S time da je trojka isla sa kritikom Baketa, i da ce biti bolji.Velkoski wrote: ↑30/06/2023 17:07 ezdea botovi nikako da se pomire s tim da su njihovi odjebani šefovi i doveli do ovoga jadnom politikom i krađom države u zadnjih 25 godina, a trojkaški botovi ne kontaju da se trenutno radi isto kao i ezdea. Ali eto imaju priliku da me demantuju u idućih par mjeseci
super, probalo se "spuštanjem lopte", očigledno tako ne ide i ne može, vrijeme je da se prepiše Kurtijev pristup i ide do kraja, inače održavamo isto stanje i apsolutno ništa nećemo promijeniti
I nije tesko im bilo ni biti bolji.
A samo su trebali reci strane sudije se izbacuju iz ustavnog suda dan nakon sto Bosna udje u Nato.
Ja licno se ne bih sastao sa Dodikom sve dok se boje ne istope i pitanje neustavnog zakona ne rijesi. Jos u hotelu u Konjicu se sastaju poslije svih onih kritika "sastancenja po kafanama" mimo institucija.
Ja mislim da ni Amerima, ni Evropljanima nista nije jasno sta se desava i kakva selekcija politicara stvara ovakve predstavnike.
Treba otvoreno reci. Nas ce pustiti u EU neovisno od toga sta uradimo ili ne uradimo. Pa evo, dobili smo kandidatski na nista.
Tako da ta prica da nesta treba raditi je laz.
Znam da je trojka otisla na sastanak sa lose podjeljenim kartama. Okolnosti nisu komotne. Ali, nece daleko dogurati na supljoj prici i pristajanju na sve sto im se naredi.
I onda ce za nekoliko godina Ameri doci i samo izjaviti isto komza Afganistan - dali smo im sve, ali volju za borbom nismo mogli.