Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- BarbaDue
#110851 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije stvar u Vokoji i u US, već se ne primijete ručne kočnice koje stalno ponavljaju da ih povlače. Želim da vidim drskost i stav trojke, ništa više, ništa manje!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#110852 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Rijec je o vrlo dobroj pedijatrici koja je nedavno otisla u penziju i izlijecila i pomogla hiljadama djece.milib988 wrote: ↑06/07/2023 13:29 https://istraga.ba/ovo-su-zastupnici-tr ... u-spremni/
pazi ovu: Amra Junuzović-Kaljić,
Ja mislio Semsa Suljakovic....
Zena koja je istinski voljela svoj poziv i zbog nje smo odabrali dijete lijeciti u Starom Gradu. Tako da je komentar poprilicno papanski kakav se i ocekuje, na kraju krajeva od krezavog SDFA glasackog tijela.
- Login77777
#110853 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel moze kako Zlatan Begic biti sudija US BiH? Pravnik, patriJota a po potrebi moze biti B, H, O… 
-
milib988
#110854 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma jarane daj malo da se nasalimoChmoljo wrote: ↑06/07/2023 15:10Rijec je o vrlo dobroj pedijatrici koja je nedavno otisla u penziju i izlijecila i pomogla hiljadama djece.milib988 wrote: ↑06/07/2023 13:29 https://istraga.ba/ovo-su-zastupnici-tr ... u-spremni/
pazi ovu: Amra Junuzović-Kaljić,
Ja mislio Semsa Suljakovic....
Zena koja je istinski voljela svoj poziv i zbog nje smo odabrali dijete lijeciti u Starom Gradu. Tako da je komentar poprilicno papanski kakav se i ocekuje, na kraju krajeva od krezavog SDFA glasackog tijela.
Pise tip iznad da je ovo kao lista sa FBI-a (Most Wanted) - i ono scrollam u browseru, kad ugleda zenu, ja mislio Semsa
- Chmoljo
#110855 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Imali smo drskost Harisa Silajdzica kod aprilskog paketa.
Daleko nas je dovela.
Kako politiku svodite na djecije svadje, prepirke, mahalstinu, ko je kome sta reko, ko kome na noge ide, ko je veci gedza.
I ocekujete da sposobne politicare koji znaju lobirati po svijetu...
- joint union
#110856 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nazalost, nije ovo samo u politici, nego doslovno u svakoj sferi zivota u BiH.Chmoljo wrote: ↑06/07/2023 15:12Imali smo drskost Harisa Silajdzica kod aprilskog paketa.
Daleko nas je dovela.
Kako politiku svodite na djecije svadje, prepirke, mahalstinu, ko je kome sta reko, ko kome na noge ide, ko je veci gedza.
I ocekujete da sposobne politicare koji znaju lobirati po svijetu...
- DaysleepeR
#110857 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ljudi shvataju politiku tako da biraju političare valjda da se fizički obračunavaju.
Njima je posao da pregovaraju i traže kompromise sve dok je to moguće.
Ko to ne radi je politički diletant, a ko očekuje da se političari samo naduravaju bez dogovora, to nas je dovelo do zadnjeg mjesta u svijetu po raznim parametrima. To je čisti populizam i nerad. Digni nos i ko magare samo drži svoju stranu.
Ko to ne radi je politički diletant, a ko očekuje da se političari samo naduravaju bez dogovora, to nas je dovelo do zadnjeg mjesta u svijetu po raznim parametrima. To je čisti populizam i nerad. Digni nos i ko magare samo drži svoju stranu.
-
laik1981
#110858 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Svi bi ovdje volili da imaju svog Dodika.
- Chmoljo
#110859 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne.mora biti kompromis, neka bude ljigavac teski, ali nek ostvari ono sto je korisno za drzavu.DaysleepeR wrote: ↑06/07/2023 15:14 Ljudi shvataju politiku tako da biraju političare valjda da se fizički obračunavaju.
Treba biti premazan svim bojama i istovremeno biti ofanzivan na medjunarodnom planu i tako ubirati poene.
Snebivati se nad drskim miloradom, nuditi svoja rjesenja, gurati ih, iscudjavati se kako su drugi nekooperativni a svoje kopati.
