Piaty wrote: ↑22/07/2023 23:33
DonieBrasco wrote: ↑22/07/2023 13:22
Bas je nisko pao od onakvih tekstova i pjesama, talenta za muziku i produkciju da ne povjerujem da je to ista osoba. Zadnjih par godina je skroz pukao sta on sve pise po twiteru i kako se obracunava sa ne istomisljenicima.
Prvo - onakvi tekstovi i muzika je teško smaranje. Pojam muzike koja ne služi ničemu.
Drugo - wtf. mislio sam da je Crnogorac, a ne Srbin. A opet ima makedonsko/bugarsko prezime.
Sto se tice njegove muzike za moj ukus pristojno, meni se sviđa jer ja njegovu karijeru pratim od prvog albuma, pop - lubavne balade, ima i brzih ritmova, on je snimao takvu muziku kad je u Srbiji bio onaj najgori moguci šund i primitivizam.
Razliciti su ukusi kad je muzika u pitanju da ne ulazimo u tu pricu.
On kao covjek me razocara sa ovim, do prije par godina imao sam pozitivno misljenje o njemu, nije bio ovakav ne znam sta se to primjenilo mozda je izasao iz ormara.
A sto se tice toga odakle je on, ja znam da je iz CG, mozda mu otac ima nesto bugarsko sudeci po prezimenu, on se kao srbin izjasnjava sto opet nije za diskusiju ako gledamo kao ljudi, koga boli sta si i ko si bitno je biti covjek.