Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#111476 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Fuj jebote kud kliknuh
-
garankich
-
velikonja
#111478 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
e sad mi je lakse,
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... srs_u.html
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... ovini.html
zabrinuti jesu zbog poteza doDicka, ali imamo snaznu podrsku, zaboli nas
samo jos da pozovu na unutarnji dogovor i npr suspenduju becirovica i komsica iz predsjednistva
jer jebi ga onaj hoce neke tacke dnevnog reda koje remete idilu, a ovaj drugi hoce doDicka po prstima
a gdje je tu kultura dijaloga jebo vas...
ps: nek niko ne posmisli da isticem naseg mvp ( rodila majka raskopcanog
), on i treba da bude na ovakvim sastancima 
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... srs_u.html
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... ovini.html
zabrinuti jesu zbog poteza doDicka, ali imamo snaznu podrsku, zaboli nas
samo jos da pozovu na unutarnji dogovor i npr suspenduju becirovica i komsica iz predsjednistva
jer jebi ga onaj hoce neke tacke dnevnog reda koje remete idilu, a ovaj drugi hoce doDicka po prstima
a gdje je tu kultura dijaloga jebo vas...
ps: nek niko ne posmisli da isticem naseg mvp ( rodila majka raskopcanog
-
laik1981
#111479 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma stipu srbofila. Lik dva dana svrsava na srbe, njihov velicanstveni patriotizam i najjacu politiku na dunjalukuzposao wrote: ↑08/07/2023 13:47Hahahahahahahagarankich wrote: ↑08/07/2023 12:10
U kojoj illuziji ti živiš da Srbi nisu spremni ginuti za Dodika ili bilo kojeg drugog vođu ? Vrlo lahko se koheziraju i okupljaju , na manjim problemima ( K.Mitrovica) , a da ne naprave pizdariju kad im skidaš modernog cara lazra
Dodik i Vučić neće napasti nosač aviona u Mediteranu ,ali imaju koga napasti. Isto tako taj nosač ili ta flota se neće očešati u slučaju sukoba. Pacificirali su Japance iza kojih ne stoji niko.
Srbe su bombardovali pa ih opet nisu pacificirali , čak šta više jači su nego prije 20 god, dok iza njih stoji moćna Rusija i Kina.
Tako da stipu tu priču da će amerikanci ulaziti u sukob sa Srbima , ne isplati im se nikako rizikovati da ne dobiju Ruske nuklearne glave kod Dubrovnika. Bolje im je diplomatski zadovoljavat Beograd i mirna Bosna, pardon miran Balkan:
Koja mitomanija bokte mazo.![]()
Pa ginite za Dodika ko vam branisiguran sam da će on i njegova bliža i daljna famelija to mnogo cijeniti nekada u budućnosti
![]()
Čuj spremni su ginuti za Dodika AHAHAHAHAHAHAH jebem ti ženo majku šta je ovo![]()
![]()
Hahahahahaha jel vi stvarno vjerujete u to što pišete?![]()
![]()
Garantujem da ne silazi sa balkan infa i slicnih kanala koji mitove izjdnacavaju sa istinom.
-
Nikola Testa
#111480 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo budala može potcijeniti Srbe i Srbiju, državu koja u tri susjedne države kontroliše procese i napravi krizu bukvalno kad poželi.
- Skijaš
#111481 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Stranci su izrazavali zabrinutost i nakon sto su nametnuli embargo na uvoz oruzja
Boli njih patka za BiH i prihvatice svrseno stanje koje izboksuje odlucnija strana. Trenutno je to Dodik.
-
zposao
#111482 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Naravno. Ali i precijeniti.Nikola Testa wrote: ↑08/07/2023 14:23 Samo budala može potcijeniti Srbe i Srbiju, državu koja u tri susjedne države kontroliše procese i napravi krizu bukvalno kad poželi.
Ja odavno govorim da se u nas stalno klizi u te krajnosti. Ili se omalovažava ili se divinizira. Nikako naći neku razumnu sredinu.
Čas ljudi pišu gotov laktaški vepar, čas od njega prave cara Hirohita.
Niti je on toliko moćan koliko on misli, a niti je toliko slab koliko neki drugi misle. On ima iza sebe Vučića i Srbiju i to je to.
