Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Večeras ću prespavati, još ću malo razmisliti, ujutru ću se probuditi, također razmisliti i onda vidjeti kakav mi je raspored narednih dana", kazao je Schmidt
Mishelinke wrote: ↑30/06/2023 19:11
Gledam Face, skinut će ga turista, kod djevac nevjestu, 100%.
Ovako kad Šmit priča, to i ispuni (izborne izmjene, uklanjanje Lendine blokade, sad ovo..).
Sta je rekao kasnije sam se ukljucio ?
Pusti ove SDA botove.
Rekao je da idu ozbiljnije akcije OHR-a, a poznavajući gospodina "turistu" do sada, i njegove dosadašnje izjave i radnje, mislim da će sad biti baš konkretna akcija njega i OHR-a. Možda već od sutra.
Rekao je da idu ozbiljnije akcije OHR-a, a poznavajući gospodina "turistu" do sada, i njegove dosadašnje izjave i radnje, mislim da će sad biti baš konkretna akcija njega i OHR-a. Možda već od sutra.
Nazalost, jedan od odgovora moze biti I u nesposobnosti tsuiadasnje opozicije, danasnje vlasti da aktivno i djeluju I nametnu se kao politicka snaga. SDA to ocito bolje radi. Jedan od odgovora moze biti I u tome da iza trojke ne stoji glasacki kapacitet, da se ne lazemo, ovo je u dobroj mjeri, okrroisana vlast,, a kad ti je vlast na yakvim yemeljima onda je I logicno da je vise podlozna kritikama. I na kraju treci razlog moze biti I to sto rade odnosno ne rade. Yesko je reci da su ikoga osim ovih par nipovskih forumasa impresionirali.
Pitam tebe licno, kako kao nestranacki patriota nisi ovako zustro reagovao na poteze SDA i DF?
Pa ti si deset puta zustrije reagovao na ovaj danas sastanak na kojem nista nije izdano, nego na ocitu izdaju oko revizije i Bakirove izricite izjave da nema u NATO ako nece Srbi.
Jebi ga, nekako nisam ni sumnjao da je za sve kriva nekadasnja opozicija.
Pa nije nekadasnja opozicija kriva. Za citav zastoj u procesima prema EU kriva je SDA I DF. Tako ocito misle stranci, inace ne bi rusili samo Bakira, a ostavili Mileta i Covketa, a tako ocito misle I trojkasi jer je citav njihov.politicki angazman usmjeren na SDA I DF. Moje misljenje je nebitno. Novi narativ je uspostavljen, zna se.ko je kriv.
A ovo pitanje reagovanja.....mozda sam yrebao zesce reagovati, mozda nisam....ne.mislim da sam najpametniji na svijetu...
statixx wrote: ↑30/06/2023 19:26
Nece ga skinuti to je sigurno, izmedju redova je spomenuo izolaciju i povukao paralelu s Trananistrijom, pozivajuci gradjane RSa, u prvom redu mlade ljude, da se dobro zapitaju da li to zele. Dakle, racunaju da ce Dodik dovesti RS u situaciju u kojoj ce ga narod svrgnuti s vlasti.
Pa to bi mnogi iz Sarajeva i Zapadne Hercegovine jedva docekali. Da se malo sverca.
Ovako kad ga slusas mudro on prica, namazan je i on ali vidjet cemo sta zaista misli.
Zaista ovo je sve granice preslo, ne samo on kada je u pitanju, stranci su zaista zakazli a pricaju da nam zele dobro.
Last edited by DonieBrasco on 30/06/2023 19:34, edited 1 time in total.
Nece sutra, prvo ce se naspavati, fino je rek'o
Polahko, buđenje, kafa pa onda telefon i kad otvori Twitter, oho se Dodiku. Još ako Amer i Englez krenu twitati istovremeno, to će biti kataklizma za Dodika
A sta se moze desiti ako npr Smit donese neke odluke,sanckije, izolaciju RS-a sta god i oni odluce da ne postuju, i odbiju primjenu tih odluka? Sta onda ? Kakvi su postupci onda ?
mk075 wrote: ↑30/06/2023 19:38
A sta se moze desiti ako npr Smit donese neke odluke,sanckije, izolaciju RS-a sta god i oni odluce da ne postuju, i odbiju primjenu tih odluka? Sta onda ? Kakvi su postupci onda ?
mk075 wrote: ↑30/06/2023 19:38
Apsolutno nista.
Yebiga onda
Bila jednom jedna Bosna..
Onda ce tako bit ispadne