Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#109351 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Svjestan si da ce ti @n+1 naci taj post u roku 10 minuta?
-
palermo
#109352 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Moj Archie, pa zivot nije pravedan.....valjda si to naucio dosadaarchi_a wrote: ↑30/06/2023 23:34Nije uopšte relevantno gdje sam. Poenta je da si ti napisao "prema vlastitom priznanju". Ne, ne postoji takav post sa mojim priznanjem. E, upravo tako pojedinci među vama izvrću riječi forumaša, kada im zafali argumentacija, i tako već dugo vremena. A ja se protiv toga borim. Generalizacija je odvratna stvar.
Evo i na ovom primjeru koji će sada ostati zabilježen imamo dokaz. Neću za tebe reći da si jedan od tih, ali stvarno ima likova koji sa svojim "beeeeeeaaaaa, kmečanjem, vrijeđanjem, ponižavanjem, upadicama i kreveljenjem" doslovno zagađuju ovaj forum. Na tebe sam možda ljut što se kao čovjek sa velikim iskustvom ne usprotiviš takvom načinu komunikacije, bez obzira na tvoja ubjeđenja. Ali nije normalno da ovdje pojedinci spominju porodice, žene, djecu, mezare, grobove i izvode najgnusnije jezičke vratolomije u pokušaju da ispadnu interesantni a da se to dopušta, a da neko ko drugom forumašu, nakon dvosatne prepiske, uz uvrede i provokacije kaže da:odjebe, sankcioniše.![]()
-
archi_a
#109353 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Naravno da nije, ali nije zgoreg skrenuti pažnju na to. 
Eh palermo, još kad bi par poltrona skontalo da su oni totalno na ignor i da džaba kvotaju ili se obraćaju, đe bi nam bio kraj.
Eh palermo, još kad bi par poltrona skontalo da su oni totalno na ignor i da džaba kvotaju ili se obraćaju, đe bi nam bio kraj.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#109354 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
archi_a wrote: ↑30/06/2023 23:34Nije uopšte relevantno gdje sam. Poenta je da si ti napisao "prema vlastitom priznanju". Ne, ne postoji takav post sa mojim priznanjem. E, upravo tako pojedinci među vama izvrću riječi forumaša, kada im zafali argumentacija, i tako već dugo vremena. A ja se protiv toga borim. Generalizacija je odvratna stvar.
Evo i na ovom primjeru koji će sada ostati zabilježen imamo dokaz. Neću za tebe reći da si jedan od tih, ali stvarno ima likova koji sa svojim "beeeeeeaaaaa, kmečanjem, vrijeđanjem, ponižavanjem, upadicama i kreveljenjem" doslovno zagađuju ovaj forum. Na tebe sam možda ljut što se kao čovjek sa velikim iskustvom ne usprotiviš takvom načinu komunikacije, bez obzira na tvoja ubjeđenja. Ali nije normalno da ovdje pojedinci spominju porodice, žene, djecu, mezare, grobove i izvode najgnusnije jezičke vratolomije u pokušaju da ispadnu interesantni a da se to dopušta, a da neko ko drugom forumašu, nakon dvosatne prepiske, uz uvrede i provokacije kaže da:odjebe, sankcioniše.![]()
dobro ba, šta si se upalio. ja ne bolujem od toga da sam ja u pravu i da namećem drugom svoju viziju i verziju. nisam paćenik. kažem šta mislim. nekad i ban popušim.
a u tom postu kojeg si se uhvatio to jesi li ti priznao ili nisi je apsolutno nebitno. bitno je ono što sad "nije relevenatno". al nejse. svak ima svoje motive. niko ne kaže da tebe treba na stub srama. samo da ti objektivnost malo šteka.
to oko komentara, to se ti sa administracijom malo dogovori. ja sam davno kopačke o klin okačio što se tiče dnevne politike.
- Chmoljo
#109355 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
evo i palermo, nikad nije reko da je SDA, ali svi znaju da jeste.
haman po vlastitom priznanju.
-
sumirprimus
#109356 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Na fonu je tw iste price od pred izbore kao i ostatak nabrojanih. Inace nemam neko misljemje o novinarima u bih i slicnim analiticarima slobodnim piscima il kako se vec zovu..ko sto rekoh lici na pricu da je bursacu neko nesto obeco u americi ili slicno. Meni lici. Iznenada je progleo i opleo komtru po trojci a u korist sdfa ko sto rekoh blize df negoli sda, ko i ovaj adis jaje jajetu price ..Vaya wrote: ↑30/06/2023 23:08Sad jel tako i Bursac poceo da prima platu iz Mehmeda Spahe 2?sumirprimus wrote: ↑30/06/2023 23:06 Pa u istu tikvu udarate ha bili jedna te ista osoba ha bili grupa![]()
Tacno Se danas vidi pisanje hambe bursaca ridjobrkog avde i ostalih.sve isto.![]()
Nista.me ne cudi, u bih se ljudi prodaju i jeftinije.
A oproste i zaborave neoprostivo.
