Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crnivrag wrote: ↑21/07/2023 18:56
A prevrnulo me nešto
Meni je vise simptomaticno da ti treba kalkulator za te operacije.. Zbuni se svako to nije problem. Zato sam mislio da si tipa 7-8 osnovne jer te operacije bi trebalo "u glavi" savladati sa srednjom skolom.
Da me ne shvatis pogresno.. Meni je to zvucalo kao da te uciteljica pita "koliko je 2+3" a ti uzmes kalkulator
E hvala. Znači ako sam dobro skontao, mogu ne naplaćivati, ali im ovako više odgovara.
Mislim, ja sam postpaid korisnik, pa me zasad ne tangira, ali koristim prepaid kartice u HR i vidim da tamo nema ove dažbine.
U suštini 20 i kusur godina su mrežu uspijevali održavati i unaprjeđivati (kako-tako) bez tog harača, a onda su skontali da mogu naplaćivat po 1,00 BAM onako nizašta i to uveli uz opravdanje da ide u tu neku namjenu.
Meni sve to liči na pljačku stoljeća, mislim, BH telecom je čak uspio otvoriti nekoliko svojih većih poslovnica diljem Sarajeva, nije mi poznata kakva je situacija u drugim gradovima. Sve su to stvri koje su svoju lihvarsku prirodu postojanja tražile u vidu opravdanja kako se nalazimo u krizi, prvo korone, a zatim inflacije koja je pokrenula taj sumnjivi trend BH operatera.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑26/07/2023 10:36
a u aparatu nemam njihovu sim karticu,to može tako,pojma nema o tome pa zato pitam?
Ovo važi samo ako ti telefon podržava aktivaciju eSIM elektronske kartice, standardnu fizičku SIM karticu je i dalje potrebno kupiti na nekom od prodajnih mjesta.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑26/07/2023 10:36
a u aparatu nemam njihovu sim karticu,to može tako,pojma nema o tome pa zato pitam?
Ovo važi samo ako ti telefon podržava aktivaciju eSIM elektronske kartice, standardnu fizičku SIM karticu je i dalje potrebno kupiti na nekom od prodajnih mjesta.
otkud znam ppodržava li,hvala,odlučim li se kupiti ću karticu
crnivrag wrote: ↑26/07/2023 10:40
otkud znam ppodržava li,hvala,odlučim li se kupiti ću karticu