Ali ne, daj nam Harisa, daj nam Zeljka, samaranje, lupanje, pickaranje. A rezultat 0.
Nasem narodu je bitnije da se neko miloradu najebe majke, nego da se neka nadleznostprenese na drzavni nivo. Prekomplikovano je to, a jednom se zivi.
Svako ko misli da je EU slucajno izostavila RS i Kosovo iz dodjele onih sredstava je naivan. Na tom fonu treba nastaviti. A psi laju, karavane prolaze. Ugledati se malo na ljigu Covica, a ne glumiti mangupe pa poslije ko pitjke plakati.
Ne daaaj islam leeeendoooo.
Gjde je sad Lendo? Isteko mu rok, ubudjo se?
- canvra888
#110860 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Napisao sam par postova iznad da smo mi najbolje u ratu dokazali da nismo kao oni.ABH017 wrote: ↑06/07/2023 14:37Hoćeš da kažeš da trebamo biti kao i oni?canvra888 wrote: ↑06/07/2023 14:21
Kakav dan žalosti povodom masakra na Kapiji, pa većina Srba (da, ni oni u Srbiji) ne priznaju ni genocid, a kamoli kakvi dani žalosti za zločine manje veličine od tog.
Eto da i ne gledamo ratne zločine, bilo je dosta tragedija u BiH i poslije rata pa se nikad niko preko Drine (a ni u RS-u, naravno) nije sjetio proglašavati dan žalosti. Samo će se Bošnjo saosjećat stoljećima sa svima, a vazda bit donji.
U redu. Imaš legitimno pravo da se porediš sa takvima. Ja to ne želim.
Ja bih se radije poredio sa Đorđem Balaševićem, Ženama u crmom i svima onima koji saosjećaju patnju i tragediju bilo kojeg drugog bića. Podržavam one koji tako razmišljaju.
Pa zamisli samo hipotetičku situaciju da su jevreji nakon holokausta bili ti koji su prvi pružali neke izlive megasrdačnosti prema Njemcima, nezamislivo. Obrnuto bilo, naravno.
Pa ni jedna S. Makedonija, koji su barem po vjeri još jača poveznica Srbiji nisu proglašavali dan žalosti 5. maj. Ni Hrvatska, koja je najviše odmakla i koja je u EU.
Jedino megamerhametli Bošnjo je tu da ne ispadne malograđanin.
- DaysleepeR
#110861 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne vide ljudi širu sliku. Jebo te sitna naduravanja i čiji je veći, ako je cilj da kolektivno svima u zemlji bude bolje.Chmoljo wrote: ↑06/07/2023 15:20Ne.mora biti kompromis, neka bude ljigavac teski, ali nek ostvari ono sto je korisno za drzavu.DaysleepeR wrote: ↑06/07/2023 15:14 Ljudi shvataju politiku tako da biraju političare valjda da se fizički obračunavaju.
Treba biti premazan svim bojama i istovremeno biti ofanzivan na medjunarodnom planu i tako ubirati poene.
Snebivati se nad drskim miloradom, nuditi svoja rjesenja, gurati ih, iscudjavati se kako su drugi nekooperativni a svoje kopati.
Ali ne, daj nam Harisa, daj nam Zeljka, samaranje, lupanje, pickaranje. A rezultat 0.
Nasem narodu je bitnije da se neko miloradu najebe majke, nego da se neka nadleznostprenese na drzavni nivo. Prekomplikovano je to, a jednom se zivi.
Svako ko misli da je EU slucajno izostavila RS i Kosovo iz dodjele onih sredstava je naivan. Na tom fonu treba nastaviti. A psi laju, karavane prolaze. Ugledati se malo na ljigu Covica, a ne glumiti mangupe pa poslije ko pitjke plakati.
Apsolutno mi se fućka ko je kome šukno na dnevnoj bazi, ko je kome otišao na noge, ako će ova država krenuti naprijed.
- N.N.
#110862 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Rahmetli Tihic !?
A govorili smo tada, ni lijep, ni pametan
hahahaha
Rahmet mu dusi.
A govorili smo tada, ni lijep, ni pametan
Rahmet mu dusi.
