Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote: ↑13/07/2023 17:35
Realno, u svakom autu u kojem ima dvozonska, stimam temperaturu i lijevo i desno istu. Tako da mi je nebitno koliko zona ima, sta znam
jesi ozenjen?
moja zimogrizna, prepadne se kad slucajno na 24,5 stepena nastima.
bogom data dvozonska
Nije bas pomoc oko kupovine, ali mogla bi biti pomoc oko prodaje .
Po vasem nekom iskustvu, kad je pravo vrijeme za prodati/mijenjati vozilo. Trenutno vozilo je kod mene okruglo dvije godine, kupljeno novo, servisirano u ovlastenom servisu. Vjerujem da ce jos 2 godine biti ok, a onda zakljuciti kredit i probati jos koji hiljadu uzeti na njemu pa nesto novo odabrati..
Throttle wrote: ↑13/07/2023 17:35
Realno, u svakom autu u kojem ima dvozonska, stimam temperaturu i lijevo i desno istu. Tako da mi je nebitno koliko zona ima, sta znam
jesi ozenjen?
moja zimogrizna, prepadne se kad slucajno na 24,5 stepena nastima.
bogom data dvozonska
Karikaturist wrote: ↑13/07/2023 21:28
Nije bas pomoc oko kupovine, ali mogla bi biti pomoc oko prodaje .
Po vasem nekom iskustvu, kad je pravo vrijeme za prodati/mijenjati vozilo. Trenutno vozilo je kod mene okruglo dvije godine, kupljeno novo, servisirano u ovlastenom servisu. Vjerujem da ce jos 2 godine biti ok, a onda zakljuciti kredit i probati jos koji hiljadu uzeti na njemu pa nesto novo odabrati..
Kao sto rece kolega, ostavi nesto garancije kupcu. Vise ce biti zainteresovanih.
Throttle wrote: ↑13/07/2023 18:07
A meni nije nesto pretjerano ruzno, sta znam. Osrednje
Dizajn osrednji, cijena auta paprena. To je problem
Paprenija je ako doplatis za tu bolju. Dok ima ljudi koji to kupuju, nije skupo. Meni je npr Audi skup jer nemam para, odnosno ne zelim odvojit toliko da mi je auto finansijski teret, da bih kupio onakvog kakvog bih zelio. Sto ne govori toliko o paprenosti auta koliko o mojim finansijama. Tek kad mu prodaja padne na statisticku gresku, onda je skup. Dok se dobro prodaje, znaci da u globalu nije skup. Barem nekom. Ko god kupi auto, misli da je dobro prosao i da za te pare nema bolje. Tako i saudijci
Ove Octavie, kad bi se svele na cijenu od nekih 40-45 hiljada KM, u cijenovnom razredu sličnom kao što su bile nekad, bile bi best buy opcija, ovako, nikako da ubodu, dobar auto, ali za 60+ hiljada se uzima nešto u višoj klasi nego što je ona...
Dok mi zena nije imala vozacku mirno je sjedila.
Otkad je pocela i ona voziti, tako stalno upire u pod i hvata se za rukohvate.
A nikad u zivotu, ako se sjecam dobro, nisam imao rizicno preticanje.
Znaci to je jedna od stvari koje nikad ne radim. Crveno svjetlo, puna linija i rizicna preticanja.
drug_profi wrote: ↑14/07/2023 12:01
Isti slučaj, sad još dijeli savjete- "previše si udesno", "previše si blizu" i sl. Rekoh, nije ista vizura sa vozačkog i suvozačkog mjesta, opusti se ba
drug_profi wrote: ↑14/07/2023 12:01
Isti slučaj, sad još dijeli savjete- "previše si udesno", "previše si blizu" i sl. Rekoh, nije ista vizura sa vozačkog i suvozačkog mjesta, opusti se ba
Zato ja svojoj neofirno odugovlacim sa polaganjem. Ja svakako volim voziti, a ona da je voze, a sad bez znanja ne zvoca kako treba i ne treba - svi sretni