Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mond
#8126 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad bez zajebancije.
Klub je bez direktora, a to bi značilo da se ništa ne može potpisati pa ni novi trener.
Koga postavit nije pitanje za mene, ali se ne može dugo čekati.
Klub je bez direktora, a to bi značilo da se ništa ne može potpisati pa ni novi trener.
Koga postavit nije pitanje za mene, ali se ne može dugo čekati.
-
kakaljin
#8127 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sada ocekujem da ce se traziti karta vise za sjever i da ce horde napuniti sjever tako da ce samo rekordi padati od brojnosti koja ce biti na sjeveru.
-
Balance
#8128 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jasta ce, ako bude 500 kmecavaca kojima je pobjeda Torpeda najveca radost u zadnjih par mjeseci bice dobro. Ali bitno je da ce zapaliti par baklji i skinuti jos 10 milja sa klupskog racuna.
-
aut
#8129 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jao, valja sad opet slusati Horde.
A taman ste se navikli bez njih.
Ne da vam se.
Jebi ga.
A taman ste se navikli bez njih.
Ne da vam se.
Jebi ga.
-
last mohicans
-
kakaljin
#8131 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja ispod punog sjevera svaku domacu utakmicu ne smatram povratak hordi. Tako da sada treba da se pokazu da su uz klub tako sto ce u velikom broju biti na utakmicama i da ce sjever biti ispunjen.
-
aut
#8132 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
500 ljudi na sjeveru
I jos 500-tinjak nas sa preostale dvije tribine koji smo bili u bojkotu.
Utopicemo se u vas, masu od 20 000 hiljada.
Jer ne gleda se Sarajevo samo u evropskim utakmicama ili kada gazda dovede 2 crnca ili Ajla da besplatan ulaz.
Ne sumnjam sa ce te vi koji "ne mozete bez Sarajeva" u inat svima ispuniti teibine ako ne kao protiv torpeda onda makar upola od tog.
Jer ne gleda se Sarajevo samo u evropskim utakmicama ili kada gazda dovede 2 crnca ili Ajla da besplatan ulaz.
Ne sumnjam sa ce te vi koji "ne mozete bez Sarajeva" u inat svima ispuniti teibine ako ne kao protiv torpeda onda makar upola od tog.
-
Balance
#8133 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve super. Valjda ne dodju navijaci Sloge pa da ih neki intelektualac zaganja preko citavog terena.
-
zbunjola71sa
#8134 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ode plava kurava zaborava.
-
kakaljin
#8135 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tako je ne gleda se Sarajevo samo na euro utakmicama, nego se Sarajevo gleda uvijek bez obzira ko je protivnik, i pravi navijac niakada nece bojkotovati voljeni klub i da radi nekog pojedinca da ne dolazi da gleda voljeni klub.aut wrote: ↑24/07/2023 20:02 500 ljudi na sjeveru
Mi koji nismo bojkotovali klub smo pokazali da volimo klub a ne da smo tu radi pojedinaca ili protiv pojedinaca. To se sve na drugi nacin rjesava.
Horde su te koje su bojkotovale klub i u pojedinim utakmicama umjesto da budu vjetar u ledja da se postigne bolji rezultat oni su kontru napravile tako da bi se Horde iskupile trebaju sada cijelu sezonu da ispune sjever na svakoj domacoj utakmici i da se svi uclane u voljeni klub.
Kakav je to bojkot ako inkognito dodjes na utakmicu na drugu tribinu, Budi dosljedan u tome i nikako ne dolazi ako si tako odlucio iako svi znamo da je to pogresno bilo sa bojkotom.
Ne moramo mi ispuniti tribine to je vasa obaveza kao vatrenim navijacima da to radite kada igra voljeni klub.
-
aut
#8136 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa to i kazem.
Vi koji niste bojkotovali ste pravi navijaci.
I zato ste uvijek tu. Valjda vas bude 5, 6 milja.Ako ne bude kisa ili se igra u Zenici. Onda "nije bas da ja ne mogu bez Sarajeva".
Plus nas saka jada 7, 8 stoja do milje sto nismo pravi navijaci.
Lijepa ce to posjeta biti.
Valjda.
Vi koji niste bojkotovali ste pravi navijaci.