-
velikonja
#111483 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
evo, i slater je odbrusio miletu, gotov je
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... dnost.html
samo nek nas podrze, i ujedno izrazavaju zabrinutost
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30 ... dnost.html
samo nek nas podrze, i ujedno izrazavaju zabrinutost
- kakotakonikako
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#111485 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vidim da imas misljenje, problem je sto zelis da i drugi imaju tvoje misljenje.kakabanja213 wrote: ↑08/07/2023 13:02U startu sam mislio da nisi robot u full modu. Doduse jos uvijek to mislim. Ali osmjesi, mahanja, preporuke, zastave me stavljaju ponekad u dilemu. Ja u principu imam stav o vecini stvari. Ali kad se zatvaraju oci pred cinjenicama a cinjenica je da je ono u parlamentu bio cirkus i da divljanje pojedinaca ne skida nimalo odgovornost sa celavog naciste i glupace za stolom predsjedavajuce, onda pozelim da znam zasto neko prebacuje loptu sa kriminala na divljanje za govornicom. Ne moze kriminal prethodnika biti opravdanje za vlastiti kriminal. Ili moze uz "nedaj Islam Lendo".
Da ne govorimo o tome sto imas misljenje da ja imam misljenje koje nemam.
- Point.
#111486 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Komšić gradsko dijete, ne psuje, ne vrijeđa, kulturnog dijaloga, nije krkan, ne znam u kojem svijetu može biti seljak? Loš i jadan ti je pokušaj stavljati njega i Dodika u isti koš.zposao wrote: ↑08/07/2023 11:15E o ovome ja pričam.
Narod traži seljačine tipa Dodik i Komšić. Nije ih briga što nemaju šta jesti ali vole da se seljačine na televiziji krhaju.
To je taj nivo.
Ono bi da sad Blinken pukne sakom o mikrofon i opsuje nešto a ne znaju da su ove izjave jasan znak upozorenja da Dodiku slijedi smjena ako se nastavi glupirati.
Ali jok, daj ti nama pucketanja po prstima...
-
plavi_E
#111487 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U UZP-svijetu jer je svojim postojanjem izbacio zagrebachkog chlana Presjednishtva BiH.Point. wrote: ↑08/07/2023 17:51Komšić gradsko dijete, ne psuje, ne vrijeđa, kulturnog dijaloga, nije krkan, ne znam u kojem svijetu može biti seljak? Loš i jadan ti je pokušaj stavljati njega i Dodika u isti koš.SpoilerShowzposao wrote: ↑08/07/2023 11:15
E o ovome ja pričam.
Narod traži seljačine tipa Dodik i Komšić. Nije ih briga što nemaju šta jesti ali vole da se seljačine na televiziji krhaju.
To je taj nivo.
Ono bi da sad Blinken pukne sakom o mikrofon i opsuje nešto a ne znaju da su ove izjave jasan znak upozorenja da Dodiku slijedi smjena ako se nastavi glupirati.
- relativno84
#111488 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Treba malo relaksirati, bar vikendom.
-
moimoi
#111489 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
On mozda nije krkan kao Dodik, ali nije ni politicar. Komsic je demagog, koji je preveslao svoje birace xy puta. Komsic ima veze sa politikom koliko i Bakir.Point. wrote: ↑08/07/2023 17:51Komšić gradsko dijete, ne psuje, ne vrijeđa, kulturnog dijaloga, nije krkan, ne znam u kojem svijetu može biti seljak? Loš i jadan ti je pokušaj stavljati njega i Dodika u isti koš.zposao wrote: ↑08/07/2023 11:15
E o ovome ja pričam.
To je taj nivo.
- tramvajtrojka
#111490 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
archi_a
-
kakabanja213
#111492 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pogresno zakljucujes. Imam svoje misljenje i stav kao sto vecina isto ima, osim naravno umjetne inteligencije kojoj je stav formiran od strane programera. Cak ti ne treba ni neki dobar programer. Obavezno zavrsiti sa nedaj Islam Lendo. Imas i ove sendvicare kojima je stav formiran u centralnom komitetu SDA i kojima su puna usta Bosne, zastite Bosnjaka...Chmoljo wrote: ↑08/07/2023 16:54Vidim da imas misljenje, problem je sto zelis da i drugi imaju tvoje misljenje.kakabanja213 wrote: ↑08/07/2023 13:02
U startu sam mislio da nisi robot u full modu. Doduse jos uvijek to mislim. Ali osmjesi, mahanja, preporuke, zastave me stavljaju ponekad u dilemu. Ja u principu imam stav o vecini stvari. Ali kad se zatvaraju oci pred cinjenicama a cinjenica je da je ono u parlamentu bio cirkus i da divljanje pojedinaca ne skida nimalo odgovornost sa celavog naciste i glupace za stolom predsjedavajuce, onda pozelim da znam zasto neko prebacuje loptu sa kriminala na divljanje za govornicom. Ne moze kriminal prethodnika biti opravdanje za vlastiti kriminal. Ili moze uz "nedaj Islam Lendo".
Da ne govorimo o tome sto imas misljenje da ja imam misljenje koje nemam.