-
sumirprimus
#109357 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Evo 7 sekundi pretvori se u 8 minutta
-
archi_a
#109358 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čekaj, nisam znao da je ovo antisda forum, ili jeste?
Ti ko ti, vjerovatno nisi loš, al bratane sam činjenica da ti se lijepe ovih par nickova, ko nešto vi drugari, zajedno u napad, pa grizu sa tobom uz tvoje postove, nešto se slažu, nešto se krevelje, nešto kao poentiraju i tako to,
Last edited by archi_a on 30/06/2023 23:46, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#109359 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bursac je hajrovo na svom probosanstvu. jes meta, al se i cvakne stagod na tome. nije besplatno.sumirprimus wrote: ↑30/06/2023 23:42Na fonu je tw iste price od pred izbore kao i ostatak nabrojanih. Inace nemam neko misljemje o novinarima u bih i slicnim analiticarima slobodnim piscima il kako se vec zovu..ko sto rekoh lici na pricu da je bursacu neko nesto obeco u americi ili slicno. Meni lici. Iznenada je progleo i opleo komtru po trojci a u korist sdfa ko sto rekoh blize df negoli sda, ko i ovaj adis jaje jajetu price ..
-
sumirprimus
#109360 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Chmoljo
#109361 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ja se samo nadam da nisi artiljerac. slabo gađaš brate mili...archi_a wrote: ↑30/06/2023 23:46Čekaj, nisam znao da je ovo antisda forum, ili jeste?
Ti ko ti, vjerovatno nisi loš, al bratane sam činjenica da ti se lijepe ovih par nickova, ko nešto vi drugari, zajedno u napad, pa grizu sa tobom uz tvoje postove, nešto se slažu, nešto se krevelje, nešto kao poentiraju i tako to,ma pade ti sva objektivnost u vodu, vjeruj mi.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#109362 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Chmoljo
#109363 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
archi_a
#109364 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tvoj izbor, ti ne praviš otklon od tih smiješnih likova. Pa znaš kako kažu, ko zvuči, brani, na fonu, počne i da izgleda i da ga svrstavaju i isto percipiraju, oFo ono.....Chmoljo wrote: ↑30/06/2023 23:47ja se samo nadam da nisi artiljerac. slabo gađaš brate mili...archi_a wrote: ↑30/06/2023 23:46
Čekaj, nisam znao da je ovo antisda forum, ili jeste?
Ti ko ti, vjerovatno nisi loš, al bratane sam činjenica da ti se lijepe ovih par nickova, ko nešto vi drugari, zajedno u napad, pa grizu sa tobom uz tvoje postove, nešto se slažu, nešto se krevelje, nešto kao poentiraju i tako to,ma pade ti sva objektivnost u vodu, vjeruj mi.
Nemoj da se bezveze raspravljamo. Nek drugi procjene, ha ja.
-
LSD
#109365 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Chmoljo mi nije jasan nikako....kako mu se i dalje da raspravljati sa zelenim botinama i davati im na vaznosti
jbt 2023 godina, stranka im isprdila svoje, isteko im rok trajnja, tonu ko titanik, smetljište historije ih uskoro ceka, ostalo jos botova da ih brani po forumima i to je to od njih.
Last edited by LSD on 30/06/2023 23:56, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#109366 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
čuj otklon. kakav jebeni otklon? da stavljam disklejmer ispod svakog posta da oni odražavaju moje lično mišljenje i ako se neko sa istim složi da to ne znači da zajednički djelujemo protiv pahuljica koje nam kontiraju, a koje se tope ružne riječi i da se unaprijed izvinjavam na povrijeđenim osjećajima?
jel to treba?
dotad, silovanje logike, laganje, spinovanje... to je sve ok. dok odgovara pahuljicama naravno.
- Chmoljo
#109367 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ma ne raspravljam se. kad mi dojadi, radim nešto pametnije, tipa gledam u zid i brojim muzge koje su mi ostale od krečenja.
- Login77777
#109368 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Chmoljo
#109369 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
tomato, tomejto
-
archi_a
#109370 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne majstore, možeš kao iskusan forumaš a vjerujem i da imaš godina pofino upozoriti te poltrone da se malo kontrolišu, pogotovo ako uz svoje nebuloze nakače i tvoje misli, možeš se ne složiti sa kreveljenjem kao što već u par navrata potrčiš da meni nešto repliciraš. Al treba odlučiti da hoćeš da ispadneš čovjek, za početak. E, po tome će neko cijeniti tvoju objektvnost, ljudskost, pismenost, relevantnost, šta li već. I zbog toga će možda i poželjeti sa tobom dalje da razgovara na bilo koju temu.Chmoljo wrote: ↑30/06/2023 23:55čuj otklon. kakav jebeni otklon? da stavljam disklejmer ispod svakog posta da oni odražavaju moje lično mišljenje i ako se neko sa istim složi da to ne znači da zajednički djelujemo protiv pahuljica koje nam kontiraju, a koje se tope ružne riječi i da se unaprijed izvinjavam na povrijeđenim osjećajima?
jel to treba?
dotad, silovanje logike, laganje, spinovanje... to je sve ok. dok odgovara pahuljicama naravno.
