Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
relativno84 wrote: ↑30/06/2023 22:52
Jos se pizda od dva metra na presici poziva na ratne dane, ono branilo drzavu zato je emotivan kad govori o napadu na istu, gdje ti bi emocija 30 minuta ranije mahalska jajaro. Na kraju ponosno zakljuci kako je eto i pored svega Mile bolji izbor od radikalne opozicije iz rs-a. I sad ce nas ubijediti kako su oni svjesno ostali nijemi na ovo ponizenje da pokazu svima koliko je Mile zlo.
Izjeb'o ga danas Avdo k'o sansku kozu...prvenstveno oko juzne interkonekcije...
Govori mu Avdo danas na kraju konferencije: Nisam ja nos'o bombonjere Sebiji na KCUS...mislio sam da ce ga ovaj zaskocit da tuce...
Last edited by Vaya on 30/06/2023 22:56, edited 1 time in total.
sumirprimus wrote: ↑30/06/2023 22:53
Jebte povjerljiv izvor a bio snimak 2 recenice
Sumire, Znas i sam da sta mislim o Zelenim Kmerima, glasao sam za NiP, ali kad su mi ljudi rekli za ovo svi smo se složili da je bolje da nije ni dobio tih "10 minuta" sa Blinkenom.
Last edited by sime_cipol on 30/06/2023 22:57, edited 1 time in total.
Anquilla wrote: ↑30/06/2023 22:54
Voljela bih da sam ih danas vidjela (Fortu, Nikšića i Dinu), pred kamerama, koji kažu - evo do sada smo zbog dijaloga šutili na negiranje Bošnjaka, šutimo na negiranje bosanskog jezika, ali ne šutimo na ovo.
Mile želi upravo to
Da dokaže da se ne može u BiH, da je nemoguća država.
Naša strana ne smije biti ta koja napušta, izlazi... Danas su dobro podijelili uloge.
To je pristajanje na njegovu igru. I ništa ne bi promijenilo. Misliš da bi prestao ili bi neko nešto uradio po tom pitanju?
SmokingMan wrote: ↑30/06/2023 22:01
Ademović je uradio poptuno ispravnu stvar, čak da istupi iz NIP.a zbog kolega, bilo bi sasim opravdano. Dino me je jako razočarao.
Nedavno cujem.
Otisao u Rijad, dobio 10 minuta sa Blinkenom. 8 potrošio na hvaljenje Grlica Radmana. Minut da se pozdravi i minut da se slika.
Voljela bih da sam ih danas vidjela (Fortu, Nikšića i Dinu), pred kamerama, koji kažu - evo do sada smo zbog dijaloga šutili na negiranje Bošnjaka, šutimo na negiranje bosanskog jezika, ali ne šutimo na ovo.
Mile želi upravo to
Naša strana ne smije biti ta koja napušta, izlazi... Danas su dobro podijelili uloge.
To je pristajanje na njegovu igru. I ništa ne bi promijenilo. Misliš da bi prestao ili bi neko nešto uradio po tom pitanju?
Pa valjda je normalno da ne moze drzava u kojoj ces psovati Srebrenicu. Nije valjda da ti pristajes na takvu.
Bolje bi mu i to bilo da radi...nego da bude Brkiceva pudlica...
Ja samo tebe čujem ovdje da laješ, dok karavane prolaze
A sta cu ti ja, kada ordiniras samo po forumu...
Evo na primjer, ja znam momka kojem je Dino nudio da bude mu savjetnik u kabinetu, koje je ovaj sradcno odbio kada mu je vidio sastav kabineta...
Pa onda mora traziti pomoc od Josipovog kabineta kako da sastavi diplomatsku notu...ali eto hajd...bice bolje...
relativno84 wrote: ↑30/06/2023 22:52
Jos se pizda od dva metra na presici poziva na ratne dane, ono branilo drzavu zato je emotivan kad govori o napadu na istu, gdje ti bi emocija 30 minuta ranije mahalska jajaro. Na kraju ponosno zakljuci kako je eto i pored svega Mile bolji izbor od radikalne opozicije iz rs-a. I sad ce nas ubijediti kako su oni svjesno ostali nijemi na ovo ponizenje da pokazu svima koliko je Mile zlo.