I zato ste uvijek tu. Valjda vas bude 5, 6 milja.Ako ne bude kisa ili se igra u Zenici. Onda "nije bas da ja ne mogu bez Sarajeva".
Plus nas saka jada 7, 8 stoja do milje sto nismo pravi navijaci.
Lijepa ce to posjeta biti.
Valjda.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#8137 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jos Anela Potura da ode i elham.
Ali ocigledno se dobro potura pa mescini je nedodirljiva.
Ali ocigledno se dobro potura pa mescini je nedodirljiva.
-
svi u napad
#8138 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne mogu da vjerujem svojim ocima. Taman se rjesis dva problema kad ono dodje treci jos veci nego ona dva. Svaka mu cast za sve sto je uradio. najtrofejniji trener u istoriji, dobar igrac al brate bio si 5 puta i ne mozes ti donjeti taj iskorak naprijed. Za pola godien ili godinu cemo ga opet tjerati i opet gubiti korak. Pa ljudi moji zar smo mi toliki mazohisti il je ovaj gazda dosao iz Amerike po direktivi da razjebe tj. unisti najveci klub u drzavi. Strumfovi bili u krizi al nikom nije naum palo da ponovo dovedu Amawa al mi cemo po 6 put dovesti Musemica. Dovedi nekog stranca (moze i Slovenac) i pusti ga 2-3 godine kako bi stali na noge i postali ono sto treba da budemo. Zivjeli
- Logovan
#8139 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pravi navijac nikad nece bojkotovati.....kakaljin wrote: ↑24/07/2023 20:09 Tako je ne gleda se Sarajevo samo na euro utakmicama, nego se Sarajevo gleda uvijek bez obzira ko je protivnik, i pravi navijac niakada nece bojkotovati voljeni klub i da radi nekog pojedinca da ne dolazi da gleda voljeni klub.
Mi koji nismo bojkotovali klub smo pokazali da volimo klub a ne da smo tu radi pojedinaca ili protiv pojedinaca. To se sve na drugi nacin rjesava.
Horde su te koje su bojkotovale klub i u pojedinim utakmicama umjesto da budu vjetar u ledja da se postigne bolji rezultat oni su kontru napravile tako da bi se Horde iskupile trebaju sada cijelu sezonu da ispune sjever na svakoj domacoj utakmici i da se svi uclane u voljeni klub.
Kakav je to bojkot ako inkognito dodjes na utakmicu na drugu tribinu, Budi dosljedan u tome i nikako ne dolazi ako si tako odlucio iako svi znamo da je to pogresno bilo sa bojkotom.
Ne moramo mi ispuniti tribine to je vasa obaveza kao vatrenim navijacima da to radite kada igra voljeni klub.
Moze li bez ove price Boga vam?
A to oko punog sjevera je isto glupost. Nije kapacitet hiljada, dvije, tri, nego malo vise od pet hiljada. Nije to uopste lagano napuniti.
Bojkot se prekinuo, Horde se vracaju i to je jedino bitno.
Svi na Kosevo!!!!!
- ruud
#8140 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fedja Dudic dobija drugu šansu.
-
Samprotivsviju
#8141 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja ocekujem novi bojkot za 6 mjeseci, jer zadnjih 20 godina se bojlotuju te uprave...Prije Ajle bila Sabrina, prijr Sabrine Dino, prije Dine Baljak itd..
-
Adobeg
#8142 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad se vracamo na staro dolazi mala probrana ekipa bolesnika,par hiljada i elham. 
-
mirza_15
#8143 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bravo! Novi bojkot već sada u najavi. Prešlo im u naviku. Ako im se ne svidi novi direktor ili trener eto njih opet sa "uprava napolje". Naučili su da oni određuju ko će biti direktor, ko trener pa ja predlažem Mirviću da on ulaže pare ali da obavezno uz sebe ima nekog iz grupe da ga pita smije li nešto ili ne smije. Inače će grupa da puca negativu i kontru već nakon par kola. Pronaći će oni već neki razlog. Oni svakako misle da je njihova svrha da su nešto kontra, protiv i da unose negativnu energiju. Bit će pravo čudo ako sada izdrže pola godine bez toga. Samo gledaj šta će biti ako ne bude i za direktora i za trenera izabran neko ko njima odgovara.Samprotivsviju wrote: ↑24/07/2023 21:56 Ja ocekujem novi bojkot za 6 mjeseci, jer zadnjih 20 godina se bojlotuju te uprave...Prije Ajle bila Sabrina, prijr Sabrine Dino, prije Dine Baljak itd..
