Najjeftiniji
Nego, ne znam je li ko bio, al cuo sam da su u Ksamilu strasno poskupili i da je generalno katastrofa sto se tice cijena, da cesto nestaje struje, a samim tim i vode.
Moderator: anex
Najjeftiniji
Bijača je super, malo me nervira onaj put od grada Čapljine do uključenja na autoput, skoro čitavim putem ograničenje 40 plus kamere.Chmoljo wrote: ↑21/07/2023 20:55 Meni nije jasno cemu Doljani pored Bijace. Put do granice je odlican, jeste malo uzbrdo, al zacas se dodje.
Kroz Capljinu malo sporije, al to traje tri minute.
Msm i mi smo se odmah loslije granice spustili na magistralu, tako mi fkt nije jasno. Al u svakom slicaju meni ne smeta. Manje ljudi tamo gdje ja idem.
Ovaj Orah izgleda zanimljivo za nas koji rokamo preko Livna.
Samo da potvrdim i da se pohvalim da sam i ja opet na moretu...
Ja sam jednom davno slucajno nabasao na ovaj Orah, ljudi se zijanili kad su me vidjeli. Inace idem na Crveni Grm i nikada vise od 4 auta ispred mene nije bilo, cak kad su kolone u Doljanima i Bijaci bile po nekoliko kilometara!
Moze li preko Livna?amidzazeher wrote: ↑22/07/2023 13:19Ja sam jednom davno slucajno nabasao na ovaj Orah, ljudi se zijanili kad su me vidjeli. Inace idem na Crveni Grm i nikada vise od 4 auta ispred mene nije bilo, cak kad su kolone u Doljanima i Bijaci bile po nekoliko kilometara!
Ne trazi Orah bezveze, ovaj Crveni Grm je super i bas dobro oznacen put do njega.
Treba se uvijek paziti sunca, naročito kada se ide na daleke destinacije.komsinica_s_drugog wrote: ↑22/07/2023 10:39Ja budem ovakva, faktor 50 se podrazumijeva, ali dzaba, takva koza.
Nema Orah veze sa Livnom._BataZiv_0809 wrote: ↑22/07/2023 13:25Moze li preko Livna?amidzazeher wrote: ↑22/07/2023 13:19
Ja sam jednom davno slucajno nabasao na ovaj Orah, ljudi se zijanili kad su me vidjeli. Inace idem na Crveni Grm i nikada vise od 4 auta ispred mene nije bilo, cak kad su kolone u Doljanima i Bijaci bile po nekoliko kilometara!
Ne trazi Orah bezveze, ovaj Crveni Grm je super i bas dobro oznacen put do njega.
Pa nije sunce vise kao nekad. Majkemisehohari wrote: ↑22/07/2023 14:08Treba se uvijek paziti sunca, naročito kada se ide na daleke destinacije.komsinica_s_drugog wrote: ↑22/07/2023 10:39
Ja budem ovakva, faktor 50 se podrazumijeva, ali dzaba, takva koza.
Ja sam normalno neko ko lako pocrni, i teško me kada uhvati sunčanica. Početkom godine sam bio na Réunionu. I ja, kako i naviknem, pred duži izlet stavim dobru kremu, čak je i obnovim.
Ali kurko, tamo je sunce toliko jako da su svi dijelovi tijela koji nisu bili ispod majice potpuno izgorili, na rukama sam fasovao opekotine drugog stupnja (srećom, oporavilo je se). Tu ne pomažu ni hercegovački geni.
Zato - uvijek paziti.
Nista to
Iz Livna imaš G.P. Kamensko, ako ideš u Omiš, Split i sjevernije i G.P. Aržano, ako ćeš na Makarsku rivijeru.