Sebija All about

Post Reply
Almir_

#20301 Re: Sebija All about

Post by Almir_ »

Pametna je ona zena,da je bila glupa dostavila bi im index i diplome.
A onda bi bilo svega,od gubljenja dokumenata do ispravki i na kraju medijskog ismijavanja.
Ovako kad se pokaze da je bila u pravu,svi koji su je medijski terorisali neka ocekuju plavu kovertu.
Nadam se da ce brojne diplome doci na dnevni red.
Novak20

#20302 Re: Sebija All about

Post by Novak20 »

tataćusak wrote: 06/07/2023 23:28
Novak20 wrote: 06/07/2023 21:51 Jbg, iskaz vještaka grafologa duboke države našim sucima članovima iste te duboke države jači je od zvanične potvrde Medicinskog fakulteta u Zagrebu da Sebija nije polagala ispite.

Ne bi me čudilo da je vještak grafolog osobno pisao ocjene u Sebijin index. :D
Ma jok eto vjerovaćemo tebi i zagrebačkom hdzu
:lol:

Ne moraš vjerovati meni, vjeruj Sebiji.

Nisam ja stavljao pacijente na Malina respiratore.
mayab

#20303 Re: Sebija All about

Post by mayab »

Ali ona i dalje na poslu , i i dalje ništa od krivične odgovornosti ! :lol:

Šta kaže , jel bio regres , kaće na odmor ?!
Styling

#20304 Re: Sebija All about

Post by Styling »

mayab wrote: 07/07/2023 06:36 Ali ona i dalje na poslu , i i dalje ništa od krivične odgovornosti ! :lol:

Šta kaže , jel bio regres , kaće na odmor ?!
Dok oni završe ovaj slučaj, ona će u penziju. Ništa nisu napravili.
Nero Histrion

#20305 Re: Sebija All about

Post by Nero Histrion »

Almir_ wrote: 07/07/2023 00:11 Pametna je ona zena,da je bila glupa dostavila bi im index i diplome.
A onda bi bilo svega,od gubljenja dokumenata do ispravki i na kraju medijskog ismijavanja.
Ovako kad se pokaze da je bila u pravu,svi koji su je medijski terorisali neka ocekuju plavu kovertu.
Mozes li mi, molim te, odgovoriti ne nekoliko pitanja?

1) kako je tako pametna zena studirala tolike godine i dobila prosjek ocjena preko 7 ( ne da mi se trazit tacno koliki je bio, ali izmedju 7 i 8 je bio)

2) kako je sa prosjekom ispod 8 tako pametna zena uopste ikad i mogla upisivati ikakve postdiplomske studije?

3) oko indeksa - kako je kopija originalnog indeksa dospjela u SDA bilten STAV, momenat od kojeg je lavina oko indeksa i krenula, buduci da se vidjelo kako nema pecata u indeksu i kako je datum upisa postdiplomskog nelogican u odnosu na pocetak polaganja prvih ispita, iz cega se zakljucilo da se nisu odslusala predavanja, a krenulo se u polaganje ispita.
Kako ke tako pametna zena mogla dati svoj indeks da se javno objavi u njenu odbranu, a iz indeksa se jasno vide ovakve nelogicnosti?

O cemu se ovdje radi?

Pitam sve ovo da i sam sebi razjasnim. Volio bih da je gospodja Izetbegovic sve uredno polozila, imala prosjek redovnog studija iznad 8 kako bi mogla upisati dalje studije, volio bih da je doista u Zagrebu polozila sve one ispite i da odnekud ispadne opecacen indeks, volio bih mnogo toga vezano za ovu gosodju, u protivnom ce me i dalje ostati cvor u stomaku i muka, od svega. Ne smo meni, nego i mnogim durgim sa malo mozga u etike nije ovo fer sve skupa. Ako se ispsotavi da je neko lazirao njen los prosjek na Medicinskom fakuptetu u Sarajevu, zbog kojeg nije nikada mogla po pravilu nista dalje upisivati, eh onda .... :bih:
Ateista

#20306 Re: Sebija All about

Post by Ateista »

Almir_ wrote: 07/07/2023 00:11 Pametna je ona zena,da je bila glupa dostavila bi im index i diplome.
:lol: :lol:
Djesi bake, nisam te prepoznao. :D
Bossona

#20307 Re: Sebija All about

Post by Bossona »

Upisati i imati indeks nekog fakulteta ne znači da si završio studije bez validnih dokaza položenih ispita i validne diplome,....

