Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/07/2023 20:31
Ova slika iz helikoptera sama od sebe puni 4 autobusa za Svabiju
"To je najveći problem, montiraju, štimaju izjave koje su apsurd. Oraha u džepovima nemamo, ne bojimo se nikoga. Oni kriminalci, normalno da njima sada smeta, došao je na čelo čovjek koji se ne boji ničega osim dragog Boga i koji će raditi sve da se procesuiraju oni koji su radili krivična djela. Kriminalci će koristiti određene portale, medije i sve ostalo da to spriječe. Ne mogu nas spriječiti i mi idemo dalje", poručio je Isak.
S ovakvim razvojem situacije, bez ikakve zajebancije stvarno apelujem na mladji dio forumasa, ili makar one koji nisu stare prdonje koji su progorili svoje zivote i zuc u ovoj vukojebini, da razmisle jos jednom o iseljavanju.
Ne zelite biti zarobljeni u enklavi u kojoj ce vam o glavi raditi ili Izetbegovici, ili Isaci i Konakovici, i sve to dok cekate da susjedi i komsije dodju po jos i to jada od teritorije i ujedno i vase zivote.
Kada nam je Luksemburg u Zenici uvalio drugi gol, pomislio sam pa može li gore, a onda sam na klix forumu vidio fotografiju Konakovića kako sjedi sa Ramom i Raminim šišaZe sinom.
belfy wrote: ↑14/07/2023 20:09
i sta vele? pitaju se kako je slika dospjela u javnost? sto bi ih to brinulo ako je sve ok?
sada im samo ostaje da se pravdaju i cekaju zaborav. ljige.
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/07/2023 20:02
Udar na Bosnjake i Hrvate
Ja samo ne znam šta i o čemu će ovi SDA p(l)aćenici pisati kad ovo sve prođe, kad se vrh SDFA već bude zajedno kupao u Zenici, a država, nikad jača od rata, bude prosperirala i većim koracima grabila prema EU novcu?
Valjda će i tad biti tema, tipa preklizave pločice u tuševima u KPZ, ili nešto tako?
Zbog čega misliš da bi vrh DF-a trebao da bude u KPZ ?
PM72 wrote: ↑14/07/2023 21:39
Jebem te Bosno u dupe rosno...jebem ti trojku i vlast i ministra MUP-a...majku im jebem šta su nam doveli i instalirali
Fakat.
Da nam polupismeni mongoloidi koji rečenice sklopiti ne znaju lete helikopterima iznad glave o našem trošku. I još, umjesto da se izvinu, napadaju raju koja je to objavila. Jebem ti ovakvu državu
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/07/2023 20:02
Udar na Bosnjake i Hrvate
Ja samo ne znam šta i o čemu će ovi SDA p(l)aćenici pisati kad ovo sve prođe, kad se vrh SDFA već bude zajedno kupao u Zenici, a država, nikad jača od rata, bude prosperirala i većim koracima grabila prema EU novcu?
Valjda će i tad biti tema, tipa preklizave pločice u tuševima u KPZ, ili nešto tako?
De mi Boga ti reci, gdje će u tom scenariju obitavati Dodik i Čović?