Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
velaxsa
#39726 Re: Utakmice.
Ove izmjene su morale biti nakon 15 minuta igre u drugom, pali smo fizicki u drugom...treb izdrzati do kraja, ako se ukaze sansa uzeti ovo...jaci smo realno, na Kosevu aBd natrpati levate ..
-
nauticamid
#39727 Re: Utakmice.
Golman je vala boli glava
Gdje ga iskopaše
Gdje ga iskopaše
-
Piaty
#39728 Re: Utakmice.
Meni Gruzijci izgledaju fizički jači
-
Piaty
#39729 Re: Utakmice.
Ma realno i Vrančić nije ono što smo očekivali od njega
- Ultraviolent
#39730 Re: Utakmice.
Istice zadnji minut i bogalj ograniceni umjesto da trci naprijed vraca loptu, koliko mozes biti glup.
-
Anquilla
#39731 Re: Utakmice.
Odlučih ovo gledati optimistično - dva puta gubili, a utakmicu izgubili nismo
Prolaz na Koševu.
Prolaz na Koševu.
-
mirza_15
#39732 Re: Utakmice.
I režiseru se naserem. Od 15 + 7 posljednjih minuta naše utakmice mi smo gledali 20 minuta duel s Grbavice. Uključuje se kreten tek u šestoj minuti nadoknade
-
mirza_15
#39733 Re: Utakmice.
U zadnjoj liniji sam očekivao bolje. I ovaj Soldo tanak. Golman katastrofa. Ja kontao barem malo bolji od Šahinovića. I ovoga centaršut lobova i pogodi prečku
-
mond
#39734 Re: Utakmice.
Sami smo sebi zajebali utakmicu promašajima i onda ganjaš rezultat i dobiješ haos na terenu.
Ne krivim nikoga naprosto čudna utakmica.
Ne krivim nikoga naprosto čudna utakmica.
- vicious
#39735 Re: Utakmice.
Sta je tu je, valjda prođemo.
Što se tice novih, Zeljkovic odlican, Beganovic ok. Durakovic dobar s loptom ali pogubljen u prostoru, bas lose pozicioniranje. Golman fula totalna, Soldo nit smrdi nit miriše, neprimjetan nekakav.
Što se tice novih, Zeljkovic odlican, Beganovic ok. Durakovic dobar s loptom ali pogubljen u prostoru, bas lose pozicioniranje. Golman fula totalna, Soldo nit smrdi nit miriše, neprimjetan nekakav.
-
last mohicans
#39736 Re: Utakmice.
The rezultat iz real. Mislim da su i oni s previše respekta ušli, dok smo imali kuveta, pravili smo prilike. Kad su vidjeli da nismo neka pljačka, dali nam golove i drugo poluvrijeme bili puno bolji. Onaj mali na krilu je jeben, kao i onaj što šuta slobodnjake, mozda je to isti igrač, ne znam. Fizički smo jako brzo pali, izmjene su trebale ići od 60, mozda neka od 45. Ovaj Rogić, ne znam šta bih rekao, možda je i neka trema. Vidi se da zna braniti, ali nesiguran par puta do bola, vjerovatno je trema odradil svoje. Radović je trebao prije Durakovića.
- oldtajmer
#39737 Re: Utakmice.
kako sam se nadala dobro sam se udala 
-
Adobeg
#39738 Re: Utakmice.
Ovo se realno trebalo dobiti makar minimalno,ali uvijek nas nesto koci losa sreca,veceras je odbrana dobro zakazala skupa sa golmanom,bili su dosta nesigurni,jesu svi novi ali generalno od ovake ekipe,u drugom poluvremenu pola sata biti pod pritiskom,mogli smo ovdje dosta posla zavrsiti.
- fortaleza
#39739 Re: Utakmice.
Link za Želju?
- Dinostula
-
svi u napad
#39741 Re: Utakmice.
Dakle dobro prodjosmo na kraju. Super igra prvih 30 minuta a zadnjih 20 katastrofa. Dakle sto rece Logovani zaboravljate vi ko nam je trener. Covjece pa samo mi na svijetu igramo bez defanzivnog veznog i ga uvodi u 91 minuti. Zrtvujes ekipu i milione za klub da bi prodao sina. Iako je napravio par gresaka Trako je bio jedini u odbrani veceras. Mozda se je Durakovic kako neki forumasi kazu prepao ali brate on u odbrani pojma nema. Solde nigdje nije bilo i pitam se je li taj covjek igrao uopste. Vidim da ovdje ima par pojedinaca koji kritikuju Vrancica koji je toliko dobrih lopti dao veceras da je to za pricu. Zeljkovic dobar veceras ali njie zadnji vezni. Ponovilo se kao i protiv Strmfova da smo strasno pali posebno zadnjih 10-ak minuta. Golmanu treba dati jos par tekmi da ga vidimo jer je imao par dobrih intervencija ali je i sukrivac za drugi gol.
Mislim da ne bi trebali imati problema kod kuce ali trener mora raditi na odbrani i mora poceti tekmu bez svog sina.
PS sreca pa je kolega forumas dao link za tekmu pa sam gledao na kompi zadnji dio tekme zbog supaka koji su realizovali prenos tekme prikazujuci na kone i kad leze 2 minuta povrijedjeni na terenu. J.... im sve po spisku. Zivjeli
Mislim da ne bi trebali imati problema kod kuce ali trener mora raditi na odbrani i mora poceti tekmu bez svog sina.
