Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
jagugu

#112501 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by jagugu »

:bih:

BHCluster

#112502 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BHCluster »

A_A_AKCIJA wrote: 13/07/2023 12:06
BHCluster wrote: 13/07/2023 11:43

Cinjenice: Dodik opsovao genocid, Dodik potpisao ukaz da se odluke visokog predstavnika ne objavljuju + objavljeno u Sluzbenom listu, Koncert u Srebrenic, glasOVnje za hdZ/uZp covjeka u US. I onda pitas za cinjenice i nekakvu skolu spominjes a samo botujes. Fuj!
Da i kakve to veze ima sa Trojkom?

Jel Trojka psovala genocid?
Jel Trojka pravila koncert?
Jel Trojka objavila zakon?

Jel se išta od ovoga i prije dešavalo?

Šta su trebali? Da zaratimo? Da uzmemo puške?

Pošto očito nemate pojma kako se vodi država, sjedite i gledajte.
Znaci iznjeo je cinjenice samo se one tebi ne svidjaju pa kao obicni bot petljas. Cuj kakve veze to ima sa Trojkom, pa tko je vlast u Fedraciji i na Drzavnom nivo, i kao takvi imaju li pristup bilo kakvim rjesnjima koje im daju zakoni i propisi ove drzave, na kraju krajeva da izvse pritisak na Dodika jer kako Kifla rece dobio je drugacije pregovarace. Pa pobogu svo ono botovanje protiv sdO i DF-a si opravdao sa ovim sto si napisao. Nemas ni trunku dosljednosti. Stvarno za nekoga ko puno ima za napisati ti stvarno nista ne napises.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#112503 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by arman1 »

agent_zero wrote: 13/07/2023 11:28
PM72 wrote: 13/07/2023 11:18

A ko da pobode ljiljane?
Pa malo bi se i veterani trebali probuditi iz zimskog sna, samo su aktivni kad treba prositi kakve boračke sadake.

Eno u ukrajini isti ljudi ustali za domovinu i 2014te krvarili i ponovo ustali 2022-ge.
Bi mnogi da vide da se vrijedi boriti. Narod je dopustio da se u kući pita pink, jala brat i nedao Bog ne otići u Hrvacku na more.
Poslom idem po cijeloj BiH i samo tamo gdje se mumini pitaju ne smijem ni reći da sam se borio.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#112504 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sime_cipol »

Jaci bi fazon bio da su im poslali dopis da tablu uklone sami jer nije na dobrom mjestu postavljena.
Student_u_Ostavci

#112505 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

BHCluster wrote: 13/07/2023 12:23
A_A_AKCIJA wrote: 13/07/2023 12:06

Da i kakve to veze ima sa Trojkom?

Šta su trebali? Da zaratimo? Da uzmemo puške?

Znaci iznjeo je cinjenice samo se one tebi ne svidjaju pa kao obicni bot petljas. Cuj kakve veze to ima sa Trojkom, pa tko je vlast u Fedraciji i na Drzavnom nivo, i kao takvi imaju li pristup bilo kakvim rjesnjima koje im daju zakoni i propisi ove drzave, na kraju krajeva da izvse pritisak na Dodika jer kako Kifla rece dobio je drugacije pregovarace. Pa pobogu svo ono botovanje protiv sdO i DF-a si opravdao sa ovim sto si napisao. Nemas ni trunku dosljednosti. Stvarno za nekoga ko puno ima za napisati ti stvarno nista ne napises.
Fakturisali su SDAu sve živo i neživo. To je išlo dotle da je SDA bila kriva za iseljavanje iz Ljubuškog i sa Pala.

Sad odjednom, oni nemaju nikakve veze sa ovim što se radi. :-)
A_A_AKCIJA

#112506 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

...što smo odbranili :D

Još jedan pokazni primjer manipulacije i propagande

Nakon što sam u prošlom postu objasnio kako se Muhamed pravi lud, pa od Trojke traži nemoguće, tj da dovede državu u red, evo ga nastavak SDFA propagande.

Dvostruki standardi i laž.

