Pa nek dokazuje ko je kome proslijedjivao kojekakve sheme.
Ja da placam porez,a neko da guli posten narod i uzima po 26 milja po autu,pa to je necuveno.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
hahaha, citam i ne vjerujem, zainatio se frajer da tako ne moze i hoce jos da ga prijavljuje poreznoj.
Srbi vuku auta iz Norveske sleperimasehohari wrote: ↑13/07/2023 14:13Turcima najvjerovatnije treba viza da bi došli do Norveške.sime_cipol wrote: ↑13/07/2023 14:11 Turci, sverceri svjetskog glasa, su tri koraka ispred Nasih. Mislite da oni ne bi isli da zarade 26k KM po autu? Eto samo logike i sabiranja 2+2![]()
u Policiju se u Norveskoj ne ideRagibUzoriti wrote: ↑13/07/2023 14:20 Odoh sad i u policiju sa print screenovima da prijavim,jer ce dobiti na tezini slucaj. Ovo je varanje drzave i ovakve muljaze treba sankcionisati u korjenu.

rocco_siffredi wrote: ↑13/07/2023 14:23 Svaka čast Ragibu, zato je Norveška gdje jeste, a mi u šupku.
evo smo se usrali od strahaRagibUzoriti wrote: ↑13/07/2023 14:37 Prijavljeno sve![]()
Sve fino slikano,kad je neko trazio povrat poreza i u koje doba, pecat sa izvozne deklaracije. Takodje sumnja da ce biti eventualni izlazak sa teretnim vozilom na doticni datum preko Danske.
Ja nisam dobio nikakav sms, poslao sam prijavu mailom. Jel validno tako?
Jos sam napisao da ovo direktno utice na reputaciju Kraljevine Norveske,i da apsolutno nije pozeljno da se na stranim forumima pise kako je jedna privatna osoba prevarila drzavu jer je izvezla 12 auta i uzela porez natrag.
A cim ugrozis reputaciju kraljevine, neko ce najebati
![]()

Salu na stranu nisu ni sve budale iste,samo nece da priznaju