Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izvrsni direktor wrote: ↑22/06/2023 19:48
Nedostaje mi @Dino Djurbuzovic kada pricamo o potencijalnim selektorima
Velike hvalospjevke za tebe, lijepo je kada te se fanovi sjete.
Bio sam banovan na temi prokletog telemacha i nakon toga sam odjavio usluge.
Sto se tice novog selektora, dobio sam informacije da je mali Jakir zavrsen i to je odlicna informacija, trenutno nas najbolji trener. U slucaju da se izjalovi ja bi razmislio o malom Muslicu i Selimbegovicu, dosta je ovih prokletnika iz bivse drzave.
Moze se preko Norveske, oni ce vjerovatno u baraz jer Skotska i Spanija su vec skoro nedostizni (racunam da ce Spanija na 4 odigrane takodje imati 12 bodova), a moze se preko njih nesto i ne odusevljavaju igrama.
Medjutim, imaju Odegarda i Haalanda a BiH trenutno nema igrace tog ranga, mozda Dzeko ako poludi. I jos niz vrlo kvalitetnih igraca iz Benfike, Borusije, Napolija. Jaka ekipa a cini mi se bice glavna prepreka za Euro.
muha_sa wrote: ↑03/07/2023 19:45
Za pocetak nek ispravno postave državnu zastavu na jarbol
Koliko god ti djelovalo neispravno, ovo je jedini ispravan način postavljanje naše zastave u vertikalni položaj. Koliko god djelovalo naopako, a i jeste naopako, ova zastava je postavljena ispravno. Razlog: nemamo zakon o zastavi i njenom isticanju i položaju. Ako nemaš jasno definisan stav o postavljanju zastave onda se ista postavljantako što je okreneš za 90 stepeni u smjeru kazaljke na satu. Opet da napomenem izgleda naopako, ali je nažalost ispravno.
Jest offtopic, ali meni je fascinantno kako je doslovno JEDAN LIK (čini mi se Mile Srdanović) pisanjem po internetu i gostovanjem u medijima uspio svoju ideju kako bi zastavu trebalo okrenuti uspio prodati pod "pravilo", i sad vidim većina institucija slijedi to njegovo objašnjenje, iako isto nema uporište u ničemu (ni u zakonu, ni u veksilologiji), osim u njegovom ličnom promišljanju
muha_sa wrote: ↑03/07/2023 19:45
Za pocetak nek ispravno postave državnu zastavu na jarbol
Koliko god ti djelovalo neispravno, ovo je jedini ispravan način postavljanje naše zastave u vertikalni položaj. Koliko god djelovalo naopako, a i jeste naopako, ova zastava je postavljena ispravno. Razlog: nemamo zakon o zastavi i njenom isticanju i položaju. Ako nemaš jasno definisan stav o postavljanju zastave onda se ista postavljantako što je okreneš za 90 stepeni u smjeru kazaljke na satu. Opet da napomenem izgleda naopako, ali je nažalost ispravno.
dječak sa šibicama wrote: ↑03/07/2023 14:03
Moze se preko Norveske, oni ce vjerovatno u baraz jer Skotska i Spanija su vec skoro nedostizni (racunam da ce Spanija na 4 odigrane takodje imati 12 bodova), a moze se preko njih nesto i ne odusevljavaju igrama.
Medjutim, imaju Odegarda i Haalanda a BiH trenutno nema igrace tog ranga, mozda Dzeko ako poludi. I jos niz vrlo kvalitetnih igraca iz Benfike, Borusije, Napolija. Jaka ekipa a cini mi se bice glavna prepreka za Euro.
Ispravno je postavljena zastava.
Mahalska televizija Hayat je svojevremeno učinila ogromnu štetu ovoj državi postavljajući neispravne instrukcije za ispravno postavljanje zastave (koji apsurd) na svojoj facebook stranici, na šta se naravno svaki seljak nakačio i dijelio ko sumanut, pa sad širom zemlje imamo više neispravno postavljenih zastava nego ispravno.
Ako neko ima dilemu, na Predsjedništvu i na zgradi državnih institucija na Marijin Dvoru su postavljene zastave kako treba i to je jedina ispravna vodilja.
spree wrote: ↑17/07/2023 08:14
valja bude petkovic. da jednom i mi imamo kvalitetnog selektora. kodro više levela ispod, ali zato i više levela iznad svih dosadašnjih, osim cire.
Po kojima rezultatima je Meho level vise od svih ostalih.Inace mi Kodro jedan od najdrazih igraca Koji su igrali na ovim prostorima
spree wrote: ↑17/07/2023 08:14
valja bude petkovic. da jednom i mi imamo kvalitetnog selektora. kodro više levela ispod, ali zato i više levela iznad svih dosadašnjih, osim cire.
Po kojima rezultatima je Meho level vise od svih ostalih.Inace mi Kodro jedan od najdrazih igraca Koji su igrali na ovim prostorima
Nije po rezultatima nego po godinama . ja ne mogu smisliti ove ruine od ljudi poput meše i hadžije. ljudi zaostali u vremenu i prostoru. meho mi se cini moderniji, doduse tesko moze biti manje moderan od ovih. dokazao je da ima integritet i da nije prodana dusa. mislim da mu je stalo. navedeno je dovoljno da bude par levela iznad ostalih. dakle ostaje pitanje strucnosti.
napokon da se spominju ok ljudi za selektora, ali tesko da mi budemo te srece. petkovic bi bio vrh vrhova.
Nije po rezultatima nego po godinama . ja ne mogu smisliti ove ruine od ljudi poput meše i hadžije. ljudi zaostali u vremenu i prostoru. meho mi se cini moderniji, doduse tesko moze biti manje moderan od ovih. dokazao je da ima integritet i da nije prodana dusa. mislim da mu je stalo. navedeno je dovoljno da bude par levela iznad ostalih. dakle ostaje pitanje strucnosti.
napokon da se spominju ok ljudi za selektora, ali tesko da mi budemo te srece. petkovic bi bio vrh vrhova.
Džaba ti integritet, da li je ikoga poslije trenirao i kakvi su rezultati?
Smradina Beus blokira ponovni dolazak mostarca Mehe Kodre na kormilo reprezentacije.
Hvala ti što si omogućio svakoj šuši i haharu da blokira bilo šta u Savezu i što si dopustio nacionalni ključ u Savezu, Elvedine Begiću, sve ti jebem pokvareno.