DaysleepeR wrote: ↑06/07/2023 18:13
BarbaDue wrote: ↑06/07/2023 17:52
Hajde da malo obrnuto pogledamo, šta je trojka htjela, borila se za to i dobila!?
Mislim samo da mi kažeš za to i to su se borili i to su izgurali, a da je država čvršća i stabilnija zbog toga.
Ne ubrajam u to koliko je ko dobio ministarstava, gdje je koji zamjenik ili direktor postavljen, gdje je zadovoljena kvota a gdje nije.
Hoću da mi kažete kuda trojka ćera!?!?
Ako ti to sam ne vidis, ja ti sigurno necu pomoci da vidis.
Znao sam titami da će na kraju biti ovakav odgovor.
Pa da, mi slijepi kod očiju a vama koji vidite daleke horizonte teško objasniti, ili je mizerija!?
ABH017 wrote: ↑06/07/2023 19:44
BarbaDue wrote: ↑06/07/2023 17:52
Hajde da malo obrnuto pogledamo, šta je trojka htjela, borila se za to i dobila!?
Mislim samo da mi kažeš za to i to su se borili i to su izgurali, a da je država čvršća i stabilnija zbog toga.
Ne ubrajam u to koliko je ko dobio ministarstava, gdje je koji zamjenik ili direktor postavljen, gdje je zadovoljena kvota a gdje nije.
Hoću da mi kažete kuda trojka ćera!?!?
Evo samo jedna stvar. Bisera Turković je obilazila egzotične destinacije, ugošćavala Iranske diplomate, obezbjeđivala kontingent hurmi i, bezbeli, zaposlila evlada u ambasadi u Kuvajtu, čini mi se. Doduše i Erdogan je dolazio na svadbu Bakirove šćeri. Za druge uspjehe na vanjskom planu ja ne znam.
Dino Konaković je za 3-4 mjeseca obišao daleko više zapadnih evropskih zemalja, lobirao i ozbiljno i dostojno predstavio državu. Rezultati toga su već počeli da pristižu, a Biserine hurme ja još nisam okusio. Osim ako to nisu ove što se prodaju u Bingu.
Nisam pitao šta su ovi ranije radili, pitam šta ovi danas rade, kuda gone, gdje ćeraju??? Ovo par dobrih poteza ministra VP i člana Predsjedništva Denisa ne računam. Interesuje me agenda
trojke! Hoću da vidim kako funkcionišu kada zagusti.
zposao wrote: ↑06/07/2023 17:49
BarbaDue wrote: ↑06/07/2023 15:04
Nije stvar u Vokoji i u US, već se ne primijete ručne kočnice koje stalno ponavljaju da ih povlače. Želim da vidim drskost i stav
trojke, ništa više, ništa manje!
Dokle je drskost dovela Dodika?
Nisam mislio na tu vrstu drskosti kakvu posjeduje grmalj Dodik, mislio sam na političku drskost, političku mudrost, stav sa mudima. Ne pod svaku cijenu praviti kompromis. Postavi i ti ultimatum lafe...i tako bliže i tako dalje. Eto zadnjeg primjera, za relaksaciju odnosa i pokazivanje dobre volje prihvatismo dan žalosti za masakar u Srbiji, kad dođe 11.7. nema priče, ma ni pod razno. Znači karanje ne samo trojke već sviju nas i to naveliko!!!!