Pobjegulja u Austriju, u prvom licu piše o odbrani države. Niko iz SDFA se neće počešati što baš on piše baš o ovome, ali će lagati da Dino nije bio maloljetni borac, koji je zapravo odbranio, u prvom licu ovo što Muhamed spominje.
mayab

#112507 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mayab »

DaysleepeR wrote: 13/07/2023 12:14 Postaviće novu tablu sutra 20 metara više.
Vrlo ,vrlo vjerovatno , jer gadna je to bolest
Prpa.ba

#112508 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Prpa.ba »

A_A_AKCIJA wrote: 13/07/2023 12:06 Šta su trebali? Da zaratimo? Da uzmemo puške?

Sreca pa nam neki novi pregovaraci nisu vedrili i oblacili devedesetih. Bili bismo srce Srbije, manjina predvodjena Muftyjem koji se svadja sa Seseljem o tome jesmo li narod ili ne.

Ustvari lazem, bio je jedan novi pregovarac u Krajini.
A_A_AKCIJA

#112509 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

BHCluster wrote: 13/07/2023 12:23 Znaci iznjeo je cinjenice
Ja ne znam, ali izgleda da sam talent za otkrivanje likova sa više naloga na forumu. :D

Kako se lijepo sam sebi obraća u trećem licu...

:lol:
PM72

#112510 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

anex wrote: 13/07/2023 11:24 Jel ima neko problem sa sklonjenom tablom?
Ima onaj frljavi gradinačelnik
PM72

#112511 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

jagugu wrote: 13/07/2023 12:18 :bih:

Al ima na Vracama,dvije na Dobrinji itd
svi u napad

#112512 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by svi u napad »

E jesmo govna. Ovakvih kao mi nema na dunjaluku. Pogledajte na sta lici ova tema. Sastale se fukare dva bloka i pletu li pletu jedni protiv drugih. Halo ljudi zajebite sada stranacka prepucavanja. Treba diskutovati i davati prijedloge kako dalje i kako sprijeciti separatizam. Trojka se sada zaista nalazi u delikatnoj situaciji. Ne mozes sada tj. ne smijes napraviti pogresne korake. Vec je jedan forumas to fino objasnio. Ako su nas prije njih vajni politicari zajebali/posrali oni nas ne smiju sahraniti. Tacno je da nas je SDA dovela u ovu situaciju ali oni sad ne smiju pogrijesiti pa onda pricati i SDA je grijesila. Ja sam nekoliko puta pisao o tome da svi nasi lideri (Alija, Haris, Zlatko i Bakir) su nas u crno zavili i prema faktama trebalo im je suditi kao izdajnicima ali oni su i dalje za 99% naseg naroda heroji i lideri. Mi necemo (ne smo mi) da cujemo istinu i sagledamo fakte.
Evo vracam se na slucaj studentica. Dakle POTVRĐENO ZA KLIX.BA "Tužilaštvo BiH će formirati predmet o studenticama koje su veličale ratne zločince." Jesm li bio u pravu u svom zadnjem komentaru. Vise od milion posto. Dakle oni ce formirati predmet. Kad? Za 7 ili 30 dana. Sto bi ja radio svoj posao. Nek brate one odsele u RS i mirna Bosna. Eto to je razmisljanje ljudi koji trebaju braniti poredak, mir i sigurnost. Sta je Mile tj. njegova policija uradila? Istog dana orivela naseg jadnika i niko ne zna sta kako mu je i sta mu rade? Je li Mile za nerad nasih kriv? Jeste rece nasi beskicmenjaci i traziti da Amerika ili Enleska eventualno Smit uhapse studentice, a Mile ih vec upisao na neki fakultet u RS u sutra pocinje kampanja kako Srbi ne mogu ni studirati u Sarajevu a kamo li zivjeti.
Mile natjera sudiju Ustavnog suda da odstupi i onda kaze mi nemamo Srba u tom sudu. Knezevic ga ko cuko poslusa izjavi da ide upenziju krajem godine a drzava BiH ce mu nastaviti davati platu do penzije. Je li ima iko od vas da misli da bi neki ministar u RS ostao ministar kad bi nesto rekao o genocidu ili rekao da Naser oric nije ratni zlocinac ostao ministar u vladi. Sta smo mi preduzeli kad se Vlaisavljevicka pisa po nama i velica ratnog zlocinca (uostalom da li je podignuta optuznica protiv njega?). Njiva izadje i kaze da ona ima pravo na svoje misljenje. Halo bolan. Sav rad vlade se zaustavlja dok se ne izabere novi hrvatski ministar umjesto nje. E sad ce filozofi govoriti o blokadi i detrukciji a mi u blokadi 30 godina i opet nekako prezivljavamo. Kosarac stavi zastavu RS prilkom posjete srbijanskog ministra i niko ni Komsic ni Becirevic ne reaguju i kazne ljude iz protokola ali isti Kosarac im opali samar sa pitanjem koje dozvolio postavljanje zastava na pola koplja 11 jula? I opet sutnja nasih zvanicnika.
Jedina dobra vijest je skidanje one gnusne table i gradonacelnica zasluzuje pohvale zato :izet: :thumbup:
Zavrsit cu ovu ponjavu sa komentarom Ivanica (svjetlosna godina ispred nasih govana) koji je na pitanje novinara o sadasnjoj situaciji kartko odgovorio: "culi ste sta je rekao Escobar." A Escobar je glasno rekao da oni nece jos nista preduzimati jer jos nije bilo posljedica. Zivjeli.
PM72

