Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote: ↑26/07/2023 14:51
Nesto kontam ako je Lavia imao onakve brojke/statistiku sa onakvim Southamptonom koji je ispao iz lige i sa prosjecnim igracima u vezi/odbrani, onda ce decko biti bomba sa Mac Allisterom, Szoboszlaiom, Trentom, Jonesom, Robertsonom...
Naravno da će biti. To što je on sa Southamptonom ispao iz PL nije nikakav negativan argument, timska je igra. Dječko je bio avion tamo, i što kažeš kada je u takvom rasulu statistički u društvu sa stomilionašima Caicedom i Riceom sa 19 godina nema tu plaho priče. Uostalom, i Wijnaldum je na još gori način ispao iz PL sa Newcastleom pa znamo koliko nam je značio.
Ma naravno. Ne mozes u timskoj igri na jednog covjeka svaliti ispadanje i losu igru. On je u takvom sistemu i timu strasan statisticki, na kraju krajeva postavio si grafikone, ono je creme de la creme. Jos kad uzmes u obzir godine, (ne)kvalitet saigraca - on jos samo 3 puta bolji moze biti. Sto bi ti rekao nebo mu je granica u zato tu ne treba zatezati oko 4-5 miliona.
Cudi me samo da tu neko jos nije uletio ala City, Chelsea, United... Mislim s obzirom na brojke njegove.
To sto je ispao za igraca individualno nista ne znaci. Da si Messia/Ronalda u taj Southampton stavio nista ne bi znacilo, kamo li decka od 19g.
BHF_Manijak wrote: ↑26/07/2023 16:07
Cudi me samo da tu neko jos nije uletio ala City, Chelsea, United...
City ima 40m otkupnu klauzulu u njegovom ugovoru od idućeg ljeta, ali realno nije im potreban. Chelsea se interesuje, pisao je Tavolieri jutros da prate situaciju s obzirom da im pregovori oko Caiceda nigdje ne idu, pa se zbog toga između ostalog požurio Liverpool. Bio je i na Arsenalovoj listi zamjena za Parteya pošto se uveliko pisalo o njegovom odlasku u Arabiju ali s obzirom da je to propalo i Arsenal se distancirao.
Btw neće se stići uraditi tribina do početka sezone, protiv Bournemoutha će biti otvorena samo donja teresa, tako da "samo" 51k kapacitet za tu utakmicu.
Btw neće se stići uraditi tribina do početka sezone, protiv Bournemoutha će biti otvorena samo donja teresa, tako da "samo" 51k kapacitet za tu utakmicu.
E ne znam ti ja te, ja samo shareujem.
Pa dokad ce biti spremnom? U Liverpoolu sve kasni, od ulaznih, izlaznih transfera, tribine.. Na dzenazu sebi zakasnili ako Bog da.
E sto jedu govna oko Lavije majku jebali klosarsku. Da je to u 10; 15 miliona rekao bih OK, ali oni doslovno razvlace dane radi 3-4 miliona i gube vrijeme koje bi igrac mogao provesti s ostatkom ekipe!
Svi smo na tvojoj strani Manijače.
Mnogi misle da je ovo tema o Liverpoolu, ali ovo je zapravo tvoj privatni support club.
Mi smo tu za tebe, podržavamo te.