Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
UDHZSA

#7876 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

omega369 wrote: 18/07/2023 17:35 Nema smisla bojkotovati evropske utakmice, pa kako god. Klubu treba pomoci posebno u evropi, a ko hoce da izadje, neka izadje, njegov problem
Bice vas svakako dovoljno da napravite atmosferu i poderete glas i bez ovih 500 "narkomana" sa sjevera kako ih sa zadovoljstvom nazivaju u posljednjih par mjeseci ovi sabani sa ostalih tribina cast izuzetcima.
Velik jaz je napravljen vec, strane su se kao izabrale a sjever sigurno nece pogaziti svoju borbu, princip i ispravnost koju godinama ispoljava.
I kada bude kako treba sve nikad se vise nece cuti ono "hajmo istok" "hajmo zapad" toliko smo prevrtljiv narod da je za pkakati a na kraju kada krene po zlu ovi isti sto ne mogu bez Sarajeva prvi ce im jebavati majke i praviti se da nista nije bilo.
omega369

#7877 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Ma sve je to ok, razumijem ja i stavove i furke i sabane. Dovoljno "staza" imam na svim tribinama. Ici tamo a bojkotivati ovdje je nesto sto cak i ljudi koji vas podrzavaju ne mogu da shvate. Pogotovo sto je evropa u pitanju. Da je prvenstvo, ne bih A rekao. Ali, tako je kako je. A protiv sabana sam od kad sam se rodio, valjda zato ne idem.na istok :mrgreen:
ZonFon

#7878 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Ne mozes jedan dan podrzavati a drugi bojkotovati samo sto je jedan dan protivnik iz vana a drugi dan protivnik iz BiH. To bi bio jos veci cirkus.

Od mene imaju respekt sto se drze svojih principa dok god ne krenu da rade protiv kluba. Tjeranje Mirze i Ajle mi je shvatljivo jer na sve aferime koje su nakupili ni jedno od njih nije zasluzno za ovo sto imamo danas. Gospodinu Mirvicu treba odati svako postovanje za ovo sto radi za klub i treba pricati sa njim kad god se ukaze prilika jer se dosta stvari u klubu skriva od njega.
UDHZSA

#7879 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

omega369 wrote: 18/07/2023 18:00 Ma sve je to ok, razumijem ja i stavove i furke i sabane. Dovoljno "staza" imam na svim tribinama. Ici tamo a bojkotivati ovdje je nesto sto cak i ljudi koji vas podrzavaju ne mogu da shvate. Pogotovo sto je evropa u pitanju. Da je prvenstvo, ne bih A rekao. Ali, tako je kako je
Tsko se odlucilo nije to odluka jednog covjek. Ne mozes sad reci e ici cemo na ovu utakmicu a na ovu necemo.
Cak nikakve tu agresive nema kao npr kada se obracunavalo sa Dinom, Elvirom i tom polumafijaskom kompanijom.
Gleda se sve radi nekog mira u kuci da se problemi ne prave. Mirvic je 3 puta obecao da se sjedne za sto i ispalio je, nedavno se sjelo i samo je ponovljeno isto sve bez ikakvog pomaka.
On je izabrao zalizanog preko alimanovicke i drustva iz huremove kafane.
Izlizane teme uglavnom ja sam ludji sto ovo pisem kako god dok su tu ovaj narkoman i ova stuha nema sjevera na kosevu.
Balance

#7880 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Balance »

Vrijeme je da tjerate Mirvića, upravo vas se odrekao preko Instagrama.
zbunjola71sa

#7881 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by zbunjola71sa »

