Bossona wrote: ↑29/06/2023 09:08Zar Pavelićevim crnokošuljaškim NDH-HSP-a i Tuđman-Boban-Ćovićevim HZP-UZP HDZ-a nije isti ideološki otac Ante Starčević,.....Prvi su bili za NDH do Drine a drugi za NDH do Neretve,....Novak20 wrote: ↑28/06/2023 22:44
![]()
Alternativu HDZ-i u crnokošuljašima HSP i kriminalcima Lijanovićima je tražila i našla u svom interesu ujedinjena SDA/SDP bošnjačka politika i takva u startu ucijenjena "alternativa" Hrvatima u BiH od tada pa nadalje nije i neće biti potrebna. To Hrvati rješavaju među sobom glasanjem na izborima.
Druga stvar, tvrdiš da "Sarajevo" kontrolira pravosudni sistem i bez problema "riješava" sitne hrvatske političare koje iskoristi i ispljune bez obzira da li im netko drugi to predloži ili se "Sarajevo" samo sjeti da tako treba.
Ako je to tako, a jeste, jbš politički kontrolirane sudove, a još više onoga tko se hvali da ih kontrolira.
DA SE NE ZABORAVI: NAJVEĆI HRVAT SVIH VREMENA JE OTAC DOMOVINE DR. ANTE STARČEVIĆ.
Najveći Hrvat svih vremena je Otac Domovine dr. Ante Starčević!
Jedan od svih hrvatskih političara – ovdje nisam rekao “svih hrvatskih državnika” – je nesumnjivo sljedbenik Oca Domovine dra. Ante Starčevića je Poglavnik dr. Ante Pavelić. Bez obzira na Poglavnikovo doktrinarno i političko mišljenje, treba uvijek uzeti u obzir Poglavnikovo državnopravno hrvatsko mišljenje koje mu se bez ikakve povijesne sumnje nikada neće moći zanijekati, dok s druge strane za tita – ovo moram ponoviti da sam za tita stavio malo početno slovo “t” jer nije u početku rečenice, a to je zato da mnogi ako ne i svi koji pišu o titi uvijek i na svakom mjestu stavljaju za njega veliko slovo “T”ito, dok za Poglavnika uvijek stavljaju malo slovo “p”, a poznato je da se sve titule pišu malim slovom ako nije početna riječ – se to ne može reći jer se je borio za Jugoslaviju a protiv Hrvatske Države i svih državotvornih Hrvatica i Hrvata, što nam svijedoče: Bleiburg, Križni Putevi, sva ubojstva Hrvata u njegovo ime i u ime njegovih naredbi itd., itd.
Prilažem sliku hrvatskih velikana počevši od prvog hrvatskog kralja Tomislava do prvog hrvatskog poglavara Poglavnika dra. Ante Pavelića. To je naša hrvatska povijest u koju se nikada neće uvrstiti zločinac, krvnik i ubojica Hrvata tito. To vam govori Mijo Potkrajac koji, ovim putem pozdravljam gđi Lili Bencik i sve druge Hrvatice i Hrvate koji nisu oprana mazga titovštinom a kroz titovštinu i jugoslavenstvom.
https://otporas.com/da-se-ne-zaboravi-n ... starcevic/NEKA SE JAVE ONI HRVATI KOIJMA SMETAJU – DVA OCA DOMOVINE HRVATSKE:
DR. ANTE STARČEVIĆ I POGLAVNIK DR. ANTE PAVELIĆ?
https://otporas.com/neka-se-jave-oni-hr ... e-pavelic/
Mislio sam da si pametan i da nisi zlonamjeran spram Hrvata. Ovim si me glupostima uspio uvjeriti da sam u krivu.