Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma zezam se, Hakiz je laprdao prošle godine kako nisu stigle šine, kako ne rade dobro, kako neće uraditi raskrsnice ni okretaljku... Nije zdrav lik potpuno, sad je opet počeo s tim
Znam ja šta Šteta govori. Najavljuje od 2021. godine radove, prošle godine objavio lafo da su izabrani ponuđači, a tek početkom godine bila rasprava u skupštini ima li uopšte para ili nema. Pa onda me ovdje uvjeravali da radovi idu, samo ih ja ne vidim i sl...
Problem je što je danas 07.07. a ja radove i dalje ne vidim.
Sad ne znam trebam li ići oftalmologu, psihologu, psihijatru ili možda nije do mene ipak.
Znam ja šta Šteta govori. Najavljuje od 2021. godine radove, prošle godine objavio lafo da su izabrani ponuđači, a tek početkom godine bila rasprava u skupštini ima li uopšte para ili nema. Pa onda me ovdje uvjeravali da radovi idu, samo ih ja ne vidim i sl...
Sad ne znam trebam li ići oftalmologu, psihologu, psihijatru ili možda nije do mene ipak.
Zbunjen sam
Nemoj tako...nema kad.Obilazi fabriku tramvaja i šalje slike...
Zbunjen sam
Sve je neko vec objasnio
Ima 10 koraka
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Medju njima je izabir izvidjaca kredit dinamika potvrde skupstina i razlicizih nivoa vlasti
Da se radi po redu trajalo bi 10 godina
Onako se paralelno sve islo u istom razdoblju
6 7 1 2 4 9 10 3 5 8
Znam da ne vidis
Nisu ni sine vidjeli na rekonstrukciji
Zbunjen sam
Prije neki dan je rekao da radovi počinju za 30 dana. I Hrasnica i Vogošća (trolejbus).
Zbunjen sam
Prije neki dan je rekao da radovi počinju za 30 dana. I Hrasnica i Vogošća (trolejbus).
Nema sanse da zavrse prugu do septembra ovim tempom. Mislim da ce uspjeti zavrsiti da prorade linije 3 i 5, a da ce vrlo tesko zavrsiti zeljeznicku i okretnicu Skenderija.
Takodjer ne vidim kako mogu zavrsiti i remizu do septembra.
Gomila posla je zavrsena, ali ostalo je jos dosta posla.
Jel zavrsena raskrasnica Cengic Vila? Nisam prolazio u zadnje vrijeme, a ne mogu se sjetiti da su je radili. Bit ce zeznuto kad budu radili raskrsnicu kod Tehnicke.
Nedavno su duz Obale do glavne poste doslovno krpili rupe oko pruge popunjavali asfaltom, ne znam da li su isli gore dalje prema Drveniji. U losem je stanju pravac duz Obale pa cak i gore prema Vijecnici. Također zaokretnica kod Skenderije dugo su kopali, radili temelje, neka crijeva kanalizaciju ili odvode, sad je sve to zatrpano i vide se novi šahtovi - vjerovatno sad sljede povrsinski radovi.
Jednostavno je premalo radnika za ovaj obim posla. Pocnu nesto pa ih nema jer se prebace na neki drugi dio, pa se onda nakon nekoliko dana vrate na taj dio.
Primjer Pofalici -Tehnicka - razvukli su pravo sa postavljanjem podloge. Dobro su poceli i onda se makli odatle sigurno 10 dana i sad se ko opet vracaju na taj dio.
I raskrsnice se duze rade nego sto su radili na relaciji Ilidza-Cvila, vec 7 dana rade samo Socijalno.
Ako povecaju broj radnika, mislim da se sve moze stici osim Remize. Ako ostane ovako kako jest, mozda naguzove puste Ilidza Bascarsija u septembru.
Ostalo je dosta sitnih radova, a treba i prugu testirati nekoliko dana.
DonieBrasco wrote: ↑07/07/2023 19:05
Nedavno su duz Obale do glavne poste doslovno krpili rupe oko pruge popunjavali asfaltom, ne znam da li su isli gore dalje prema Drveniji. U losem je stanju pravac duz Obale pa cak i gore prema Vijecnici. Također zaokretnica kod Skenderije dugo su kopali, radili temelje, neka crijeva kanalizaciju ili odvode, sad je sve to zatrpano i vide se novi šahtovi - vjerovatno sad sljede povrsinski radovi.