Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bespotrebno uvlačenje i gluma moralnih vertikala. Ako osjećaš empatiju prema nekome (kao što je većina nas osjećala kad se desila tragedija u Srbiji), adekvatno je da je osjećaš individualno, bez ikakvih državnih dana žalosti.
Ako države regiona nisu proglašave, zašto bi mi, koji smo upravo najviše i stradali od te Srbije. Da ne spominjem kako velika većina stanovništva Srbije ne samo da ne mari i za ratnim, a i post ratnim tragedijama Bošnjaka, nego čak ove ratne i opravdavaju/umanjuju/zataškavaju.
Ma i ne odgovaram tebi, nego te koristim kao šlagvort.
ne odgovaras meni, a bukvalno sve si odgovorio meni. ajde ti porazgovaraj sa sobom prvo jarane. ako nakon toliko godina ne razumijes sta je direktno pitanje jednom forumasu i za sta sluzi PP porazmisli jos jednom. sada vec mislim da sam te precijenio... mislio sam da si barem dobrocudan, ali nesto te boli i nisam siguran kako ti ja mogu pomoci u tome. ako mogu - reci.
ne odgovaras meni, a bukvalno sve si odgovorio meni. ajde ti porazgovaraj sa sobom prvo jarane. ako nakon toliko godina ne razumijes sta je direktno pitanje jednom forumasu i za sta sluzi PP porazmisli jos jednom. sada vec mislim da sam te precijenio... mislio sam da si barem dobrocudan, ali nesto te boli i nisam siguran kako ti ja mogu pomoci u tome. ako mogu - reci.
Hank Paldum wrote: ↑15/07/2023 20:28
Što bi mi pokazivali da smo bolji od Makedonije i Slovenije koji nam nisu ništa loše uradili (koji nisu proglasili dan žalosti)? To naše nema veze sa moralnim stvarima, to je postalo dijagnoza.
Isto i za parking, ne radi se tu o bušenju guma već o prekršaju gdje bi i ti Srbijanci u Srbiji morali platiti kaznu.
Džaba ovo pokušavaš nacrtati. Ja jedno četvrti put na ovu temu ponavljam da ako nijedna država iz regiona nije proglasila dan žalosti, zašto bismo mi proglašavali, odnosno imali potrebu da 'dokažemo da smo bolji od njih'.
Kome ba dokazivati, evo već 28 godina?
E jesmo i izabrali narod gdje ćemo dokazivati da smo bolji od njih. Toliko naroda na svijetu gdje se možemo takmičiti da budemo bolji od njih a mi biramo da dokazujemo onima koji su nam najviše zla učinili.
Ja sam u potpunosti za dobre odnose sa komšilukom, ali ni ja ne shvatam poentu plaćanja parkinga, probušenih guma i sličnoga. Dok
u isto vrijeme nemamo problem da deremo guzove turistima koji dolaze sa zapada.
Hrvatska europarlamentarka Željana Zovko, njen kolega iz Njemačke David McAllister, te slovenački europarlamentarci iz SDS-a, stranke Janeza Janše, glasali su protiv amandmana kojim je Evropski parlament izrazio zgražavanje izjavom ratnog zločinca Darija Kordića.
Student_u_Ostavci wrote: ↑15/07/2023 22:12
Izabrali polupismenog Ramu za ministra i imaju obraza pričati o diplomama i dalje. Baš izlobotomizirana ekipitza
Gdje je Ramo završio škole i na koji način?
Gdje god da je zavrsio niko mu nije osporio diplomu niti iko prica o njoj.
Izabrali polupismenog Ramu za ministra i imaju obraza pričati o diplomama i dalje. Baš izlobotomizirana ekipitza
Veća je sramota ko predloži ovog retarda za ministra MUP-a...kod pomisliš da ne mogu napravit veću glupost -oni se potrude da te iznenade
Dakle, lik dva puta gonjen, jednom udarao osobu pistoljem u glavu, drugi put poticao na ubistvo. Imenovanje takvog pacijenta za prvog covjeka entitetskog ministarstva unutrasnjih poslova je manji prioritet od diplome Bakirove zene?
Prpa.ba wrote: ↑15/07/2023 22:32
Ako samo lice D.K. iz SDA moze rusiti SDA, onda samo lice u kontaktu sa zakonom moze upravljati unutrasnjim poslovima, pajel.
Dakle, lik dva puta gonjen, jednom udarao osobu pistoljem u glavu, drugi put poticao na ubistvo. Imenovanje takvog pacijenta za prvog covjeka entitetskog ministarstva unutrasnjih poslova je manji prioritet od diplome Bakirove zene?
@Styling, tvoj me odgovor na ovo posebno interesuje.