Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mk ultra wrote: ↑11/07/2023 22:58
Moze po ravnom ili kontinuirana voznja uz blago brdo
Sve dalje od toga imas problem bez obzira na gume
Ma ja toga sam se i bojao
Ne vozim puno, ne idem nešto po planinama, idem svaki dan pješke na radno mesto pa ne bi toliko ovisio o vozilu, ali je glup osjećaj krhnuti toliku lovu i da stanem negdje uzbrdo i da se patim
Ne znam moram razmisliti nisam pametan
mk ultra wrote: ↑11/07/2023 22:58
Moze po ravnom ili kontinuirana voznja uz blago brdo
Sve dalje od toga imas problem bez obzira na gume
Ma ja toga sam se i bojao
Ne vozim puno, ne idem nešto po planinama, idem svaki dan pješke na radno mesto pa ne bi toliko ovisio o vozilu, ali je glup osjećaj krhnuti toliku lovu i da stanem negdje uzbrdo i da se patim
Ne znam moram razmisliti nisam pametan
Evolution_IV wrote: ↑12/07/2023 23:56
6mj molit cu lijepo, jos preko bare ide brodom
2 mjeseca ode na voznju brodom i pripremu/papirologiju u Belgiji, par poznanika je dobilo za 5 mjeseci sto je danas super.
Ove sto se proizvode u ceskoj/slovackoj/austriji/njemackoj cekas po 12 mjeseci sa par kracih izuzetaka.
Evolution_IV wrote: ↑12/07/2023 23:56
6mj molit cu lijepo, jos preko bare ide brodom
2 mjeseca ode na voznju brodom i pripremu/papirologiju u Belgiji, par poznanika je dobilo za 5 mjeseci sto je danas super.
Ove sto se proizvode u ceskoj/slovackoj/austriji/njemackoj cekas po 12 mjeseci sa par kracih izuzetaka.
ma ja
made in eu, chuna i chungalunga dijelovi sa svih strana svijeta
ma ja
made in eu, chuna i chungalunga dijelovi sa svih strana svijeta
Imam dosta kolega zaposlenih kod dobavljaca i u samim fabrikama, naslusao sam se svakakvih prica o fuseraju da se covjek uhvati za glavu.