Govori mu Avdo danas na kraju konferencije: Nisam ja nos'o bombonjere Sebiji na KCUS...mislio sam da ce ga ovaj zaskocit da tuce...
Sto sam sebi repliciras sa fejk profila oba ti oka u glavi
Seljački folovi. Nek ostane zabilježeno. Neću ja prijavljivat. Ti izgleda možeš svima napisati šta ti je na umu. Možeš svima reći da lažu. Bravo.
Artikulisi misli, nismo zivotinje.
I da, lagao si. Ne znam u cemu je problem. Pricanje neistina je laz.
A ti si pricao neistine. To sto mislis da si na nekom mjestu gdje drugima mozes naredjivati kako da ti se obracaju, to je do tebe.
Da ti nisam, gluho bilo, osjecaje povrijedio?
OdAbi čovječe. Da bih s tobom komunicirao moram za početak imati pozitivno mišljenje o tebi, a nemam. I kad se nekom obraćaš ili ga targetiraš, nemoj govoriti u množini. Ne svrstavaj. Ne svrstavam ni ja tebe. Nećeš tako dobiti na "važnosti". Zato prođi. Doviđenja.
Last edited by archi_a on 30/06/2023 23:04, edited 2 times in total.
Mile želi upravo to
Ja samo tebe čujem ovdje da laješ, dok karavane prolaze
A sta cu ti ja, kada ordiniras samo po forumu...
Evo na primjer, ja znam momka kojem je Dino nudio da bude mu savjetnik u kabinetu, koje je ovaj sradcno odbio kada mu je vidio sastav kabineta...
Pa onda mora traziti pomoc od Josipovog kabineta kako da sastavi diplomatsku notu...ali eto hajd...bice bolje...
Buhahahahahahahahahahahahahahahhahahahah
Znam ih ja dosta što doručkuju vlastite testise svako jutro (looking at you), od muke što je SDFA u opoziciji
- Ko si ti turisto? S kojim pravom nam prijetiš? Austrougari su bili dobri ljudi u odnosu na tebe, isfrustriranog političkog mrava. Ako ti je cilj da skloniš Milorada Dodika, znaj, mi, Srbi to nećemo dozvoliti jer smo bili prvi na ovim prostorima i naša je posljednja - poručila je Vulićeva Šmitu.
Ona je rekla Šmitu da za početak pribavi relevantnu rezoluciju Savjeta bezbjednosti koju nema da bi ga iko van Vrbanje mosta shvatio ozbiljno.
Tacno jaje jajetu prica ovih pro sdfa novinara i lafo neutralnih analiticara novinara i ostale sdfa bagre prikrivene i otvorene, i bivsih nam kolega forumasa moozda i sada pod drugim nikovima ko zna
Cuj opsovo genocid. Ljudi nam napravili genocid a iste te godine sda potpisali i legitimisali postojeanje genocidne tvorevine nema dalje
Druze relativni, evo nas Batko proziva da smo ista osoba...
Ne znaju vise sta da kazu...
Da pitano moderatore, kako se moze provjeriti je li pisemo sa istog mjesta, IP adrese ili nesto...
sumirprimus wrote: ↑30/06/2023 23:03
Tacno jaje jajetu prica ovih pro sdfa novinara i lafo neutralnih analiticara novinara i ostale sdfa bagre prikrivene i otvorene, i bivsih nam kolega forumasa moozda i sada pod drugim nikovima ko zna
Cuj opsovo genocid. Ljudi nam napravili genocid a iste te godine sda potpisali i legitimisali postojeanje genocidne tvorevine nema dalje
_BataZiv_0809 wrote: ↑30/06/2023 23:00
Druze relativni, evo nas Batko proziva da smo ista osoba...
Ne znaju vise sta da kazu...
Da pitano moderatore, kako se moze provjeriti je li pisemo sa istog mjesta, IP adrese ili nesto...