Syebija u svojim lažima se ni sa hudim Bakirom nije usaglasila a ni sa sobom. :-D

Evo i sama kaže da nije položila niti jedan ispit u Zagrebu, ali je laga u svojim zahtjevima i biografiji da jeste, a Alijinoj snahi su vjerovali Alijevi SDA uhljebi jer su i oni bili iznad zakona i nedodirljivi, kao što je i veleizdajnik Alija sebi dao za pravo da bude iznad Ustava Republike BiH koju je ukinuo i krčmio kao vlastitu prćiju a narod prodavao kao stoku na pijaci.
U pravnoj državi bi ova kalaštura bila uhapšena za davanje lažnih izjava, falsifikovanje dokumenata i završila bi na dugogodišnjoj robiji kao i svi oni koji su joj to omogućili radeći protiv zakonskih pravila i procedura.

tataćusak

#20308 Re: Sebija All about

Post by tataćusak »

Novak20 wrote: 07/07/2023 00:15
tataćusak wrote: 06/07/2023 23:28

Ma jok eto vjerovaćemo tebi i zagrebačkom hdzu

Koje malin arespiratore, pa ne vjeruješ valjda u te laži.
zubi

#20309 Re: Sebija All about

Post by zubi »

tataćusak wrote: 07/07/2023 19:11
Novak20 wrote: 07/07/2023 00:15

Stidi se.
Control panel

#20310 Re: Sebija All about

Post by Control panel »

tataćusak wrote: 07/07/2023 19:11
Zbog pobijenih nasih sugrađana neadekvatnim respiratorima ovo zasluzuje trajni ban.
DonieBrasco

#20311 Re: Sebija All about

Post by DonieBrasco »

japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#20312 Re: Sebija All about

Post by japin_mutapi »

zar postoje ovi ljudi sto brane sebiju i vjeruju joj
pa kakve oni gluposti pisu, za ne povjerovati

jel realno to uopste meni djeluje kao zona sumraka
ABH017

#20313 Re: Sebija All about

Post by ABH017 »

japin_mutapi wrote: 08/07/2023 00:20 zar postoje ovi ljudi sto brane sebiju i vjeruju joj
pa kakve oni gluposti pisu, za ne povjerovati

jel realno to uopste meni djeluje kao zona sumraka
To je ta Zona sumraka u kojoj mi živimo. Ne čudim se Sebiji i ljudima sličnim njoj. Pa svi kriminalci opravdavaju i relativizuju svoja nedjela. "Ko o čemu kurva o poštenju" je stara narodna izreka.
Ali kakva dijabola ili gnjida treba biti pa braniti lopova i kriminalca, e to je naš najveći problem.
toska

#20314 Re: Sebija All about

Post by toska »

forumskivojnik wrote: 18/06/2023 19:51
Naslovnica wrote: 18/06/2023 19:41

Da li je Ismet lopinaš svoje vrste, ili sam ja u brijačnici čuo da se to priča za nekog drugog doktora?
:gunjastajl:

Nemas ti pojma koja je ono gnjida, postigla braca sve preko "babe nacije" jer je njihov babuka bio njegov zatvorski/celijski cimer, a on "babe nacije" licni hecim-aga :wink: .

Moze se reci da je teoreticar jer zna laprdati ali je zato nikakav prakticar :oops: , osim kada treba pacijenta preoperativno pripremiti za op. i postoperativno kontrole raditi jer se to naplacuje u kesu, dok oni koji to ne zele ili nemaju para cekaju na termin mjesecima.
Nema mita, ima samo "hedija".
nisam imao susret ali imam jedan upit, jel se ovdje neko zajebaje:

Direktor (Bolnice A. Nakaš):
Prof.dr. Ismet Gavrankapetanović
https://www.obs.ba/index.php/nase-osobl ... ktora.html

Privatna specijalistička ortopedska ordinacija "Prof. dr Ismet Gavrankapetanović" - Prof. dr Ismet Gavrankapetanović
https://mz.ks.gov.ba/ordinacije/privatn ... ic-prof-dr

iz ovoga je "put pacijenta" vrlo jasan
nivla

#20315 Re: Sebija All about

Post by nivla »

malo je reci kakav je iz saznanja, sto licnih sto iskustva prijatelja i poznanika, ismet gavrankapetanovic nula od covjeka, ne ulazim u hirurske vjestine, ali kao covjek po svemu sto znam ni i od insana
voli medijsku paznju jer mu ista imponuje, u javnosti omiljen jer je po vlastitoj prici vrhunski hirurg kojeg svi hoce ali najjaca mu referenca sto je protiv sebije iako dobar dio zivota uziva u istom zahvaljujuci licnim poznanstvima sa vrhom sda, kako alijom tako i ostalim, covjek koji kad ima problem na poslu ide reisu da vidi moze li mu kako pomoci da bakir kaze sebiji da ga pusti da radi privatno i na klinickom

i nazalost nije jedini, o kvaliteti usluge u obs i ortopedije koja je njegova uza specijalnost dovoljno je reci da kad god dodjete puna cekaonica, primi vas ove sedmice jedan kaze ovako cete i za 7 dana kontrola, dodjes na kontrolu tamo prvi put vidis doktora koji ti kaze da ovo sto je ovaj prvi uradio nije trebalo tako i uradi po svom i kaze kontrola za 7 dana, onda opet kd dodjes bude treci doktor koji se vise slaze sa radom prvog doktora pa ti onda vrati na tretman koji je odredio prvi doktor, i tako te vuku dok se na svu srecu sve ne zavrsi bez potrebe za hirurskim intervencijama i od doktora izazvanim lomovima
pinkman

#20316 Re: Sebija All about

Post by pinkman »

Bossona wrote: 07/07/2023 16:29
Upisati i imati indeks nekog fakulteta ne znači da si završio studije bez validnih dokaza položenih ispita i validne diplome,....

