agent_zero wrote: ↑06/07/2023 10:43
Jeste, jebo turizam od tih nepristojnih klošara i onih njihovih vrana koje metu ulice sa čergom nevaspitane djece, jel imaš problem?
Trebamo stvarati i boriti se da nam dolaze turisti iz cijelog svijeta, kao u zemljama regiona, a ne stvarati uslove samo i iskljuljučivo za arapski polusvijet i njima se prilagođavati. Ko će ti doći drugi ovdje da gleda te čerge zamotane, nepristojne i nevaspitane.
Kući ih svojoj vodite ako su vam dragi, meni nisu!
I još jedna stvar, ko god ima prema nama vize, isto treba biti i prema njima!
Arapski turisti jesu bahati, ali ostavljaju najvise love i ne stede, tako da se vjerovatno isplati trpiti njihovu bahatost. + obilaze sve krajeve BIH i najduze se zadrzavaju.
Evropskih turista sto sam upoznao u BIH, posebno ovi na SFF, to je ciganija poprilicna, dozivio sam da se grebu za cigare i stosta jos.
U zemlje regiona, zapravo mislimo na Hrvatsku - dolaze zbog mora turisti od svakud, a bgmi je itekako puno "paradajz turista" iz EU; svojim ocima sam vidio da je porodica iz Ceske ponijela cak i hljeb na more (iz Ceske).
Ono sto je do sad bilo, finansijski su najbolji turisti dolazili iz zemalja zaliva + Rusija.
Po ponasanju, po svim svjetskim turistickim portalima, najgori turisti su USA; UK i Kina.