Pa ono sinoc je bilo klasicno falsifikovanje dokumenata i sad ga ti kao zaspinova "bujrum u tuzilastvo" i "institucija koju je SDA ostavio u amanet". Ako je to SDA institucija, ja vjerujem da jeste da se razumijemo, onda je logicno da ce celavi nacista, predsjednik komisije dobiti 3 godina zatvora, a ona nesposobna glupaca koja vodibparlament bar 2 godine i 9 mjeseci.Chmoljo wrote: ↑07/07/2023 22:30Ko mi?Vaya wrote: ↑07/07/2023 15:54
Ma jok to, za pocetak bi bilo dovoljno par slijedecih stvari;
1. Ne falsifikujete sluzbene dokumente radnih tijela ZD PFFBiH
2. Ne lazete da su odrzane historijske sjednice na kojima ce se krenuti sa realizacijom velikih energetskih projekata (jos nema zapisnika sa te sjednice)
3. Ne isporucujete HDZ institucije, kao sto je Fond za zastitu okolisa FBiH (pozicija direktora i 4 clana UO od ukupno 7)(jer se nikada od postojanja Fonda nije desilo da HDZ ima direktora ili vecinu u UO, a Trojka im je dala oboje...)
Ovo vi uradite, a nemojte nista popravljati...![]()
Lafo neutralni koji mrze SDA, ali su se naprasno aktivirali bez SDA na budzetu?
Ili mi koji nam je isti kurac Tadic ili Vukoja, a ovim gore navedenim prijetnja islamu i bosni?
Trojka pravi greske i pravice ih. Ali se osim bezocne pljacke i pravljenja 24% federacije dzalalabadom nesto i desava. Pa vidjecemo na sta ce izaci.
Funjare kojima je draze gledati kako tranzicijski begovi rastakaju ono malo drzavnog tkiva sto je ostalo, nego da probaju nesto i uraditi.
Takodjer, ko misli da u onom sinoc ima elemenata krivicnog djela, bujrum tuzilastvo i nek se pouzdaju u institucije koje SDA ostavi u amanet.
Ali hajde da i tebi postavim pitanje posto ovi roboti ne znaju izgleda odgovoriti, Zasto je potrebna smjena clanova one komisije ako vec imaju vecinu.