- omega369
#8144 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fakat. Sto jest jest
Nama konacno treba jedan normalan investitor
- SmokingMan
#8145 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako neko nađe pravog vizionara, neka me probudi u 03:00 ujutro, ponudit ću se da svake druge Subote ili Ned radim kao volonter, bez ikakve naknadne. Obnavljt ću redovno članarinu za zapad, kupovati nove dresove na početku svake sezone. Zamisli da na sve ove neuspjehe i promašaje za 10 godina gledaš sa podsmjehom, dok ti klub igra u grupnoj fazi EL, i svake godine donisi najmanje jedan trofej.
- omega369
#8146 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde vi prvi pokazite kako se tribine ispunjavaju i zacepite im svima ustaaut wrote: ↑24/07/2023 20:02 500 ljudi na sjeveru
-
caros
#8147 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U narednom periodu će mi najteže pasti čitanje mitova od strane Husrefovih navijača. 92 puta smijenjen, nikada nije bilo do njega, prošli put je kao krivac pronađen takozvani rumeni, treba napraviti neku anketu ko će ovaj put biti kriv i s kim će ovaj put za vratove u svlačionici.
Ništa protiv njega kao legende kluba, no ovaj njegov kult je tako pogan da se mjeri sa Amarovim.
Uglavnom, kada se sve sabere i oduzme, sada je već jasno da nema nade za ovaj klub, navijači su odavno prolupali, a sa ovim što se nešto kao pitaju nikada nemamo sreće.
Ništa protiv njega kao legende kluba, no ovaj njegov kult je tako pogan da se mjeri sa Amarovim.
Uglavnom, kada se sve sabere i oduzme, sada je već jasno da nema nade za ovaj klub, navijači su odavno prolupali, a sa ovim što se nešto kao pitaju nikada nemamo sreće.
- van Basten
#8148 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sve kontam da je ovo za Husrefa ciljano bacena kost da se mahala glodje dok se u miru zavrsi neko konkretno ime.
-
aut
#8149 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nikako da vam covjek ugodi.
Kada su HZ tu problem.
Kada nisu opet problem.
Pa sta je sad? 500 negativaca je nista u odnosu na vas 20 000 pozitivaca.
Pocinjem da sumnjam da pojedini kmece za Mirzom i Ajlom.
Imam prijedlog za vas. Organizujte se i bojkotujte tekme, trazite da HZ odu.
Mozda vam uspije bojkot.
Nikad se ne zna.
Osim ako ne mozete bez Sarajeva. Do prve kise.
Kada su HZ tu problem.
Kada nisu opet problem.
Pa sta je sad? 500 negativaca je nista u odnosu na vas 20 000 pozitivaca.
Pocinjem da sumnjam da pojedini kmece za Mirzom i Ajlom.
Imam prijedlog za vas. Organizujte se i bojkotujte tekme, trazite da HZ odu.
Mozda vam uspije bojkot.
Nikad se ne zna.
Osim ako ne mozete bez Sarajeva. Do prve kise.
- Altsa
#8150 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
svi u napad wrote: ↑24/07/2023 20:22 Ne mogu da vjerujem svojim ocima. Taman se rjesis dva problema kad ono dodje treci jos veci nego ona dva. Svaka mu cast za sve sto je uradio. najtrofejniji trener u istoriji, dobar igrac al brate bio si 5 puta i ne mozes ti donjeti taj iskorak naprijed. Za pola godien ili godinu cemo ga opet tjerati i opet gubiti korak. Pa ljudi moji zar smo mi toliki mazohisti il je ovaj gazda dosao iz Amerike po direktivi da razjebe tj. unisti najveci klub u drzavi. Strumfovi bili u krizi al nikom nije naum palo da ponovo dovedu Amawa al mi cemo po 6 put dovesti Musemica. Dovedi nekog stranca (moze i Slovenac) i pusti ga 2-3 godine kako bi stali na noge i postali ono sto treba da budemo. Zivjeli