Ja, ne bih više da razgovaramo. Dosta je.
- Roccohljup
#109371 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da lubenicu podsjetimo samo na pricu iz decembra:
On je nabrajao još neke ciljeve koje želi postići SDP unutar nove vlasti te je poručio:
"Ako ne uspijemo, ako naši partneri budu imali druge ideje ne moramo i nećemo biti dio te priče", kazao je.
SDP-u je poželio mudrost i odlučnost da upravljaju procesima tamo gdje budu imali priliku.
-
Vaya
#109372 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A daj jebote...sumirprimus wrote: ↑30/06/2023 23:42Na fonu je tw iste price od pred izbore kao i ostatak nabrojanih. Inace nemam neko misljemje o novinarima u bih i slicnim analiticarima slobodnim piscima il kako se vec zovu..ko sto rekoh lici na pricu da je bursacu neko nesto obeco u americi ili slicno. Meni lici. Iznenada je progleo i opleo komtru po trojci a u korist sdfa ko sto rekoh blize df negoli sda, ko i ovaj adis jaje jajetu price ..
Pa vama je na svako pitanje odgovor - SDA...
Obec'o mu neko nesto u Americi? Ko? Bisera? Azmir Husic? Asim? Amir Zukic?
Do izbora je navij'o za Trojku i sad poslije izbora kada je Trojka dosla na vlast poceo navijat za SDA...Ako Bursac pise za pare, onda je poprilicno glup lik?
Sta se desi od onakvog Bursaca internacionaliste, kozmopolite, univerzalca, ljevicara, liberala, pa da pocne kritikovati presvetu Trojku?
Bezbeli da mu je Brzina iz one tekijice sa Mejtasa nesto naucio...Tobejarabi...
-
palermo
#109373 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Onto sto je nepobitno je da ti sve znas. Jedino bi trebao izbrisati ono u penziji, dovoljno je administraayivni siledzija.
Inace, palermo je, za tazliku od arcia davno shvatio na kakvom se forumu nalazi I prihvatio to. Jednostavno shvatis da je kruzni trajvan nedodirljiv I odmah ti je lakse.
-
Vaya
#109374 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne bi ga mog'o sad odvojit pajserom od one premijerske fotelje, kad bi Dodik nuklearnu bacio na Sarajevo...Roccohljup wrote: ↑01/07/2023 00:04 Da lubenicu podsjetimo samo na pricu iz decembra:
On je nabrajao još neke ciljeve koje želi postići SDP unutar nove vlasti te je poručio:
"Ako ne uspijemo, ako naši partneri budu imali druge ideje ne moramo i nećemo biti dio te priče", kazao je.
SDP-u je poželio mudrost i odlučnost da upravljaju procesima tamo gdje budu imali priliku.
Nego gdje je drug Vojin u ovim kriznim trenucima...
Last edited by Vaya on 01/07/2023 00:09, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#109375 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sad ću malo u madnerovom stilu:archi_a wrote: ↑01/07/2023 00:00
Ne majstore, možeš kao iskusan forumaš a vjerujem i da imaš godina pofino upozoriti te poltrone da se malo kontrolišu, pogotovo ako uz svoje nebuloze nakače i tvoje misli, možeš se ne složiti sa kreveljenjem kao što već u par navrata potrčiš da meni nešto repliciraš. Al treba odlučiti da hoćeš da ispadneš čovjek, za početak. E, po tome će neko cijeniti tvoju objektvnost, ljudskost, pismenost, relevantnost, šta li već. I zbog toga će možda i poželjeti sa tobom dalje da razgovara na bilo koju temu.
Ja, ne bih više da razgovaramo. Dosta je.
u startu praviš logičku grešku i sebe postavljaš kao referentu tačku, kao da ona ima neku vrijednost.
a u stvari braniš one strukture koje su uništile sve vrijednosti, koje su obesmislile sve ono što državu čini državom da bi mogli na miru ostvariti prvobitnu akumulaciju kapitala, pa se sada čude kada se to prenese na više nivoe. kao čudo im, otkud sad to, sve u ibretu ko roditelj koji gleda zadrugu i čudi se što mu je sin kreten, a kćerka perspektivna prostituka.
i sad, kao, tebi, zastupaču takvih (ne)vrijednosti se treba dodvorati da se nešto raspravlja. uvrijeđeni i povrijeđeni jer je zavladala nekultura dijaloga. i čude se ljudi nakon sasvim pitomih objašnjenja: "nije novinara nego kameru" ili vrlo decidnih i sveobuhvatnih odgovora na konkretna novinarska pitanja tipa: "ja, i?". da ne spominjemo nejavnu komunikaciju javnih ličnosti punu podrške i kolegijalnosti kao što je "iščupaču vam grkljan".
i poslije svega, stvarno je pitanje svih pitanja - otkud kreveljenje?
raspravljajte po halkama ko što ste uvijek radili. dotad će ovi pokazati šta znaju odnosno ne znaju. čekajte na svoj red, jer ste vi svoju nafaku posrkali.