E sad. U principu, zadnjih 15tak godina me uopste nisu zanimale politicke teme jer je vlast, skoro bez sanse da se promijeni obnasala SDA sa satelitima. Znaci skoro pa teroristicka organizacija. Sad se je pojavio dasak neke nade u promjenu ali ova trojka ili kako vec radi takve gluposti, po mom misljenju, naravno da ne mogu da vjerujem.i onda propitujem na mjestima gdje bi se mogao naci odgovor zasto to rade. Da bih i ja mozda promijenio misljenje i stav.
Medjutim odgovor tipa svejedno je li Tadic poslije Tadica za mene nije adekvatan.
- Leverage
#111493 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Gradžanin Konšić 
-
kakabanja213
#111494 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- tramvajtrojka
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#111496 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Oprosti sto nisam ispunio tvoja ocekivanja. Potrudicu se ubuduce da budes zadovoljan i da razumijes ko prostu matematiku.kakabanja213 wrote: ↑08/07/2023 18:31Pogresno zakljucujes. Imam svoje misljenje i stav kao sto vecina isto ima, osim naravno umjetne inteligencije kojoj je stav formiran od strane programera. Cak ti ne treba ni neki dobar programer. Obavezno zavrsiti sa nedaj Islam Lendo. Imas i ove sendvicare kojima je stav formiran u centralnom komitetu SDA i kojima su puna usta Bosne, zastite Bosnjaka...
E sad. U principu, zadnjih 15tak godina me uopste nisu zanimale politicke teme jer je vlast, skoro bez sanse da se promijeni obnasala SDA sa satelitima. Znaci skoro pa teroristicka organizacija. Sad se je pojavio dasak neke nade u promjenu ali ova trojka ili kako vec radi takve gluposti, po mom misljenju, naravno da ne mogu da vjerujem.i onda propitujem na mjestima gdje bi se mogao naci odgovor zasto to rade. Da bih i ja mozda promijenio misljenje i stav.
Medjutim odgovor tipa svejedno je li Tadic poslije Tadica za mene nije adekvatan.
- Leverage
#111497 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To su insinuacije, svih 275 potpisa nalazi se na leđima Mahira Mešalića. Dobro obaviješteni izvori tvrde da može stati barem još toliko.tramvajtrojka wrote: ↑08/07/2023 18:56Samo se pitam gdje su mu oni silni potpisi za gradjansku BiH, zasigurno se zagubili između Stuttgarta i Malmea![]()
![]()
-
kakabanja213
#111498 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To je pravi pravi pristup. Priznati da imas problem. Kod Freuda seksualni. Onda se moze pristupiti rjesenju. I zavrsetak posta obavezno nekim smjeskom, ljutkom ili zastavom.Chmoljo wrote: ↑08/07/2023 18:58Oprosti sto nisam ispunio tvoja ocekivanja. Potrudicu se ubuduce da budes zadovoljan i da razumijes ko prostu matematiku.kakabanja213 wrote: ↑08/07/2023 18:31
Pogresno zakljucujes. Imam svoje misljenje i stav kao sto vecina isto ima, osim naravno umjetne inteligencije kojoj je stav formiran od strane programera. Cak ti ne treba ni neki dobar programer. Obavezno zavrsiti sa nedaj Islam Lendo. Imas i ove sendvicare kojima je stav formiran u centralnom komitetu SDA i kojima su puna usta Bosne, zastite Bosnjaka...
![]()
-
Bossona
#111499 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
tramvajtrojka wrote: ↑08/07/2023 10:08
Koji je ovo jad od covjeka drzi se vjerskih pitanja za to si izabran i to ti je profesija , jbt covjek osim za bajram ima jednu vjersku izjavu sve ostale su politicke kad ovoliko voli politiku neka se ostavi ahmedije i neka se kandidira na izborima![]()
, citavu islamsku zajednicu je aktivirao da botuje sda propagandu kad god SDA predsjedništvo ima sjednicu eto reisa sutra sa izjavama
![]()

UDBA-š Vezir-Serić je bio Alijin i SDA a ovaj Kavazović Bakirov i SDA šupak efendija koji decenijama kao i prethodni dio iste hobotnice zla koju su promovisali, aminovali i šučurali Izetbegovićevsko SDA ovsko sistematsko uništavanje Bosne i Bošnjaka. Od kada je srBska SANU SDA sekta nogirana sa višedecenijskog veleizdajničkog mindersko trona pljačke i devastacije Bosne i Bošnjaka, Bakirov i SDA guzni megafon se redovne javlja i izražava zabrinutost kada hapse SDA mafijaše i brinu za državu koja kako reče curi, ali se nisu kritički javljali za vrijeme višedecenijske devastacije i pljačke, izdaje, podjele države i diskriminacije Bošnjaka od strane Izetbegovića i SDA čiji su bili i ostali glasnogovornici i promotori.

-
garankich
#111500 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Au pm sta su nam uvalili
Ovi nisu sposobni vodit društvo za zaštitu kućnih ljubimaca