UDHZSA wrote: 18/07/2023 17:54
Bice vas svakako dovoljno da napravite atmosferu i poderete glas i bez ovih 500 "narkomana" sa sjevera kako ih sa zadovoljstvom nazivaju u posljednjih par mjeseci ovi sabani sa ostalih tribina cast izuzetcima.
Velik jaz je napravljen vec, strane su se kao izabrale a sjever sigurno nece pogaziti svoju borbu, princip i ispravnost koju godinama ispoljava.
I kada bude kako treba sve nikad se vise nece cuti ono "hajmo istok" "hajmo zapad" toliko smo prevrtljiv narod da je za pkakati a na kraju kada krene po zlu ovi isti sto ne mogu bez Sarajeva prvi ce im jebavati majke i praviti se da nista nije bilo.
Eto ti sa par postova ces reci kako nece biti sve isto i da nece biti sjecer i istok jedno,sve i da su neki sa istoka kritikovali sjever ,to je bilo u interesu kluba.Niti je ovo mjesto ni vrijeme da se tribine i navijaci dijele,koliko god to ti htio ja cu sve raditi suprotno i bit ce sjever i istok i zapad jedno .Ima nas koji smo sa 16 ako ne stvarali(a jesmo) barem bili djelic stvaranja tih hordi i sa njima proslo ex yu uzduz i poprijeko i zato ti ja kazem bolje bi bilo da horde sjednu ako treba i sa nama starijima u upravom i rijese probleme mimo foruma i javnosti i to sto prije ,po mogucnosti prije tekme u cetvrtak.I ko nije kupio kartu za bilo koju tribinu mislim da je vrijeme.
Svi u napad.....
Labirint

#7882 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

Ne znam fakat čemu prozivanje ljudi više, sve je davno rečeno, ima dovoljno hvala bogu navijača i "navijača" i bez hordi prema tome skupite se, navijajte, što kaže udhzsa poderite glasove uživajte.. Do nekih boljih vremena, Sarajevo će biti sve drugo ce proći...
UDHZSA

#7883 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

Balance wrote: 18/07/2023 18:15 Vrijeme je da tjerate Mirvića, upravo vas se odrekao preko Instagrama.
Instagram vlasnik instagram direktorica instagram klub.
I u 102 ligi svijeta cetvrti sa vise para od pola lige.
Krasno
Cossack

#7884 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Doci ce hordasi da gledaju, samo ih neće biti na sjeveru vec na istoku i zapadu. Ne igra se evropska utakmica svaki dan 🙂
GandalfSivi

#7885 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

UDHZSA wrote: 18/07/2023 17:54
omega369 wrote: 18/07/2023 17:35 Nema smisla bojkotovati evropske utakmice, pa kako god. Klubu treba pomoci posebno u evropi, a ko hoce da izadje, neka izadje, njegov problem
Mentalitet opsade svega mi. Iznese lik svoje misljenje (ni po cemu agresivno) i odmah se svede prica da vas smatraju za “500 narkomana”. Spustiti loptu malo majstore, ovdje svi imaju postovanje za Horde, kako one od prije trideset i kusur godina, preko onih koje su preporodile sjever, tako i do ovih danas. Laganini, pricamo bez nervoze, kao sto dosta ljudi postuje vasu odluku, tako i vi (barem u forum konverzaciji) trebate postovati sa ljudi misle da Sarajevo treba vasu podrsku, bez obzira na sva sranja…
Cossack

#7886 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Bojkot očigledno nije postigao cilj. Mirza i ako ode bice isključivo zbog rezultata a ne bojkota. Nastavljanjem bojkota više sebi nanose nego klubu jer ne plaća kazne. Doduše sa onih zadnjih 40k se i to dobro nivelisalo.
emigrazione

#7887 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Najbolji potez kluba je pustiti klosare niz vodu, a ne tetositi im kako su navikli ranije...vi ste sine navijaci HZ, nikada za FKS niste navijali, malo koga bili kurac za vas bojkot eto koliko ste bitni
UDHZSA

#7888 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

emigrazione wrote: 18/07/2023 19:40 Najbolji potez kluba je pustiti klosare niz vodu, a ne tetositi im kako su navikli ranije...vi ste sine navijaci HZ, nikada za FKS niste navijali, malo koga bili kurac za vas bojkot eto koliko ste bitni
Evo klasicnog jazavca sa istoka.
Toliko smo nebitni da nas ne vadite iz usta, a volio bi da se i gostujuce ukinu da se idu pa da vidimo vas velike navijace na djelu.
Mozda je najbolje kao tuzla siti biti sa sabanijom i nba atmosferom na tribinama, samo istok koseva ja mislim da ne postoji poganija tribina za igrace gdje podrska se mjeri ko ce goru psovku smisliti.
Nakon 3 kiksa u ligi vidjecemo misljenja, posjete i koga boli kurac za koga....
Evo vidjecemo u cetvrtak vasu podrsku a nadam se i nakon prolaza da i sljedece daleko evropsko gostovanje ces prvi uplatiti...
ZonFon

