Osim Štete izgleda, svi ostali isto sranje u drugom pakovanju.
Kad je ikad Barcelona najavljena...
Osim Štete izgleda, svi ostali isto sranje u drugom pakovanju.

Koliko imamo takvih prevoznika?Seawolf wrote: ↑21/07/2023 09:40Ne.izvrsni direktor wrote: ↑21/07/2023 09:26 Znaci tvoje rjesenje je pozatvarat aerodroma. Jedan ostavit otvoren? Ili dva, po jedan po entitetu ?
Rješenje je povećati broj komercijalnih putničkih aviona sa bosanskohercegovačkom registarskom oznakom sa postojećih nula, na broj koji je jednak, ili veći od broja bosanskohercegovačkih međunarodnih aerodroma.
Pa napisao sam ukupan trenutni broj komercijalnih putničkih aviona.
Bio je taj neki Arapin, vlasnik BiH avio.kompanije, imao 2-3 aviona, malo marketinga, i niđe ga višeSeawolf wrote: ↑21/07/2023 22:17Pa napisao sam ukupan trenutni broj komercijalnih putničkih aviona.
Ono što je katastrofalno je da od 15. septembra, niti jedan od bosanskohercegovačkih međunarodnih aerodroma neće biti baza ni za jedan putnički komercijalni avion. A mi bismo da gradimo još aerodroma.
Niko se nije nasladjivao da neko nekome dere nesto, vec sto raste. Sada padaju sva tri ajrodroma, bas onako kako smo i zasluzili. Rupetina. Rupetine, na b/h/s jeziku.
akcija007 wrote: ↑22/07/2023 09:07 @Sonron ja sada upravo u Lufthansinoj aplikaciji gledao kartu FRA SJJ FRA polazak 02 09 a povratak iz SJJ 09 09 je 221 eur povratna.
Odlazak 02 09 iz FRA je Lufthansom direktnim vecernjim letom
Povratak je 09 09 s Austrianom preko Beca
221 eur povratna
Ako se izabere povratak u petak 08 09 s Lufthansom direktno tada je karta povratna 180 eur

Sad će razvaliti Fly Bosnia dinamičnim i progresivnim uletom.
Tvoja primjedba stoji, pretezno.
sta je sa LCC sa bliskog istoka ili turske ? zasto ovo pegasusu (turkishu) ne bi bilo zanimljivo...ElRe wrote: ↑22/07/2023 21:53 100% od LCC jedino nam je interesantan Wizz i Ryanair, ali mi nismo njima. Neće se španski LCC cimati sa Sarajevom za 2 sedmična leta. A i sami se jedva krpe sa avionima (volotea) i posadama (vueling).
U Evropi, sve što nije pod šapom Lufthanse i Ryanair je klimavo. Lufthansa drži kompletna tržišta germanskih naroda, Belgije, Italije, centralne Evrope. Krenula je i na TAP, SAS i AirBaltic i njih će lagano preuzeti. AF-KLM je lokalizovan na Francusku i Holandiju, Iberia na Pirineje i to je to.
Zato što kompanija koja je registrovana u Turskoj, ili na Bliskom istoku, ne može imati redovne letove između Sarajeva i destinacija u EU.LeonardoAC wrote: ↑23/07/2023 11:54sta je sa LCC sa bliskog istoka ili turske ? zasto ovo pegasusu (turkishu) ne bi bilo zanimljivo...ElRe wrote: ↑22/07/2023 21:53 100% od LCC jedino nam je interesantan Wizz i Ryanair, ali mi nismo njima. Neće se španski LCC cimati sa Sarajevom za 2 sedmična leta. A i sami se jedva krpe sa avionima (volotea) i posadama (vueling).
U Evropi, sve što nije pod šapom Lufthanse i Ryanair je klimavo. Lufthansa drži kompletna tržišta germanskih naroda, Belgije, Italije, centralne Evrope. Krenula je i na TAP, SAS i AirBaltic i njih će lagano preuzeti. AF-KLM je lokalizovan na Francusku i Holandiju, Iberia na Pirineje i to je to.