Hakize jebemu odakle državi pare ako joj ja i ti necemo dati?Hakiz wrote: ↑03/07/2023 12:06I takva mladost se usuđuje tražiti nešto od države i takvoj mladosti KS daje 10.000 za stan i 12.000 za dijete.made_in_sarajevo wrote: ↑03/07/2023 11:43 samo mladji koji se vrte oko stranki i kojima je zahiragic idol hoce da ratuju. ostali mladi hoce da zive, da putuju i zaboli ih kurac ko su bosnjaci,srbi,cetnici, balije. hoce da ide na koncert pevaljki iz srbije, hoce da ide na koncert pevaljki iz hrvatske, hoce da ide na more, hoce da prica kako je smunto naku iz beograda na moru... ja se uhvatim malo zajebavati i natezati sa starijim sto su ratovali, pa skontam u neka doba da me to ubija u pojam i smara, a onda vidim njih opasno krene drmati ptsp pa haj okreni pricu kako ce Sarajevo jebati Zelju sa brazilcima i da mirza varesanovic osvaja ligu prvaka.
RS propala prva jer je dodik pametan, narod glup pa nece ga da smjeni. covjek skontao koja prica prolazi kod glupana i udri. u tom periodu dodik je milijarder, a narod sretan ako ima i 900KM platu. Federacija bi u istom kurcu bila ali eto i narod malo pametniji, mjenjale se stranke, pa je to sporije islo. da je bakir sjedio sam od prvog dana kao i dodik, pa takmicili bi se danas ko ce prvi dobacit na 905KM platu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sud-bih ... /230703025
ne priznajemo drzavu, sud, tuzilastvu ali nema smisla da taj sud koji ne priznajem nece da mi isplati pare od drzave koju ne priznajem. eto vam sva politika dodika,covica pa i bakira u ovom clanku
Sve takvoj mladosti treba ukinuti.
Pa nije drzava neki transcendentalni entitet koji nas obasipa parama nego je drustvena konstrukcija koja je servis građanima.