Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
preludezalude wrote: ↑01/07/2023 02:40
Sto ravniji lim to bolji efekat, naravno. Ali ne mora biti savrsena limarija, efekat se vidi. Cak i kad je auto prljavo lak ima sjaj. Ja uradio prije dvije godine i jos je sjaj uocljiv i kad je prljav. Za te dvije godine samo dva puta oprao auto mikrofiber krpom. Samo vapom operem. Nikad prebrisan nakon pranja. Voda sama spadne u voznji i nema fleka.
A kako se to ponasa na novo klepanje vratima? Vidi li se mnogo?
Kad operem auto dođe mi da plačem.
preludezalude wrote: ↑01/07/2023 02:40
Sto ravniji lim to bolji efekat, naravno. Ali ne mora biti savrsena limarija, efekat se vidi. Cak i kad je auto prljavo lak ima sjaj. Ja uradio prije dvije godine i jos je sjaj uocljiv i kad je prljav. Za te dvije godine samo dva puta oprao auto mikrofiber krpom. Samo vapom operem. Nikad prebrisan nakon pranja. Voda sama spadne u voznji i nema fleka.
A kako se to ponasa na novo klepanje vratima? Vidi li se mnogo?
Kad operem auto dođe mi da plačem.
Ponasa se isto kao i prije s tim da je ovaj premaz malo tvrdji od laka.
Pravo čudan kvar na Goodyear Asy 5 barem meni, gume kupljene 22 a dot su 21. Zagrebem felgom i gumom rub trotura prije 20 dana i juče primjetim konac na gumi, kontam nešto se zalijepilo, povučem izlazi iz gume. Ima na početku malo oštećenje ali se rubom širi taj konac i sve više vidljiv. Nema bubrega ne trese nije ispuha. Skinut ću je i poslat nazad u radnju da oni proslijede u Sloveniju na neku ekspertizu kao to je procedura da se vidi hoće li uvažiti garanciju. Kupit ću dvije nove ali sad moram Asym 6
Ne nadam se da će išta od garancije biti ali nikad ranije konac nisam vidio, žicu da ali konac ne.
Pravo čudan kvar na Goodyear Asy 5 barem meni, gume kupljene 22 a dot su 21. Zagrebem felgom i gumom rub trotura prije 20 dana i juče primjetim konac na gumi, kontam nešto se zalijepilo, povučem izlazi iz gume. Ima na početku malo oštećenje ali se rubom širi taj konac i sve više vidljiv. Nema bubrega ne trese nije ispuha. Skinut ću je i poslat nazad u radnju da oni proslijede u Sloveniju na neku ekspertizu kao to je procedura da se vidi hoće li uvažiti garanciju. Kupit ću dvije nove ali sad moram Asym 6
Ne nadam se da će išta od garancije biti ali nikad ranije konac nisam vidio, žicu da ali konac ne.
Elubrylla wrote: ↑30/05/2023 15:51
Da, preko ekupi. Nemaju ih u skladištu nego nabavljaju od dobavljača kad dobiju narudžbu. Čeka se 10-tak dana. Asymmetric 6 ne mogu biti starije od dot22 cini mi se ali eto nadat se da budu dot23.
A kako si narucio kad pise out of stock?
Po ovoj cijeni i ja bih uzeo 4
Isto su bile out of stock kad sam ja kupovao. Kontaktirao ih i pitao hoce li ponovo imati u ponudi i sutra dan ih stavili.
Ja zadnjih 10 zima samo Sava i nemam problema. Zadnju zima na 245/45 R18 bez ikakvih problema. A kupujem ih jer su mi premium gume u toj dimenziji 2x skuplje. Ljeti Kumho zimi Sava . Samo 'budžet' guma .
emotivac wrote: ↑06/07/2023 15:04
Nemojte ba tako, sad će se ovi ostali počet prsit, "bolji ti je mišelin star 5 godina nego nova sava heheheheh"
Ma samo novo dolazi u obzir. Ja praktikujem oko 4 sezone zavisno od kilometraže i nove gume. Naravno da bi uzeo Michelin ali zimska mi je 245/45 R18 a ljetne 245/40 R20. Ove budžet gume kupim svih 8 za obje sezone za cijenu 4 premium gume.
emotivac wrote: ↑06/07/2023 15:04
Nemojte ba tako, sad će se ovi ostali počet prsit, "bolji ti je mišelin star 5 godina nego nova sava heheheheh"
Ma samo novo dolazi u obzir. Ja praktikujem oko 4 sezone zavisno od kilometraže i nove gume. Naravno da bi uzeo Michelin ali zimska mi je 245/45 R18 a ljetne 245/40 R20. Ove budžet gume kupim svih 8 za obje sezone za cijenu 4 premium gume.
Nisu ti bas ok ove dimenzije. Trebalo bi da bude razlika u profilu veca za 5%.
Nisu ti bas ok ove dimenzije. Trebalo bi da bude razlika u profilu veca za 5%.
Fabrička preporuka za J GTC baš te dimenzije i tako uzeo.