Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uloguj se i čekiraj 8% pa vidi šta će ti reći kada te neko nazove.
Kad kliknem na produzi ugovor ne pojave mi se ove opcije, nego samo ime i prezime i broj telefona da unesem.
Te opcije ce ti se pojavit kad predjes na novi paket, tako je bilo u mom slucaju. Kad sam presao na novi paket pojavile su se te opcije. S tim sto sam ja sve ovo uradio kod njih na salteru, posto su mi isto rekli preko 1444 da nemam pravo na popust.
eldinowski wrote: ↑24/07/2023 15:06
Imate li vi problema sa 4g u zadnje vrijeme, spor užas?
4G je odavno ispod nekog prosjeka za 4G standard, barem kako ga je predstavljao BHTelecom. U satima zagušenja dobivam maksimalnu brzinu od 2Mbps dok na nekim djelovima grada (Sarajevo) u noćnim satima to ide i do 50Mbps. Ovih 50 nije relevantno jer valjda ima nekakav matematički izračun koji kaže koliko brzina i u kojem vremenu u danu najviše igra ulogu kod korisnika, pa je to lupam, najvažniji dio dana 08.00-16.00, manje važan 16.00-21.00 i nevažan 21.00-08.00. Na vikendici imam 4G pun signal, vjeruj mi NEUPOTREBLJIVO.
Evo trenutnog stanja, sramota:
Ovo je političke prirode.. Ako tone brod daj da svi tonemo zajedno..
Ponoviću opet ovo je najgori period biti korisnik BHTelecoma.. Nema poboljšanja paketa usluge mobilne, fiksne, interneta xDSLa, optike..
Dosta imamo neprijatelja ali očigledno sami smo sebi neprijatelji.. Ne treba nama Dodik, Čović kad imamo parazite koji sami sebe izjedoše..
Quaresma wrote: ↑25/07/2023 11:42
sto ste takvi, mozda se u medjuvremenu radi na prelasku na 5G mrezu.
Bit će, kad izadje 6G
Prva komercijalna upotreba 4G je krenula 2009., a BHT je uveo 4G 2019. 5G je krenuo u komercijalnu upotrebu 2019., što znači da oko 2029. možemo očekivati 5G
Last edited by cicagorio on 25/07/2023 12:40, edited 1 time in total.
Iako imam 45GB u paketu kupio sam novotel broj, nervira me ovaj mobilni internet od bhtelecoma. Da nemam ugovor sad bi promijenio mrežu. Ovo mi je škola, neću više ugovora na 24mj za mobitel.
niho92 wrote: ↑20/07/2023 09:04
Evo primjetio sam da mi se pojavila opcija za VoLTE, aktivirana
Nije do sada bila, nego od jutros mi nije bilo 4G mreže
Pa sam prebacivao na opciju samo 3G, te sada ponovo na 4G,3G i vidim da ima opcija za VoLTE
Koristim Samsung
Meni rekli da mi ne mogu ukljuciti jer samo odredjenim (od strane njih odabrani) brojevima su ukljucili, sve do 2024-e tj. tek tad navodno planiraju aktiviranje svim korisnicima
Adi-g wrote: ↑21/07/2023 18:49
Sinoc na koševu zbog utakmice 4G BHTelecoma rikno. Zar je moguce da bazne stanice ne mogu izdrzati povecan broj korisnika u jednom momentu. Mislio sam da je 3G mreza problem ali ista stvar je i sa 4G
A koliko su se na sva zvona hvalili kako ce vec u prvih 1 godinu od aktiviranja 4G Huawei opreme pokriti citavu BiH, kako je vrhunska oprema bla bla
kasaba-politika "sirenja/planiranja kapaciteta".
Je li modem koji se dobije uz Moja tv net L paket 2u1 i ako jeste kako odrađuje funkciju rutera? Ako nije koji mi ruter preporučujete za uzeti? Cijena 100-200 KM
Adi-g wrote: ↑26/07/2023 09:39
Zna li neko od ovih iz BHT sta im je sa 4G mrezom? Po gradu gdje god ima 5 ljudi vise nego inace internet je neupotrebljiv.
Ma kod svih je go kurac, na Eronetovoj kartici koju ovdje koristim je 4G očajan, a tamo se promovišu kao najbrža mobilna mreža u Bosni i Hercegovini.