Nisam, daj klipove.
Ja sam jos na verziji samo sto nisu pali prilazi
Nisam, daj klipove.
Nažalost, Rusija je previše opasna ako bude očajna i vrlo vjerovatno će im se morati ostaviti neki izlaz.mishic wrote: ↑11/07/2023 09:47 Šansa civiliziranog svijeta da se riješi opasnosti koja dolazi iz potpuno izopačenog društva se ne smije propustiti u koliko se ne želi ponovo za kratko vrijeme imati pred sobom novi još veći problem. Ranjena zvjer postala je još gladnija i njeni apetiti će rasti ako ovaj put "kuhanje žabe" ne bude dovedeno do kraja. A nisu sve potencijalne žrtve po svojoj spremnosti i odlučnosti da se brane na nivou herojske Ukrajine.
Ako se rutaljima ostavi izlazna strategija kao što je ostavljena Srbiji ponoviti će se višedecenijske napetosti poput ovih na Balkanu a onda više njihovo rješavanje neće nikada pružiti ovakvu šansu kakvu je splet okolnosti, odlučnost Ukrajine, visok stepen jedinstva Zapada i niz slabosti mordora, pružio demokratskom svijetu. Uz Rusiju i svi njeni pijuni bili bi eliminirani kao potencijalna opasnost a privođenje pravdi makar jednog dijela goleme zločinaćke svite rutalja bilo bi ozbiljno upozorenje i onima potencijalnim.
Ponovo treba upozoriti da su greške napravljene na Balkanu poslužile kao dodatni motiv da se pokrene katastrofa Ukrajine. Bilo bi zaista apsurdno da i nakon Ukrajine sutra nastavimo ponavljati da su greške iz Ukrajine poslužile kao poticaj za neku novu krizu.
ma kad je ovo snimljeno, ovo drvece bi trebalo makar malo lišča da imaju?
Ovo je garant neki podoficir unaprijeđen u oficirski čin radi zasluga.
Fino je napisao čovjek da sam grad je jedna od većih gluposti koje je čuo a ima ih puno i šta ti sad to imaš dovoditi u sumnju.
Bavovna ili pamuk.
Hoću i ja ovakvu pušku....
Glupo je da na jednom mjestu potrosis sav ofanzivni potencijal. Wagnerovci se nisu povukli zato sto su osvojili grad, vec zato sto nisu imali vise kud. Ko ce ih sad zamjeniti, olujaZ. Presmjesno, koktel mobiksa, regularnih, placenika, robijaša. Da trazimo Sirskom dlaku u jajetu poslije Kijevske, Karkivske i Hersonske bitke, je vise nego deguntantno. U ovom ratu nista nije savrseno al Sirski je za bilo kojeg ruskog komandanta,Napoleon. Da smo mi bogdo imali komadanta kosto je Sirski.
Vjerovatno SCALP-ovi, jer bolje od toga ima samo jos mornaricki SCALP i M51 balistička raketa koje sumnjam da bi ikom dali.