Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#109401 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sime_cipol »

Kad je opsovao genocid, trebao je neko zovnuti policiju i reci da dodju da ga uhapse. Barem lazni poziv, gluma :D
Last edited by sime_cipol on 01/07/2023 00:29, edited 1 time in total.
Point.

#109402 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Chmoljo wrote: 01/07/2023 00:27
Point. wrote: 01/07/2023 00:25 Treća smjena ide na put, na put u središte od majkata zemlja
otkud ti, u pola tri, Raspotočje gori.....

Dodik psuje genocid u Srebrenici u sred Konjica a ovi tamburaju o sda. Koji pačenici nisu istine
šta predlažeš? da se vratiš i zadužiš pušku?

ako si voljan, završićemo preko Zukana.
Kad si se već noćas zadao, komentariši Dodika, šta se ufatio sda, bilo prošlo.
Vaya

#109403 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Vaya »

teskeredzic_22 wrote: 01/07/2023 00:25
Vaya wrote: 01/07/2023 00:23

Ciji kongres spominjes?
Vidi...100 hiljada razlike je bilo u korist Bećirevića , ne očekuješ valjda Kongres SDP-a :mrgreen: ?
Hej moj Teskeredzicu, ja se strunio cekajuci SDP-ov kongres...medjutim ne da drug Neka da primirises komiterni u Alipasinoj... :lol:
A sto ze tice SDA kongresa, zaboli me neka stvar hoce li biti i kada ce biti...ustvari volio bih da El-Bake pobjedi opet, pa da jos grohnu malo... :evil:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#109404 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

Point. wrote: 01/07/2023 00:29
Chmoljo wrote: 01/07/2023 00:27

šta predlažeš? da se vratiš i zadužiš pušku?

ako si voljan, završićemo preko Zukana.
ja nisam voljan za borbu. ja bih više ovako tvojim stopama. a ti se fataj koga hoćeš i za šta hoćeš.
mishic

#109405 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mishic »

Jest vala, a i od tog niskog kolektivnog IQ ima ih sve više koji dokazuju da ni pola od tog niskog nemaju. I to ako i toliko.
Point.

#109406 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Velkoski wrote: 01/07/2023 00:27
palermo wrote: 01/07/2023 00:23

Pa da, u pravu si, recimo iz kruznog trajvana prsti inteliligencija....namah se vidi....
šta da ti čovjek drugo kaže kad ti nije žao glasati za likove koji su opljačkali Federaciju uzdužipoprijeko preko 20 godina?
Point. wrote: 01/07/2023 00:27
Kad spominješ trajvana ne zaboravi par smajlića

:lol: :twisted: :| :evil: :oops: :razz:
brt, ne znam što laješ na Republikance onda, ista je to sorta k'o i SDA :mrgreen:
Ja nisam vidio danas sda u Konjicu, ne znam što su oni glavni junaci večerašnje šuplje.

Hajmo o aktuelnostima.
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#109407 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by teskeredzic_22 »

Chmoljo wrote: 01/07/2023 00:26

bursac je avdo huseinovic iz banja luke.

igra na emotivnu kartu, suze, bol i stradanje da bi prodao svoj proizvod. nije bitan dokumentarizam, bitna je krv i emocija.

ima takvih i ovdje. profesionalnih srba i hrvata. profesionalnih ljudskopravaša. neka ih, svi oni imaju mjesto pod nebom. samo niko od njih nije toliki autoritet da je njihovo mišljenje argument. mislim, čemu pozivanje na ličnost ako je argument dovoljno jak.

nonsen. ali hajde de. i Senad Avdić je jedno od najjačih pera lokalng novinarstva, pa nije baš da mu je svaka zlatna i da nije bio bez interesa.

a nije da nije bio u istoj ili možda goroj situaciji kao i Bursać u nekom periodu.
Ne možemo reći da je Bursaću lako živjeti u Banja Luci jer mu nije lako ma kako svu tu emociju naplatio.
U Banja Luci nema istomišljenike i to je činjenica , zapravo ima samo protivnike.