#112513 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

Skinuta jedna tabla koju će pomać 20 metara i opet je pobost...ostalo još sedam na "ispravnim" lokacijama.Pobjedaaa
noviforumas

#112514 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by noviforumas »

PM72 wrote: 13/07/2023 12:52 Skinuta jedna tabla koju će pomać 20 metara i opet je pobost...ostalo još sedam na "ispravnim" lokacijama.Pobjedaaa
Treba pokazati muda, pa makar i 1 od 7 puta, za pocetak. TI stalno o nesposobnosti Bosnja da ista urade, pa pozdravis kad MUP RS uhapsi povratnika, smeta ti kad se skine tabla... de odluci se.
agent_zero

#112515 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by agent_zero »

jagugu wrote: 13/07/2023 12:18 :bih:

Neka neko upozna dotičnu da ista tabla stoji na teritoriji Kantona i na Dobrinji, te da se i ta treba ukloniti.
Last edited by agent_zero on 13/07/2023 12:59, edited 1 time in total.
black64

#112516 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by black64 »

PM72 wrote: 13/07/2023 12:52 Skinuta jedna tabla koju će pomać 20 metara i opet je pobost...ostalo još sedam na "ispravnim" lokacijama.Pobjedaaa
neki prijedlog da skinemo ostalih 7, evo vidim ti si dobrovoljac ko Hatić birvaktile, ima li jos neko ?
A_A_AKCIJA

#112517 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

svi u napad wrote: 13/07/2023 12:48 Sastale se fukare dva bloka i pletu li pletu jedni protiv drugih. Halo ljudi zajebite sada stranacka prepucavanja.
Treba diskutovati i davati prijedloge kako dalje i kako sprijeciti separatizam.
Uvijek sam mrzio floskule tipa "svi pucaju na Sarajevo".

Ne, ne pucaju.

Tako i ovdje.

Imamo vlast koju SDFA ne priznaje i ruši je kako i Mile ruši državu. Pri tome otvoreno navijaju da Mile što više zakuha, da Trojki bude što teže. Samo iz jednog motiva, povratak na vlast, ova skupina pljuje i ruši vlastite institucije.

Hajmo za početak pokazati mrvu državotvornosti i poštovati NAŠE institucije. NAŠU vlast.

SDFA radi sve suprotno i samo misli na svoju guzicu i gubitak milijardi.

Pri tome lažu, koriste najgore metode, zloupotrebljavaju Srebrenicu, proglašavaju nas izdajnicima, hrvatskim cvijećem, ustašama, četnicima, lažnim hadžijama, munaficima, ćafirima...

Tako, nemoj mi te priče, svi pucaju.

