Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
7 dana cekao samo povratnu da mi ne mogu napraviti konzolu i objasnili situaciju sa serviserom a posto nije bila u garanciji morao sam potraziti dalje.
aa jasno, ne skontah na prvu, učinilo mi se da si i ti dobio konzolu
hvala na info
dzeko1 wrote: ↑27/06/2023 18:46
Imas za 29km u tehnolixu, vrijedi po mom misljenju, ali opet, ja cuvam naslove koji mi se svidjaju za kolekciju.
Ma ovi iz Tehnolixa su raja prava danas bio u nekim obavezama ljudi mi bukvalno kuci skoro pred vrata dobacili igru za dzaba.Usluga im je bila za 10 i dok su bili na Skenderiji steta sto su zatvorili.Preporuka za ovu firmu prvo kod njih pogledati da li sta povoljno ima pa tek sve ostalo.
Cesto kod njih ima povoljnije nego kod ostalih, i ja se tu snabdijevam sa fizickim kopijama igara uglavnom, koliko sam upratio sad su u Wisa centru kod Gazproma? Takodjer, ponekad uzimam i od ps3games, ima nekih opskurnih igara, a i cijene su uglavnom ispod prosjeka, pogotovo za koristene naslove, a i nove.
Jel se dešavalo ikome da mu dzojstik smrdi na paljevinu?
Nakon jedno 4,5 sata igranja far cry 6 osjetim kad prinesem licu dzojstik da se osjeti na paljevinu. Doduše jesam se ganjao sa helikopterom i gadjao jedno 2 minute automatom, ali trigeri regularno rade.. nastavio sam igrati još nekih sat vremena i osjetio se ali manje. Pa sam završio sa igrom i stavio da se puni. Ne znam, facinantan je taj haptik fidbek i adaptivni trigeri ali kontam da ta nova tehnologija ne može bas izdržati toliko torture… o.O ili može ?
Bendzi777 wrote: ↑01/07/2023 02:08
Jel se dešavalo ikome da mu dzojstik smrdi na paljevinu?
Nakon jedno 4,5 sata igranja far cry 6 osjetim kad prinesem licu dzojstik da se osjeti na paljevinu. Doduše jesam se ganjao sa helikopterom i gadjao jedno 2 minute automatom, ali trigeri regularno rade.. nastavio sam igrati još nekih sat vremena i osjetio se ali manje. Pa sam završio sa igrom i stavio da se puni. Ne znam, facinantan je taj haptik fidbek i adaptivni trigeri ali kontam da ta nova tehnologija ne može bas izdržati toliko torture… o.O ili može ?
meni ne, a igram skoro svaki dan 5-6 sati nakon posla.
Nekad mi je došla igra LITTLE NIGHTMARES uz ps+
I u pitanju je COMPLETE EDITION. Znači i u opisu piše da sadrži i igru i DLC.
Međutim kada u igri idem na one chaptere pa hoću DLC - zaključan je + baci me na store i traži da kupim DLC.
Da li je moguće da su šupci napravili tako da kada sam dodao igru u biblioteku da sam MORAO i dodatke ... ako je tako pravo im je bezveze jer piše da igra sadrži i igru i DLC
Pokušao sam i restore licence - ali ništa
Ima li još neko da je dobio ovu igru uz ps+ ... samo da vidi može li pristupiti DLC
Zasto ne mogu da kupim malcima igricu na ps stranici? Odbija mi karticu i paypal. Ali skine rezervaciju sa racuna nesto sitno. Kad unosim adresu mogu samo birati United Kingdom.
Euphoria wrote: ↑03/07/2023 12:28
Zasto ne mogu da kupim malcima igricu na ps stranici? Odbija mi karticu i paypal. Ali skine rezervaciju sa racuna nesto sitno. Kad unosim adresu mogu samo birati United Kingdom.
Probaj da setujes na ruteru da ti IP saobracaj ide preko proksi servera u americi.
Euphoria wrote: ↑03/07/2023 12:28
Pretpostavljam da ti je PS account na UK. Mislim da tada i kartica i paypal mora biti na UK.
U tom slučaju, kupiš neki PS kupon na nekoj od web stranica koje prodaju takve kupone. Dobiješ šifru i tu šifru uneseš na svoj PS account i dobićeš pare u odgovarajućem iznosu.
Ja imam death stranding, destruction all stars i spiderman miles morales (otvorio i probao 15 minuta da vidim kakav je ps5 i vratio). Prve dve nove zapakovane.
DonieBrasco wrote: ↑06/07/2023 21:29
Da li je u Sancti bilo popusta na kontrolere i dodatnu opremu, nesto tipa tokom praznika ili na zimu pred kraj godine ?
Prije dvije godine je bilo oko Nove ... za ovu sad se ne sjećam.
DonieBrasco wrote: ↑06/07/2023 21:29
Da li je u Sancti bilo popusta na kontrolere i dodatnu opremu, nesto tipa tokom praznika ili na zimu pred kraj godine ?