Ponoviću , nikada nisam čuo da je Bursać tražio...šta ja znam od općinskih vlasti u Bosanskoj Krupi da obnove spomenik Lepoj Radić , djevojčici / heroini pored Željezničke stanice.
relativno84

#109408 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by relativno84 »

Zukan Helez za "Avaz": Kad sam krenuo prema njemu, Dodik je potonuo pod sto
Mozda se i soba pomjerila u stranu.
:shock:
Point.

#109409 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Chmoljo wrote: 01/07/2023 00:31
Point. wrote: 01/07/2023 00:29
ja nisam voljan za borbu. ja bih više ovako tvojim stopama. a ti se fataj koga hoćeš i za šta hoćeš.
Jel to opet napaćena dijaspora iz Minkena i Norčepinga trabunja o nekakvoj borbi, ratu? Kao da sam snio da je Helez spominjao seven days theory i plan B. Haman i on živi negdje u Frankfurtu.
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#109410 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by teskeredzic_22 »

Vaya wrote: 01/07/2023 00:30
teskeredzic_22 wrote: 01/07/2023 00:25

Vidi...100 hiljada razlike je bilo u korist Bećirevića , ne očekuješ valjda Kongres SDP-a :mrgreen: ?
Hej moj Teskeredzicu, ja se strunio cekajuci SDP-ov kongres...medjutim ne da drug Neka da primirises komiterni u Alipasinoj... :lol:
A sto ze tice SDA kongresa, zaboli me neka stvar hoce li biti i kada ce biti...ustvari volio bih da El-Bake pobjedi opet, pa da jos grohnu malo... :evil:
A vidi...nema smisla tražiti ni NIP-ov Kongres , Bisera nije više ministarka , Fadil nije premijer , Zahiragić je već godinama relevantan samo u studentskim kantinama...nema smisla :mrgreen:

Naša stranka je to odradila na vakat u starom dobrom stilu sjevernokorejskih liberala , jedna stranka , jedan kandidat , jedan predsjednik , jednoglasna podrška , jedan za sve i sve za jednoga :mrgreen:

Bakir bi bio mudar kad bi izlobirao Sebiju za glavnu protivkandidatkinju...dobio bi :mrgreen:
Chmoljo

#109411 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

teskeredzic_22 wrote: 01/07/2023 00:32

igra na emotivnu kartu, suze, bol i stradanje da bi prodao svoj proizvod. nije bitan dokumentarizam, bitna je krv i emocija.

ima takvih i ovdje. profesionalnih srba i hrvata. profesionalnih ljudskopravaša. neka ih, svi oni imaju mjesto pod nebom. samo niko od njih nije toliki autoritet da je njihovo mišljenje argument. mislim, čemu pozivanje na ličnost ako je argument dovoljno jak.

nonsen. ali hajde de. i Senad Avdić je jedno od najjačih pera lokalng novinarstva, pa nije baš da mu je svaka zlatna i da nije bio bez interesa.

a nije da nije bio u istoj ili možda goroj situaciji kao i Bursać u nekom periodu.
Ne možemo reći da je Bursaću lako živjeti u Banja Luci jer mu nije lako ma kako svu tu emociju naplatio.
U Banja Luci nema istomišljenike i to je činjenica , zapravo ima samo protivnike.