#7889 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

UDHZSA wrote: 18/07/2023 20:25
emigrazione wrote: 18/07/2023 19:40 Najbolji potez kluba je pustiti klosare niz vodu, a ne tetositi im kako su navikli ranije...vi ste sine navijaci HZ, nikada za FKS niste navijali, malo koga bili kurac za vas bojkot eto koliko ste bitni
Toliko smo nebitni da nas ne vadite iz usta, a volio bi da se i gostujuce ukinu da se idu pa da vidimo vas velike navijace na djelu.
Mozda je najbolje kao tuzla siti biti sa sabanijom i nba atmosferom na tribinama, samo istok koseva ja mislim da ne postoji poganija tribina za igrace gdje podrska se mjeri ko ce goru psovku smisliti.
Evo vidjecemo u cetvrtak vasu podrsku a nadam se i nakon prolaza da i sljedece daleko evropsko gostovanje ces prvi uplatiti...
Ma jok, nije ovaj lik sa istoka on ti podrzava Ruse u borbi protiv Ukrajine. Velica BG metro a ismijava Sarajevsku prugu. Uglavnom govno cetnicko, ne ulazi beze u raspravu sa njim.
armin071

#7890 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Ne treba sad praviti jaz među navijačima, ali fakt je da se nigdje navijači ne zanimaju toliko za rad uprave i uopšte struktura kluba kao kod nas. Mislim da navijači prvenstveno trebaju da se brinu da što manje kazni prave za klub, da pokreću razne akcije, izgled tribine, brojnost, koreografija a da se ostali bojkoti i nesuglasice na relaciji uprava-navijači trebaju rješavati preko predstavnika. Klub mora biti iznad svih nesuglasica!!!
UDHZSA

#7891 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

ZonFon wrote: 18/07/2023 20:29

Ma jok, nije ovaj lik sa istoka on ti podrzava Ruse u borbi protiv Ukrajine. Velica BG metro a ismijava Sarajevsku prugu. Uglavnom govno cetnicko, ne ulazi beze u raspravu sa njim.
Ma vec mjesecima na oficijalnoj fb stranici raznim forumima svakava marva sebi daje za pravo da sere i pljuje po navijacima koji ginu za klub u ovako tesko vremenu kada nije in biti navijac, kada se sve svodi na drustvene mreze i kada omladina ide u krivom smjeru.
Jel se iko ikad zapitao da dodje da pomogne na koji bilo nacin da porazgovara sa tim lkudima nebitno nego lako je srati sa strane i pisati nebuloze. I kada je bilo sve uredu i tada se sralo za brojku za ovo za ono a kod nas je sa 25 godina vec prica ma proso sam ja to godinama sam ja na sjeveru a istina je skroz drugacija..
Ako nista ne morate pominjati te ljude kada vec odmazete ako kome fali atmosfera neka je napravi ako kome fali navijacka grupa neka i nju pokusa napraviti ako misli da je to tako lahko i jednostavno.
Pratim ovaj forum odavno slabo pisem mozda sam ispisao neke nebuloze ali ovo pisem sa svoje strane gledista ovo nije niciji oficijalni stav, nego moj..
Pozzz svako vam dobro
UDHZSA