PS sreca pa je kolega forumas dao link za tekmu pa sam gledao na kompi zadnji dio tekme zbog supaka koji su realizovali prenos tekme prikazujuci na kone i kad leze 2 minuta povrijedjeni na terenu. J.... im sve po spisku. Zivjeli
-
18mn97
#39742 Re: Utakmice.
Trebalo je ovo dobiti, ali eto. Stvarali smo prilike sto pruza neki optimizam da se ovi mogu proci.
- Logovan
#39743 Re: Utakmice.
Moramo proći dalje. MORAMO. Nema nikakvog izgovora za ispadanje od onakve ekipe.
U prvih 35 minuta trebali smo voditi barem 2:0 ili da smo makar jedan utrpali, ali jok, primiš prvi gol pa se vadi kasnije.
U prvih 35 minuta trebali smo voditi barem 2:0 ili da smo makar jedan utrpali, ali jok, primiš prvi gol pa se vadi kasnije.
- emigrazione
- kokuz_sa
#39745 Re: Utakmice.
Prva utakmica..
Ima straha..
Iz utakmice u utakmicu doci ce stvari na svoje
Opustit ce se i proigrat kko treba..
A kakva god gruzija bila losa ili ne
Ovo su evropske tekme gdje i kluboviniz San Marina vise nisu beze.. svi igraju
Ima straha..
Iz utakmice u utakmicu doci ce stvari na svoje
Opustit ce se i proigrat kko treba..
A kakva god gruzija bila losa ili ne
Ovo su evropske tekme gdje i kluboviniz San Marina vise nisu beze.. svi igraju
-
mirza_15
#39746 Re: Utakmice.
Ove treba pokušati slomiti u prvih pola sata. Bojim se, ako se u egalu uđe u drugo poluvrijeme, da ćemo imati problema. Kako god, ovi se mogu proći, ali treba malo dotegnuti zadnju liniju. Ne znam šta je sa ovim Durakovićem. Važi za najboljeg lijevog beka lige prošle sezone, a večeras je bio očajan. Soldo isto tanak. Onaj nas Vukotić izradi, a ni Delača ne dovedosmo.
Hajde vidjet ćemo i za golmana. U par navrata je baš loše izgledao.
-
ibizza
#39747 Re: Utakmice.
Ma ko plitak potok ih gazimo na AFH!
-
gold'n'brown
#39748 Re: Utakmice.
Ma sindrom Fedje Dudica 
Logicno je kad onako dominiras i profulis onolike prilike da se uvuce nervoza. Mi nismo toliko bolja ekipa da mozemo na onom nivou igrati cijelu utakmicu, a oni su u punoj takmicarskoj formi. Mislim da bi trebali ovo proci jer sada njima predstoji dug put, a mozda igraju i preko vikenda utakmicu tako da bi umor mogao uraditi svoje.
Logicno je kad onako dominiras i profulis onolike prilike da se uvuce nervoza. Mi nismo toliko bolja ekipa da mozemo na onom nivou igrati cijelu utakmicu, a oni su u punoj takmicarskoj formi. Mislim da bi trebali ovo proci jer sada njima predstoji dug put, a mozda igraju i preko vikenda utakmicu tako da bi umor mogao uraditi svoje.
-
molotovljev
#39749 Re: Utakmice.
Sto se tice nasih navijaca sve se dobro zavrsilo, jedan momak ima povredu ruke, mozda lom,
ostali su ok, smjestili su se u hotel... Momci nisu krivi niti su trazili belaj. Ovo je bila namjestaljka...
Danas su domaci navijaci ( mamicu im njihovu) pokusali u koordinaciji sa policijom isprovocirati
incident, ali su ih Hz odjebali, medjutim na tribini im je uspjelo... krenulo je njih 5,6 prema nasim navijacima sto je murija spremno docekala i umjesto da sprijeci fizicki kontakt, upotrijebili su
suzavac bez razloga i ispraznili tribinu... Nije niko uhapsen sto je najvaznije.
ostali su ok, smjestili su se u hotel... Momci nisu krivi niti su trazili belaj. Ovo je bila namjestaljka...
Danas su domaci navijaci ( mamicu im njihovu) pokusali u koordinaciji sa policijom isprovocirati
incident, ali su ih Hz odjebali, medjutim na tribini im je uspjelo... krenulo je njih 5,6 prema nasim navijacima sto je murija spremno docekala i umjesto da sprijeci fizicki kontakt, upotrijebili su
suzavac bez razloga i ispraznili tribinu... Nije niko uhapsen sto je najvaznije.
- Logovan
#39750 Re: Utakmice.
Jedna, dvije greške i momak pao, nije više bio siguran u sebe. Pametan protivnik to vrlo brzo primijeti pa napada preko te strane na kojoj je igrač kritičan, a naš stručnjak njega ne mijenja. Rekao bih isto i za još neke pojedince.mirza_15 wrote: ↑13/07/2023 21:29 Ove treba pokušati slomiti u prvih pola sata. Bojim se, ako se u egalu uđe u drugo poluvrijeme, da ćemo imati problema. Kako god, ovi se mogu proći, ali treba malo dotegnuti zadnju liniju. Ne znam šta je sa ovim Durakovićem. Važi za najboljeg lijevog beka lige prošle sezone, a večeras je bio očajan. Soldo isto tanak. Onaj nas Vukotić izradi, a ni Delača ne dovedosmo.
Neka Torpedo ponovi svoju igru u prvih 30-tak minuta.