Ponoviću , nikada nisam čuo da je Bursać tražio...šta ja znam od općinskih vlasti u Bosanskoj Krupi da obnove spomenik Lepoj Radić , djevojčici / heroini pored Željezničke stanice.
jasno je da ima protivnike, ali to mu uvećava cijenu. ali hajde de, neću da brabonjam ako nisam siguran ko nor u to da archi laže (:lol:), ali njegov stil pisanja mi je malo bljak, ko i filmovi avde huseinovića.

smatram da su se neke od tih stvari morale puno profesionalnije raditi. za širu publiku, a ne za lokalnu upotrebu. nama treba Šoa, nama treba Šindlerova lista.

nama treba više Quo vadis, Aida, iako je i tu bilo, po meni, neopravdanih zamjerki, a da su uvažene, isto bi bilo svedeno opet na lokalni nivo.

ali to je sve neka druga tema.
Chmoljo

#109412 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

teskeredzic_22 wrote: 01/07/2023 00:36
A vidi...nema smisla tražiti ni NIP-ov Kongres , Bisera nije više ministarka , Fadil nije premijer , Zahiragić je već godinama relevantan samo u studentskim kantinama...nema smisla :mrgreen:

Naša stranka je to odradila na vakat u starom dobrom stilu sjevernokorejskih liberala , jedna stranka , jedan kandidat , jedan predsjednik , jednoglasna podrška , jedan za sve i sve za jednoga :mrgreen:

Bakir bi bio mudar kad bi izlobirao Sebiju za glavnu protivkandidatkinju...dobio bi :mrgreen:
i to pošteno, bez Asima :D
Vaya

#109413 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Vaya »

Vaya wrote: 01/07/2023 00:20

Morate se odluciti je li pro-bosanac ili pro-sdaovac?
Ako je iskrena i dobronamjerna pro-bosanska prica (A ne ona stilu Vojina da ss zavuce onaj neki cosak na Kastelu i mahne 2x BiH zastavom dok ga niko ne vidi... :lol: ), ne znam u cemu je problem? :-)

Avdo Huseinovic iz Banja Luke? :shock:

Pa, je sad poslije svih stranaca za koje je pisao koji se uklapaju u liberalno-ljevicarski narativ Tarika Haverica od Prometeja, Nomada do Buke...sad je na red dosao da pise za Fadila i Seku... :shock:
Pa hoce li kad braca Srbi doci na red, da malo njih brani?

Cime se udarate jebote? Nemojte biti supci, podijelite malo i ostalim, jer sta god da je...roba je haman kvalitetna..m :skoljka:
Chmoljo

#109414 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

Point. wrote: 01/07/2023 00:35
Chmoljo wrote: 01/07/2023 00:31

Jel to opet napaćena dijaspora iz Minkena i Norčepinga trabunja o nekakvoj borbi, ratu? Kao da sam snio da je Helez spominjao seven days theory i plan B. Haman i on živi negdje u Frankfurtu.
jok. on dijeli puške. prijavi se.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#109415 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Velkoski »

Point. wrote: 01/07/2023 00:32
Ja nisam vidio danas sda u Konjicu, ne znam što su oni glavni junaci večerašnje šuplje.

Hajmo o aktuelnostima.
zato što 90% (odokativno :D) takozvanih kritika dolazi iz jednog tabora

samim tim je diskusija nemoguća

Ovo danas je ostavljeno u amanet od onih koji su bili vlast poslije rata i stoga će pljuvačina po SDA uvijek biti relevantna. Generalno se slažem da je pristup mlak i da nam treba nešto tipa Kurtija, ali proklet bio ako se ikada složim s bilo kim ko otvoreno piše da bi danas glasao za SDA. Trenutno nemamo bolje od trojke, a i to je žalosno :mrgreen:

Uostalom, na vlasti su jedva pola godine i više im se spominje majka nego ovim što su nas jebali za sve vremena, apsolutno ludilo
Chmoljo

#109416 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

Vaya wrote: 01/07/2023 00:37

Avdo Huseinovic iz Banja Luke? :shock:

Pa, je sad poslije svih stranaca za koje je pisao koji se uklapaju u liberalno-ljevicarski narativ Tarika Haverica od Prometeja, Nomada do Buke...sad je na red dosao da pise za Fadila i Seku... :shock:
Pa hoce li kad braca Srbi doci na red, da malo njih brani?

