drug, nadji preparat na bazi crvene djeteline, kad je akutno stanje nema bolje stvari. kad se smiri, rokaj se bucinim/tikvinim uljem. svako jutro kasicica.
Hiroš ili Šabanović
Moderator: anex
- Filter
#26 Re: Hiroš ili Šabanović
-
Naslovnica
#27 Re: Hiroš ili Šabanović
-
Zizi505
#28 Re: Hiroš ili Šabanović
Mog starog Hiroš vodi preko 10 godina. Imao je početak kancera i na vrijeme je zaustavljeno.Naslovnica wrote: ↑20/07/2023 14:23HVALA.![]()
Do sada nisam probao crvenu djetelinu, prvi put čujem.
Evo hoću da krenem sa divljim origanom.
Ima i prostatitis.
Pored lijekova, obavezno skoro svaki dan pije čaj od vrbovice, uzima cink, jede sjemenke buče, a zimi doda i bučino ulje. Bučine sjemenke su pune cinka, samo ga on opet uzima i dodatno.
Na nagovor prijatelja krenuo je i na terapije informacione medicine i kaže da osjeti ogromno poboljšanje, a to se i vidi na njemu, pošto je čiko u osamdesetim.
Sretno i tebi
-
Naslovnica
#29 Re: Hiroš ili Šabanović
Hvala na javljanju.Zizi505 wrote: ↑20/07/2023 14:46Mog starog Hiroš vodi preko 10 godina. Imao je početak kancera i na vrijeme je zaustavljeno.Naslovnica wrote: ↑20/07/2023 14:23
HVALA.![]()
Do sada nisam probao crvenu djetelinu, prvi put čujem.
Evo hoću da krenem sa divljim origanom.
Ima i prostatitis.
Pored lijekova, obavezno skoro svaki dan pije čaj od vrbovice, uzima cink, jede sjemenke buče, a zimi doda i bučino ulje. Bučine sjemenke su pune cinka, samo ga on opet uzima i dodatno.
Na nagovor prijatelja krenuo je i na terapije informacione medicine i kaže da osjeti ogromno poboljšanje, a to se i vidi na njemu, pošto je čiko u osamdesetim.
Sretno i tebi
Ja ne pijem nikakve tablete za prostatitis, pogrešno sam napisao na početku, nemam hronični nego akutni prostatitis.
Kada me prođe epizoda čestog, skoro nekontrolisanog i na momente bolnog mokrenja, sve se finkcije vraćaju, manje-više, u normalu.
Pio sam 2-3 puta po mjesec-dva Omnic Ocas.
Uzimam tablete cinka, a od preparata buče kupim ono Jukanovo.
Pio sam i rujevinu.
Prostatitis se epizodno javlja već 5-6 godina, ali ovo što me safatalo je baš zajebancija. Na UZ prostata kao kod mladića od 25 godina.
Antibiotika popio ne znam ni koliko, sve po 10-14 dana. Budem bolji, i opet se vrati ta nelagoda, epizode čudnih bolova u testisima.
Probaću sa ovim origanom, kažu da je birilać.
A Hiroša ću svakako gledati da posjetim, samo se nadam da neću najebati sa dodatnim dijagnostikama tipa CT muda i sl...
-
Zizi505
#30 Re: Hiroš ili Šabanović
I moj stari pije lijek Omnik Ocas.Naslovnica wrote: ↑20/07/2023 15:51Hvala na javljanju.Zizi505 wrote: ↑20/07/2023 14:46
Mog starog Hiroš vodi preko 10 godina. Imao je početak kancera i na vrijeme je zaustavljeno.
Ima i prostatitis.
Sretno i tebi
Ja ne pijem nikakve tablete za prostatitis, pogrešno sam napisao na početku, nemam hronični nego akutni prostatitis.
Kada me prođe epizoda čestog, skoro nekontrolisanog i na momente bolnog mokrenja, sve se finkcije vraćaju, manje-više, u normalu.
Pio sam i rujevinu.