- BHCluster
#110863 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sudije US se ne biraju prema B,H,O orjentaciji.Login77777 wrote: ↑06/07/2023 15:12 Jel moze kako Zlatan Begic biti sudija US BiH? Pravnik, patriJota a po potrebi moze biti B, H, O…![]()
- BeYaZ
#110864 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što bi stari latini rekli , "Si vis pacem, para bellum"Novak20 wrote: ↑06/07/2023 14:56kakotakonikako wrote: ↑06/07/2023 14:38 Član Predsjedništva BiH Denis Bećirovićuputio je danas u proceduru zahtjev za održavanje vanredne sjednice Predsjedništva BiH sa prijedlogom zaključaka Predsjedništva BiH povodom eskalacije napada organa entiteta RS na temeljne odredbe Dejtonskog mirovnog sporazuma i ugrožavanja ustavnopravnog poretka države BiH.
.....
Ovi Zaključci stupaju na snagu danom donošenja i bit će objavljeni u "Službenom glasniku Bosne i Hercegovine".
![]()
![]()
Ovaj traži mir da bi izazvao rat.![]()
- Chmoljo
- Chmoljo
#110866 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
hoćeš reći da je Mato Tadić bio probosanski orjentisan ili samo lupaš onako?512MB wrote: ↑06/07/2023 14:35Dala Hrvatskoj Ustavni Sud BiH u zamjenu za dvi fotelje?ljubijankic wrote: ↑06/07/2023 14:30
Sta je to trojka uradila da se ponizila? Konkretno nabroj par stvari.![]()
- ABH017
-
kakabanja213
#110868 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo stvarno nije normalno. Trenutno rukovodstvo parlameta FBIH uopste ne vlada materijom. Je li ovo neka zajebancija. Ljudi izgleda nemaju pojma kako progurati nesto a imaju vecinu. Kad napokon kapacitet zasjwdne mislim da ce njegovo iskustvo i poznavanje procedura sve otkociti. Onoj predsjenici parlamenta izgleda da su rekli tvoje je da udaras cekicem i dajes inoduzmias rijec. Kakav je ovo amaterizam majko moja.
- Chmoljo
#110869 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
u stvari dugoročno si frustriran probosanskom politikom i ne vidiš nikakvog napretka. oreol gubitnika. u politici, u sportu... u svemu onome što mužjake dovodi u trans.
neki su godinama upozoravali o uzrčno posljedičnoj vezi sijanja i ubiranja plodova, ali jebiga, imalo se pametnijeg posla, deset puta bitnijih mjesta.
- ABH017
#110870 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Problem i jest u tome da su nam Lendo i svi zaposleni u njegovoj firmi ogadili jedan period života svojim umnim troskocima, plačući svaki dan na svakoj televiziji. Još uvijek to rade. Još ne mogu da shvate da i neko drugi može da bude vlast i bez njih. Ali.. Nestaće para, pa će i to prestati jednog dana.DaysleepeR wrote: ↑06/07/2023 15:21Ne vide ljudi širu sliku. Jebo te sitna naduravanja i čiji je veći, ako je cilj da kolektivno svima u zemlji bude bolje.Chmoljo wrote: ↑06/07/2023 15:20
Ne.mora biti kompromis, neka bude ljigavac teski, ali nek ostvari ono sto je korisno za drzavu.
Apsolutno mi se fućka ko je kome šukno na dnevnoj bazi, ko je kome otišao na noge, ako će ova država krenuti naprijed.
- BarbaDue
#110871 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- DaysleepeR
#110872 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Login77777
#110873 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znam. Nego kazem da moze covjek sve biti po potrebi, tako se niko nece moci zaliti da radi protiv jednog naroda.BHCluster wrote: ↑06/07/2023 15:22Sudije US se ne biraju prema B,H,O orjentaciji.Login77777 wrote: ↑06/07/2023 15:12 Jel moze kako Zlatan Begic biti sudija US BiH? Pravnik, patriJota a po potrebi moze biti B, H, O…![]()
![]()
- Login77777
- 512MB
#110875 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Možel Šmit kako pogurat oko imenovanja Vukoje?