Kada se luzeri uhavizaju, poslože prioritete, prestanu sa odvratnom kampanjom i krenu u fer političku bitku time što će biti bolji, onda tvoja primjedba ima mjesta.

Do tada, samo na nož ko god mene naziva izdajnikom, ćafirom... pogotovo SDFA pobjegulje koje se stide imena, a sada se prave patriote.

Slobodno nađi ako sam ja negdje koristio laži, izmišljene događaje, da mi je jedina argumentacija bilo nazivanje pogrdnim imenima...

SDFA ima samo to kao argument.
Last edited by A_A_AKCIJA on 13/07/2023 13:05, edited 3 times in total.
laik1981

#112518 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by laik1981 »

Pa rade gdje su nadlezni. Eto objasni kako mislis skinuti i te table sa ostalih lokacija. Postoji li uopste nacin, a da je u njihovoj nadleznosti?

Da ne podsjecamo opet ko je sve stavio svoj potpis i omoducio da se ovakve stvari desavaju.

Kad pravosudje bude radilo svoj posao ovakve pojave ce se moci i rjesavati. Do tad mozemo samo supljirati.
agent_zero

#112519 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by agent_zero »

Znaju li se identiteti one dvije genociduše sa fakulteta?
Cherry-Cherry

#112520 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Cherry-Cherry »

Slađana Todić je jedna
noviforumas

#112521 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by noviforumas »

agent_zero wrote: 13/07/2023 13:02 Znaju li se identiteti one dvije genociduše sa fakulteta?
Objavljeno u medijima. Sladjana Todic, Valentina Vujicic.
PM72

#112522 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

noviforumas wrote: 13/07/2023 12:58
Treba pokazati muda, pa makar i 1 od 7 puta, za pocetak. TI stalno o nesposobnosti Bosnja da ista urade, pa pozdravis kad MUP RS uhapsi povratnika, smeta ti kad se skine tabla... de odluci se.
Polako paša moj...polako.
Ja sam muda pokazao kad je trebalo...od mene dovoljno.
Što se tiče "hapšenja povratnika",ako je srao po FB boli me neka stvar.A očigledno da je srao.
A "tablja"...smeta mi što nisu sve skinuli...e to bi bilo za raspekt.Ovako,skinuli jednu ostalo još sedam a i tu jednu će pomaknut 20 metara i opet je pobost...
agent_zero

#112523 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by agent_zero »

Cherry-Cherry wrote: 13/07/2023 13:03 Slađana Todić je jedna
Ustvari, N1 javlja da je bila samo ta, a druge dvije su joj pružile "podršku" sa svojim objavama i genocidnim komentarima.
Pored Slađane i njega kolegica sa fakulteta Valentina V. kao i Anja M. negirale su genocid i izazvale mržnju preko društvenih mreža.
Samo ne kontam kako neko takvog poremećenog moralnog sklopa uopšte dođe na ideju da studira u Sarajevu. Nisu ni rođene bile kad je bio rat.
Last edited by agent_zero on 13/07/2023 13:08, edited 1 time in total.
PM72

#112524 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

black64 wrote: 13/07/2023 12:59
neki prijedlog da skinemo ostalih 7, evo vidim ti si dobrovoljac ko Hatić birvaktile, ima li jos neko ?
Ko kaže da sam dobrovoljac?
skupljac_zeljeza

#112525 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by skupljac_zeljeza »

A_A_AKCIJA wrote: 13/07/2023 12:06 Da i kakve to veze ima sa Trojkom?

Zar nismo htjeli bolje? Supruga povratnika Mirsada Omerovića ih proziva.
Pozivam sve vas koji se kunete u Srebrenicu i Bošnjake, koji imate bilo kakav uticaj u društvu da mi budete pomagači u borbi za istinu i pravdu. Večeras je to moj suprug, sutra može biti bilo ko od vas. Moj suprug je preživio logor u Šljivovici u kojem je proveo 8 mjeseci i 10 dana. Preživjet ćemo i ovo ako Allah da – napisala je Omerović na Facebooku.

Ali mi nemamo vremena. Odmori, mora, teferiči....

Locked