i naravno tada više nije pokušavao to. Fakat mi nisu jasni ovakvi likovi...
- Chloe
- Photo mod
#44422 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Video je sniman zbog neçeg drugog i sustigle smo to auto.
Iza ponoći ja ne blicam nikom niti zaustavljam. Da je jednostavno gledati nije, insan ne zna da li je vozaču slabo, ili je pijan, al ima broj koji se nazove.
Zaustavljeno je auto i isključeno iz saobraćaja brzo...
- drug_profi
#44423 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E da. Tuda samo pravo vozim.
- drug_profi
#44424 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uf, ja takva ponasanja dovodim do eskalacije.canvra888 wrote: ↑28/07/2023 20:57 Idem danas uz Ivan i pretičem lijevom redom sve i nađe se neki lik u narandžastom Golfu petici ispred mene koji gusla u lijevoj. Lik bi da pretiče ove iz desne, a guši cijelu traku.
Preteknem pa blokiram i usporim do stajanja. Da vidim hoces li izaci iz kabine maumutijebem.
Zena me ruzi. A boli me kurac. Svakako nemam puno zivota jos. A pun sam bijesa.
-
rijads
#44425 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo tako treba, upucaj me ako smijes mamu ti, vrijedno je toga, nije vriejdno cijeli zivot sutiti i trpiti.drug_profi wrote: ↑29/07/2023 02:17Uf, ja takva ponasanja dovodim do eskalacije.canvra888 wrote: ↑28/07/2023 20:57 Idem danas uz Ivan i pretičem lijevom redom sve i nađe se neki lik u narandžastom Golfu petici ispred mene koji gusla u lijevoj. Lik bi da pretiče ove iz desne, a guši cijelu traku.
Preteknem pa blokiram i usporim do stajanja. Da vidim hoces li izaci iz kabine maumutijebem.
Zena me ruzi. A boli me kurac. Svakako nemam puno zivota jos. A pun sam bijesa.