Syebija u svojim lažima se ni sa hudim Bakirom nije usaglasila a ni sa sobom. :-D

Evo i sama kaže da nije položila niti jedan ispit u Zagrebu, ali je laga u svojim zahtjevima i biografiji da jeste, a Alijinoj snahi su vjerovali Alijevi SDA uhljebi jer su i oni bili iznad zakona i nedodirljivi, kao što je i veleizdajnik Alija sebi dao za pravo da bude iznad Ustava Republike BiH koju je ukinuo i krčmio kao vlastitu prćiju a narod prodavao kao stoku na pijaci.
U pravnoj državi bi ova kalaštura bila uhapšena za davanje lažnih izjava, falsifikovanje dokumenata i završila bi na dugogodišnjoj robiji kao i svi oni koji su joj to omogućili radeći protiv zakonskih pravila i procedura.

Mijesas specijalizaciju i magistarski studij... Sebija je rekla da je specijalizaciju zavrsila u Sarajevu, a Bakir govori o magistarskom u Zagrebu. To je razlicito...
ABH017

#20317 Re: Sebija All about

Post by ABH017 »

pinkman wrote: 08/07/2023 01:51
Bossona wrote: 07/07/2023 16:29

Mijesas specijalizaciju i magistarski studij... Sebija je rekla da je specijalizaciju zavrsila u Sarajevu, a Bakir govori o magistarskom u Zagrebu. To je razlicito...
Bakir je izjavio da je Sebija studirala u Zagrebu, jašta je, kako nije, a Sebija je u nekom drugom intervjuu izjavila da nikad nije studirala u Zagrebu.
pinkman

#20318 Re: Sebija All about

Post by pinkman »

ABH017 wrote: 08/07/2023 02:29
pinkman wrote: 08/07/2023 01:51

Bakir je izjavio da je Sebija studirala u Zagrebu, jašta je, kako nije, a Sebija je u nekom drugom intervjuu izjavila da nikad nije studirala u Zagrebu.
Moguce. Neka neko postavi ako ima taj intervju. Ali, ja o tome nisam ni pisao.

Ja kazem da je ovaj klip "namontiran" da ispadne da se nisu usaglasili i govore razlicite stvari, a novinar Sebiju pita je li radila specijalizaciju u Zagrebu (sto ona negira), a Bakira pita je li studirala u Zagrebu (sto on potvrdjuje).
Adriatic

#20319 Re: Sebija All about

Post by Adriatic »

Ne mogu smijeniti Sebiju, a hoće da skinu Dodika. :-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20320 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

od samog početka ove trakavice potura se index i priča o njemu, no ko god je išta studirao zna da je index bezvrijedan. Jedini relevantan dokument je ispis ocjena sa fakulteta na kojem je studirala. A ispis ocjena se vadi iz matiče knjige fakulteta, u koju je upisan i ovjeren svaki ispit.

bezveze je išta više o ovome pričati jer samo time podupiremo botovsko spinovanje priče koja ne pije vodu jer nema niti jednog argumenta, osim mahanja nekakvom bezvrijednom knjižicom :roll:
HelaS

#20321 Re: Sebija All about

Post by HelaS »

Zašto helikopter OS danas nije sletio na krov zgrade u KCUS :?
Hitnom intervencijom helikopterskog tima OS BiH izvršena je medicinska evakuacija u periodu od 10:07 do 10:40 sati, na relaciji Nova Kasaba - Rajlovac, nakon čega je pacijent u stabilnom stanju predat osoblju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu.
Cherry-Cherry

#20322 Re: Sebija All about

Post by Cherry-Cherry »

Odluka o neorovođenju istrage, jebo ovu državu, da nas hoće neko okupirati
ZuzuTop

#20324 Re: Sebija All about

Post by ZuzuTop »

Jel se ko izvinuo doktorici za iznesene klevete.
Sram vas bilo. :izet:
mirza_15

#20325 Re: Sebija All about

Post by mirza_15 »

Nisam skontao. Je li vjerodostojan samo index (nije krivotvoren nego originalan) ili su vjerodostojne i ocjene u njemu?
Post Reply