Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sencobih wrote: ↑18/07/2023 11:20
Svaka čast hordama, ali nije vrijeme za inat, Klubu treba pomoći.Klub je više i od Ajle i od Mirze. Vidi se napredak kluba, kako finansijski, tako i marketinški tako i na svakom drugom planu. Zašto da se slade dušmani nekim bojkotima kada imamo priliku da budemo dio dobre priče za koju imamo priliku učestvovati i priče koju ćemo pričati svojoj djeci. Meni je neshvatljivo da pod izgovorom ljubavi prema klubu činiš štetu svome klubu.
Odavno svrha sami sebi.
Palilo se i paliće se ekipa danas izmišlja probleme na dnevnoj bazi kako bi sutra mogli reći e jesmo vam rekli. Ne postoji taj direktor kluba i trener koji će ikada zadovoljiti dobre Bošnjane kojima je još preostalo da navijaju protiv vlastitog kluba.
last mohicans wrote: ↑18/07/2023 10:26
Valjda misli na HZ.
Ma sve kontam misli na druge, jer nazvati HZ kamatarima....
Ma ta mala ekipica se moze nazvati i sestrama milosrdnicama, rak rana kluba... mnogo zlobniji i namazaniji od Pitića, Ramljaka i ostale ekipe koji realno nisu znali olovku da drze u ruci, ova stoka je mnogo vece zlo u svilenim rukavicama...Mirviću ne okreći leđa i samo udaraj, ako ti sad nisu jasne neke stvari nece ti nikada biti
Mora se priznati da je lijep odziv navijaca i da ce sutra biti dosta raje na tekmi. Jednim dijelom su i Strumfovi zasluzni za ovu posjetu jer se probudio inat kod nasih navijaca te cemo im i ovaj put pokazati ko je najveci klub u BiH. Prodaju 9 500 karata a onda dva dana poslije pisu o 13 000 karata i nevidjenos atmosferi i koreografiji. No pusti levate i pozelimo nasim momcima puno uspjeha sutra. Bolji smo od Torpeda i to smo pokazali u gostima. Vazno je psihicki pripremiti momke za tekmu i ja zaista vjerujem u pobjedu. Nasa slabost je kao i ranijih godina slaba fizicka pripremljenost sto se dobro vidi u zadnjih 20 minuta. No sutra cemo dati golove na brzinu tako da cemo ih psihicki ubiti Naprijed Saraj´vo.
svi u napad wrote: ↑19/07/2023 23:49
Mora se priznati da je lijep odziv navijaca i da ce sutra biti dosta raje na tekmi. Jednim dijelom su i Strumfovi zasluzni za ovu posjetu jer se probudio inat kod nasih navijaca te cemo im i ovaj put pokazati ko je najveci klub u BiH. Prodaju 9 500 karata a onda dva dana poslije pisu o 13 000 karata i nevidjenos atmosferi i koreografiji. No pusti levate i pozelimo nasim momcima puno uspjeha sutra. Bolji smo od Torpeda i to smo pokazali u gostima. Vazno je psihicki pripremiti momke za tekmu i ja zaista vjerujem u pobjedu. Nasa slabost je kao i ranijih godina slaba fizicka pripremljenost sto se dobro vidi u zadnjih 20 minuta. No sutra cemo dati golove na brzinu tako da cemo ih psihicki ubiti Naprijed Saraj´vo.
Mi ako do 60 minute ne zabijemo 2-3 komada ispadamo 100% nase ekipe fizicki ne mogu da se nose sa bilo kojom ekipom u evropi.Vidjeli smo Zrinjski ljudi ih poslije nosali u zubima.
Logovan wrote: ↑18/07/2023 12:19
Ma sve kontam misli na druge, jer nazvati HZ kamatarima....
Ma ta mala ekipica se moze nazvati i sestrama milosrdnicama, rak rana kluba... mnogo zlobniji i namazaniji od Pitića, Ramljaka i ostale ekipe koji realno nisu znali olovku da drze u ruci, ova stoka je mnogo vece zlo u svilenim rukavicama...Mirviću ne okreći leđa i samo udaraj, ako ti sad nisu jasne neke stvari nece ti nikada biti
Podrska omladini u bojkotu, od jednog starog hordasa.
Veceras uzimamo tekmu laganini.
Tesko mi je sto veceras nisam na Kosevu ali znam da sam na pravoj strani.
A za ove sto prozivaju HZ samo jedna poruka
KNZMNKNV
[/quote]
[/quote]
Lahko je pitarčiću preko foruma i pod nickom pisati. Potpiši se imenom i prezimenom kad si mangup ili ovakav komentar ostavi na fb stranici hz.
[/quote]
Lahko je pitarčiću preko foruma i pod nickom pisati. Potpiši se imenom i prezimenom kad si mangup ili ovakav komentar ostavi na fb stranici hz.
[/quote]
Haha pa sto se ovi smradovi ne potpisu kada su mangupi i toliko vole klub, nego se kriju iza imena HZ...nasaraju zeni grafit i zbrisu da ih ne vidi, pisu dopise i hoce nesto bez da se zna ko su i kako se zovu...nabijem na kurac i njih i njihovu fb stranicu
emigrazione wrote: ↑19/07/2023 00:07
emigrazione wrote: ↑20/07/2023 13:26
Haha pa sto se ovi smradovi ne potpisu kada su mangupi i toliko vole klub, nego se kriju iza imena HZ...nasaraju zeni grafit i zbrisu da ih ne vidi, pisu dopise i hoce nesto bez da se zna ko su i kako se zovu...nabijem na kurac i njih i njihovu fb stranicu
Sta pricas ubleho? Ko ne zna ko je ko na tribini, ko istu vodi i ta saopstenja pise, ko dolazi na sastanke sa upravama i Ismirom? Ne znate vi koji preko foruma navijate.
Razumijem ja da se ti ne slažeš sa njima, ali bezveze ti je ovo skroz. Ne idu ovakve gadosti, ne ide da ih ovako pljuješ.
Razumijem ja da se ti ne slažeš sa njima, ali bezveze ti je ovo skroz. Ne idu ovakve gadosti, ne ide da ih ovako pljuješ.
Eto oni nisu mangupi (btw sve se zna, javno ko šta piše i ko stoji iza hordi, zna i Ajla i Ismir i kompanija) a ti si mangupa pa evo ovjde napiši smrdo ko si i kako se zoveš
Logovan wrote: ↑20/07/2023 14:56
Eto oni nisu mangupi (btw sve se zna, javno ko šta piše i ko stoji iza hordi, zna i Ajla i Ismir i kompanija) a ti si mangupa pa evo ovjde napiši smrdo ko si i kako se zoveš
Što bi čovjek pisao kako se zove? Da dođe vas desetak hrabrih da ga disciplinujete? Naravno, vi se nećete potpisati.