MUP KS: <Objavljuje rat uličnim trkačima.>oldtajmer wrote: ↑12/07/2023 19:58 ukkatica"Mi kao Vlada ćemo raditi posredstvom MUP na prevenciji i na tome ću insistirati dodatno. Međutim, pravosuđe mora biti brže i konkretnije sa ozbiljnom porukom drugima o kobnosti divljanja u sobraćaju, još pod dejstvom alkohola."ovako su pricali nakon brutalnog ubistva dvije mlade doktorice,serem im se obojici u usta lazljiva jer bukvalno niko nije ni prstom mrdnuoTražio sam policijskog načelnika da objavimo rat uličnim trkačima i da u tom ratu upotrijebimo sredstva koja su nam na raspolaganju. Kada je nešto u našim rukama, poput Nacrta zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, gdje smo predvidjeli drsko i bezobzirno ponašanje i kazne od 400 do 1200 KM za one koji nepropisno parkiraju svoja vozila i otežavaju odvijanje prometa. Smatram da takve osobe treba adekvatno kazniti.
iako nikad u zivotu nisam glasao za sda tacno mi dodje da na narednim izborima glasam pa nek na vlast dodju i vepar zahiragic i svi ostali zeleni idioti, barem znam sta da ocekujem od njih bez da se nadam ko budala da ce se napokon nesto promjeniti na bolje
Ulični trkači: