mirota wrote: ↑14/07/2023 10:44cca 30 eurPitar sa Kariba wrote: ↑14/07/2023 10:34 A sta je bila "nezapamćena koreografija"?
One plastične zastavice?!
Ne mora koreografija koštati sad bog zna šta koliko da bi poslala snažnu poruku . . .

Moderators: Charuga, Tomahawk11
mirota wrote: ↑14/07/2023 10:44cca 30 eurPitar sa Kariba wrote: ↑14/07/2023 10:34 A sta je bila "nezapamćena koreografija"?

joj kažu nezampaćena koreografija, očigledno nisu gledali evropske tekme na Koševu. Pa ono mahanje kesama iz Amka se ne može porediti sa koreografijom protiv Borusijemirota wrote: ↑14/07/2023 10:44cca 30 eurPitar sa Kariba wrote: ↑14/07/2023 10:34 A sta je bila "nezapamćena koreografija"?
Pa i tad su bili obicni papiri
Ne isplati se ni pisati. Kaze onaj od New Castle-a. Mitomanija standardna kao i uvijek…
Sretno svima osim zeljeznicaru, ugasili se veceras dabogdaluckylaka wrote: ↑14/07/2023 12:07 Meni je nevjerovatno da je neko rodjen u Bosni I da prizeljkuje ispadanje Sa ili Zeljo u euro kupovima(doduse ima ih ovdje preko drinski I preko unskih koliko hoces,pa rusofila,kadirovacai sl.koji svrsavaju na porazeni nasih ekipa).Hajmo u inat ovim pacenicima zapeti I na glavu se usaditi za sledece kolo..Sretno Zeljo,sretno Sarajevo,sretno Zrinjski
Gdje sam ja spomenuo slavlje po gradu?ultima_palabra wrote: ↑14/07/2023 10:45Ja opet ne znam gdje si ti vidio slavlje neko van stadiona, jel bio neki vatromet, trubilo se autima po gradu?HowForWhom wrote: ↑14/07/2023 10:30 Pratim ja itekako našu ligu, ali ovoliko slavlja nakon nerijesenih rezultata ne zapamtih u historiji Hloptanja u lipoj našoj.
Dok s druge strane, tuga, sjebanost, gorcina, ogorcenost itd.
Al dobro te je valjda kod ove sirotinje i satro boraca protiv rezima zBulevara stvar filozofije, da se slave nerijeseni ishodi.
Na stadionu poslije golova u zadnjih 10 minuta ne znam sta ocekujes, da placemo i pustamo Tomu?

Deset godina bez trofeja, Rustemović kao najveće pojačanje, budućnost nikakva, šta im preostaje nego da maksimalno mitomanišu na bilo koji mogući način?omega369 wrote: ↑14/07/2023 15:46 Nevjerovatno, ali fakat. Kako ne skontaju o cemu trune
Te rekord po prodatim kartama u jednom danu, te po prodatim tribinama u jednom ili dva dana, te sad najposjeceniji, te rekord po posjecenosti u evropi, sta u evropi, i sire.
Sad ce biti rekord po broju kupljenih karata u sekundi, ali u zatvorenom. Sljedeca meta je postaviti rekord u prodaji na otvorenom u dva reda...
Odakle im potreba za ovim glupostima?!
Šta ćeš tako nas vide drugi. Znam još neke klubove koji nikad neće igrati svoje domaće utakmice pred punim stadionom.
Nisam ni ja osim pregleda. Po pregledu imaju jaku vezu i napad, ali jednako šuplju zadnju liniju kao prošlih godina. Mi smo posebna priča, kod nas je izbalansirana situacijasime_cipol wrote: ↑14/07/2023 10:48 Nisam gledao pitare pa ne mogu komentarisati. Samo sam vidio da su 2x stizali rezultat. U svakom slučaju cestitke na nerijesenom rezultatu u gostima.
Mi, na momente dobri, na momente uzasni. Sve sto su ovi uradili je plod Nasih gresaka gdje smo ljude bukvalno sami gurali u sanse. Rustemovic ko da se usrao, u grcu igrao, jos napravi gresku i tu mu je bio kraj. Biber se bolji pokazao kad ga je zamjenio. Prvi gol lijepa akcija, drugi gol su bukvalno tribine ugurale. Ponovo smo se vratili nakon 0:2 i to u studijskom. Neko ovdje bi rekao mentalitet.