#7892 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by UDHZSA »

armin071 wrote: 18/07/2023 20:39 Ne treba sad praviti jaz među navijačima, ali fakt je da se nigdje navijači ne zanimaju toliko za rad uprave i uopšte struktura kluba kao kod nas. Mislim da navijači prvenstveno trebaju da se brinu da što manje kazni prave za klub, da pokreću razne akcije, izgled tribine, brojnost, koreografija a da se ostali bojkoti i nesuglasice na relaciji uprava-navijači trebaju rješavati preko predstavnika. Klub mora biti iznad svih nesuglasica!!!
Da se nisu zanimali za rad uprave i danas bi elvir kantardzic sa ibrakovicem izvlacio pare iz kluba.
Kod nas je to tako jer od dolaska tana samo neki krimosi i mesetari su u upravi kluba.
Mi smo pogodni za to jer se vec deceniju u klubu ozbiljne pare vrte a kako svi vidimo rezultata znacajnog nema.
Horde zla su prvi branik kluba i jedina zastita vec desetljecima ali evo to se zaboravi sve brzo lahko, zato smo tu gdje jesmo i bicemo jos dugu u nekom snu zvanom evropske grupe...
Dinostula

#7893 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

UDHZSA wrote: 18/07/2023 20:44
ZonFon wrote: 18/07/2023 20:29

Ma vec mjesecima na oficijalnoj fb stranici raznim forumima svakava marva sebi daje za pravo da sere i pljuje po navijacima koji ginu za klub u ovako tesko vremenu kada nije in biti navijac, kada se sve svodi na drustvene mreze i kada omladina ide u krivom smjeru.
Jel se iko ikad zapitao da dodje da pomogne na koji bilo nacin da porazgovara sa tim lkudima nebitno nego lako je srati sa strane i pisati nebuloze. I kada je bilo sve uredu i tada se sralo za brojku za ovo za ono a kod nas je sa 25 godina vec prica ma proso sam ja to godinama sam ja na sjeveru a istina je skroz drugacija..
Ako nista ne morate pominjati te ljude kada vec odmazete ako kome fali atmosfera neka je napravi ako kome fali navijacka grupa neka i nju pokusa napraviti ako misli da je to tako lahko i jednostavno.
Pratim ovaj forum odavno slabo pisem mozda sam ispisao neke nebuloze ali ovo pisem sa svoje strane gledista ovo nije niciji oficijalni stav, nego moj..
Pozzz svako vam dobro
Samo jedno pitanje kad vec ginete za klub zasto bakljadama izbijate pare covjeku koji ulaze u klub ? Sad je morao da plati vasa sranja 40000KM.Mislim ako volis neki klub ne nanosis mu stetu tako da tu pricu okaci macku o rep.Svi smo bili nekad na sjeveru i nismo djeca.Zna se zasto ta navijacka skupina postoji nisu tu radi kluba i njegovog napredka.
internazionale

#7894 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Nadam se da će Mirza i igrači izvući pouke iz večerašnje utakmice Zrinjskog.
Prvi korner u 98. minuti izveli.

I u četvrtak će biti gutavo
Logovan

#7895 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

BULJUBAŠIĆ PRODUŽIO UGOVOR

https://fksarajevo.ba/vijesti/buljubasi ... _9LPGb1_E4

Super :thumbup:
mirza_15

#7896 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Logovan wrote: 18/07/2023 22:09 BULJUBAŠIĆ PRODUŽIO UGOVOR

https://fksarajevo.ba/vijesti/buljubasi ... _9LPGb1_E4

Super :thumbup:
Je li se ono on povrijedio na derbiju na Grbavici?
Logovan

#7897 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

mirza_15 wrote: 18/07/2023 22:27 Je li se ono on povrijedio na derbiju na Grbavici?
Da
ruud

#7898 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ruud »

Kad će Adidas dresovi u Fan shop?
emigrazione

#7899 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ssmo se ti sine drzi dalje i od stadiona i od kluba i pusti normalan svijet, koji voli FKS i fudbal bez ikakvog interesa, na miru... to je najbolje i za tebe, a pogotovo za klub...vidim mlad si, zaludjen, trazis neki ideal, neki razlog "da pogines", da nesto branis od nekoga...da sam Ayla viceve bih o vama smisljao
last mohicans

#7900 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

ruud wrote: 19/07/2023 00:21 Kad će Adidas dresovi u Fan shop?
Već su bili, koliko sam vidio na storijima, ograničen broj. Neka raja je već kupila.
Post Reply