Prostatitis se epizodno javlja već 5-6 godina, ali ovo što me safatalo je baš zajebancija. Na UZ prostata kao kod mladića od 25 godina.
Antibiotika popio ne znam ni koliko, sve po 10-14 dana. Budem bolji, i opet se vrati ta nelagoda, epizode čudnih bolova u testisima.
A Hiroša ću svakako gledati da posjetim, samo se nadam da neću najebati sa dodatnim dijagnostikama tipa CT muda i sl...![]()
A to je baš previše antibiotika, poremeti ti crijevnu floru, a time i imunitet. Uzimaš li probiotik i prebiotik?
Ako ti se neda gnjaviti sa tom dijagnostikom, onda ti je puno bolja opcija snimanje čitavog organizma sa aparatom koji se koristi u informacionoj medicini.
Puno je jednostavnije a dobiješ mnogo detaljniji pregled kompletnog stanja čitavog tijela.
Nažalost kod nas se ova dijagnostika još ne primjenjuje u konvencionalnoj medicini.
Srećom da ima liječnika koji su prepoznali njene benefite, pa su se specijalizirali i za ovaj vid rada.
- insaneinthebrain
#31 Re: Hiroš ili Šabanović
gdje ima ta informaciona medicina i pregledi da se uradeZizi505 wrote: ↑20/07/2023 21:04I moj stari pije lijek Omnik Ocas.Naslovnica wrote: ↑20/07/2023 15:51
Hvala na javljanju.
Pio sam i rujevinu.
A Hiroša ću svakako gledati da posjetim, samo se nadam da neću najebati sa dodatnim dijagnostikama tipa CT muda i sl...![]()
A to je baš previše antibiotika, poremeti ti crijevnu floru, a time i imunitet. Uzimaš li probiotik i prebiotik?
Ako ti se neda gnjaviti sa tom dijagnostikom, onda ti je puno bolja opcija snimanje čitavog organizma sa aparatom koji se koristi u informacionoj medicini.
Puno je jednostavnije a dobiješ mnogo detaljniji pregled kompletnog stanja čitavog tijela.
Nažalost kod nas se ova dijagnostika još ne primjenjuje u konvencionalnoj medicini.
Srećom da ima liječnika koji su prepoznali njene benefite, pa su se specijalizirali i za ovaj vid rada.
-
Zizi505
#32 Re: Hiroš ili Šabanović
U Sarajevu radi dr. Emina Dervišević.insaneinthebrain wrote: ↑20/07/2023 21:23gdje ima ta informaciona medicina i pregledi da se uradeZizi505 wrote: ↑20/07/2023 21:04
I moj stari pije lijek Omnik Ocas.
- insaneinthebrain
#33 Re: Hiroš ili Šabanović
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#34 Re: Hiroš ili Šabanović
Bio kod obojice...prvi pregled prije nekih 12-13 godina yradio kod Sabanovica. Moram priznati da su i sabanovic i hiros detaljni kod pregleda. Zadnje preglede sam radio kod Hirosa, i svaki put je bio korektan, ljubazan...bas se posveti i vjerovatno zbog tog njegovog "detaljnog" pregleda koji zna da potraje a i zbog trazenosti dr.Hirosa,..ovi iz eurofarma su podigli cijenu u nebesa.....Naslovnica wrote: ↑19/07/2023 15:44 Lična iskustva, pristup, uspješnost, cijene?
Vučem probleme već nekoliko mjeseci, na KCUS k'o na pokretnoj traci, nisam zadovoljan, nisam se riješio tegoba, a nemam ni toliko vremena da provodim gore sate i sate...
Elem, koga mi preporučujete kao dijagnostičara?
Hvala!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#35 Re: Hiroš ili Šabanović
Za sta je cink dobar
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36 Re: Hiroš ili Šabanović
Za svasta izgleda...a nidje sumecih
Meni za oci preporucaju zink
Meni za oci preporucaju zink
-
Naslovnica
#37 Re: Hiroš ili Šabanović
Valjda za imunitet.
Dobio džaba nekakvo pakovanje 300 komada, 100% dnevnih potreba, pa da se ne baci.