Cime se udarate jebote? Nemojte biti supci, podijelite malo i ostalim, jer sta god da je...roba je haman kvalitetna..m :skoljka:
čim god da se ti udaraš, jebe ti vidno polje. pročitaj opet, malo procesuiraj, pa onda komentar. ti i arči bi bili dobar tandem u artiljeriji. ti loše gađaš, on loše gađa. kako minus i minus daju plus, vjerovatno bi ponešto i pogodili kompenzacijom vlastitih fula.
Chmoljo

#109417 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

Velkoski wrote: 01/07/2023 00:39

Hajmo o aktuelnostima.

Ovo danas je ostavljeno u amanet od onih koji su bili vlast poslije rata i stoga će pljuvačina po SDA uvijek biti relevantna. Generalno se slažem da je pristup mlak i da nam treba nešto tipa Kurtija, ali proklet bio ako se ikada složim s bilo kim ko otvoreno piše da bi danas glasao za SDA. Trenutno nemamo bolje od trojke, a i to je žalosno :mrgreen:

Uostalom, na vlasti su jedva pola godine i više im se spominje majka nego ovim što su nas jebali za sve vremena, apsolutno ludilo
tako. kratko i jasno :D :thumbup:
Vaya

#109418 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Vaya »

teskeredzic_22 wrote: 01/07/2023 00:36

Slazem se sa tobom...jedina bolja stvar od Bakira na celu SDA bi bila Sebija na celu SDA... :D

Eto nekad je na jesen zelenim...kao sto je bilo prvobitno planirano i za SDP... :skoljka:
Chmoljo

#109419 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

sime_cipol wrote: 01/07/2023 00:29 Kad je opsovao genocid, trebao je neko zovnuti policiju i reci da dodju da ga uhapse. Barem lazni poziv, gluma :D
sad je pitanje, je li psovka istovremeno i negiranje? :D

čovječe, koja je ovo sve žabokrečina...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#109420 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

Hajmo o aktuelnostima.

Potpis ko kuca
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#109421 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sime_cipol »

Chmoljo wrote: 01/07/2023 00:42
sime_cipol wrote: 01/07/2023 00:29 Kad je opsovao genocid, trebao je neko zovnuti policiju i reci da dodju da ga uhapse. Barem lazni poziv, gluma :D
sad je pitanje, je li psovka istovremeno i negiranje? :D

čovječe, koja je ovo sve žabokrečina...
Ja da sam na Marfijevom mjestu bi na twitteru objavio da je Dayton mrtav i da se vraca Ustav Republike BiH. Da vidim reakcije iz RS. U petak npr. Ne bi se nikom javljao Onda bi nakon 3 dana u ponedjeljak rekao da je neko hakirao nalog.
:D
Point.

#109422 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Chmoljo wrote: 01/07/2023 00:37
Point. wrote: 01/07/2023 00:35

jok. on dijeli puške. prijavi se.
Nema potrebe. Trenutna situacija će se relaksirati. Sve pod programskom šemom, pa jel.
caros

#109423 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by caros »

Ako je makar ne pokušamo relaksirati onda si valjda spreman da se vratiš i da nas braniš? Ustvari, tvoj dobri Komšara bi ovo sve završio danas, a ne kao ovi hudnici iz trojke, jelde?
Point.

#109424 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Hajmo o aktuelnostima.

Znači sda, a tu ubrajam i Konakovića, Aljošu, Denisa velikane NiP) je kriva što Dodik pravi državni udar i raspakuje DMS. Logično.

Jebiga, ond je Trojka trebala ući pričom amanet nam je ostavila sda ne možemo ništa promijeniti poteto potato a ne sa Klint Istvud pričom o novim jahačima, pregovaračima mjenjamo noć za dan a ono pristup mlak sda-ovski.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#109425 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Velkoski »

Ja ne znam šta ti i tebi slični očekujete, da se izvadi neki magični štapić i obriše sve od 1995. do danas? Da se za pola godine pomete sav cirkus i Dodik prevede na Islam? Fakat ne razumijem

Dodik "državne udare" pravi preko deceniju btw
Locked