Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam ti samo za Alanyu, s time da se ja grozim resorta, mi smo unajmili kucu u starom dijelu grada, imali smo prijevoz od i do plaze, plaza brutalna, kuca brutalna, usluga brutalna, cijene brutalne, znaci isplati se defibutivno, samo jedna mana Turske u ova doba je klima. Ima bas puno vlage, celika je vrucina, velika sparina, mislim da mi sa ovih prostora nismo za to. Ja bih preporucila Tursku uvihek, ali jun ili septembar. August, nikako
Ovo je 100% tačno. Ako ikako možeš nemoj sada. Ja sam bio od Maja do Oktobra svaki mjesec i Juli / August apsolutno ne preporučujem. Gužva, vlaga i vrućina
Vrucina manje vise, ali ona vlaga je meni bas bila nepodnosljiva.
Mokar ves se jedva osusi kolliko je vlage u zraku.
Upravo avgust.
Izvještaj iz BIHAMK-a na kojim graničnim prijelazima su najveće gužve, i opet se Doljani spominju. Znači, džaba Bijača, džaba novi put za Neum preko Stoca, Bošnjo kako je naučio na Doljane prije 20 godina tako i danas ide
doktor78 wrote: ↑16/07/2023 12:04
Izvještaj iz BIHAMK-a na kojim graničnim prijelazima su najveće gužve, i opet se Doljani spominju. Znači, džaba Bijača, džaba novi put za Neum preko Stoca, Bošnjo kako je naučio na Doljane prije 20 godina tako i danas ide
Bijaca je tu godinama i prakticno u sred sezone mozes gore otici i preci skoro bez cekanja.
Navika i dzaba ti sve. Nece njemu nekakav google govoriti kuda da vozi, sta zna bil gejc
doktor78 wrote: ↑16/07/2023 12:04
Bijaca je tu godinama i prakticno u sred sezone mozes gore otici i preci skoro bez cekanja.
Navika i dzaba ti sve. Nece njemu nekakav google govoriti kuda da vozi, sta zna bil gejc
Ako mu nece govoriti on neka onda ceka satima na Doljanima.
Ima drugi koji nece cekati.
laik1981 wrote: ↑15/07/2023 18:13
Meni izbaci 2100 eura za heftu u ovoj najeftinijoj sobi Sa djetetom od 10 godina ode na 2500. Ne bi valjalo da nije solidno za te pare
I CG pocela znaci sa pretjerivanjem.
Mi za manje od toga nasli aranzman u Egiptu hotel 5* sa letovima i vizama, ali 11 noci, isto tako sa djetetom.
Pa u cro bi te u dobrom hotelu takav aranzman izasao pet milja eura u spici sezone. Ima i u CG skupih hotela. Vazda ih je i bilo. Rani booking je nesto drugo, a vjerovatno si na vrijeme rezervisao to u Egiptu. Nema nigdje vise razumnih cijena, al jedno je kad je nesto skupo, a drugo kada je cijena toliko visoka da moras biti bas lud da je platis.
boshniak wrote: ↑16/07/2023 13:37
Parking 25eur po danu, 30eur pizza u nekom bezveznom restoranu, dakle ostale su cu cijene u hrvatskoj iste samo su valutu ispred cijene promijenili
Kako sam odlučio da svake od ljetnih sedmica odem po jedan dan na prekodnevni izlet do hrvatskog primorja, stavljam ovdje na glasanje da pitam gdje hoćete da odem iduće sedmice, na izviđanje cijena.
Potez je od Cavtata na jugu do Primoštena na sjeveru. I ništa na otocima. Ne mogu se zezat sa trajektom zbog jednodnevnog izleta.
Seawolf wrote: ↑16/07/2023 15:03
Kako sam odlučio da svake od ljetnih sedmica odem po jedan dan na prekodnevni izlet do hrvatskog primorja, stavljam ovdje na glasanje da pitam gdje hoćete da odem iduće sedmice, na izviđanje cijena.
Potez je od Cavtata na jugu do Primoštena na sjeveru. I ništa na otocima. Ne mogu se zezat sa trajektom zbog jednodnevnog izleta.
Je li neko bio u Podstrani? ne mogu bas puno informacija da nadjem za plaze. Kakve je stanje sa plazama za djecu? Nasao sam iole povoljan smjestaj, ali ako su plaze lose i nema ih onda odo u Makarsku
kazo wrote: ↑16/07/2023 15:35
Je li neko bio u Podstrani? ne mogu bas puno informacija da nadjem za plaze. Kakve je stanje sa plazama za djecu? Nasao sam iole povoljan smjestaj, ali ako su plaze lose i nema ih onda odo u Makarsku
Sta su lose plaze? Mene moji, a niti sam ja svoje dijete, ikad vodili na plaze. Pustite tu nejac da hodaju po stijenama 100 mu gromova
Nema divoljno hlada za malu dlecu, osim ako nije problem pa onda sa ovim satorcicima za plazu
Je li neko u skorije vrijeme prošao Sarajevo - Mostar - Trebinje - Herceg Novi, kakav je put? Nisam bio u CG desetak godina, a preko Šćepan polja mi se ne ide.
JaLLee wrote: ↑16/07/2023 16:45
Je li neko u skorije vrijeme prošao Sarajevo - Mostar - Trebinje - Herceg Novi, kakav je put? Nisam bio u CG desetak godina, a preko Šćepan polja mi se ne ide.
Idi na Tjenište, put je dobar kao voliš voziti reli.
JaLLee wrote: ↑16/07/2023 16:45
Imas dvije opcije od Mostara do Trebinja. Ako bas hoces u Herceg Novi onda idi preko Ljubinja. Ali ako ides u Kotor ili negdje juznije u CG, onda ides Mostar - Stolac - Bileca i tu prelazis u CG.
Ova prva opcina Ljubinje - Trebinje je OK cesta sve vrijeme, a Stolac - Bileca ima oko 2 km suzene i malo losijeg asfalta, ostalo je odlicno, a tamo skoro nikog ne sretnes tako da mozes voziti i brzo, plus od Vracenovica pa dalje u CG je savrsenstvo od ceste koja je napravljena prije 2-3 godine cini mi se.
Trebao se vratiti busom iz Ploca za Sarajevo (dan je utorak tada nema voza ) na koji nacin se moze kupiti karta . Zovem neke brojeve autobusnog kolodvora Ploce za rezervaciju karte ali mi se niko ne javlja .
Prijevoznik je Centrotrans (bus je iz Splita u 16h u Bloce dolazi oko 18 h )
Nema divoljno hlada za malu dlecu, osim ako nije problem pa onda sa ovim satorcicima za plazu
Kakve su cijene suncobrana ili da nosim svoj Sad bih vozio i malo dalje, samo da se nadje nesto kako treba. Vecina apartmana renovirana 2003. godine, a cijene paprene.