Ovo ce biti Crysis RPG zanra.

Moderator: Benq

Baldur’s Gate 3 has more cinematic dialogue than three times all three Lord of the Rings novels combined. It has 174 hours of cinematics, making it more than twice the length of every season of Game of Thrones combined
Meni je i 10 bilo ok jer volim low-level combat. Vidjeces kad budes igrao Wrathfinder kako haoticno postane pred kraj igre.Tito_i_Partija wrote: ↑29/06/2023 18:52 Podigli su i level cap na 12. Ja inače volim još više, al' haj i ovo je bolje nego samo 10 što su planirali na početku.
Ne, ne, ovo nije AD&D. 5e ima manevre koje mozes koristiti, plus sto igra ima vertikalnost, plus Larianov sistemski pristup. Vidjeces. Samo moras zaboravit sta si naucio kroz AD&D. U early accessu sam imao par zanimljivih borbi odmah na pocetku, zahvaljujuci vertikalnosti.Tito_i_Partija wrote: ↑29/06/2023 19:21 Ja mrzim low-level D&D combat, jer se to uvijek ovako odvija:
Ja: zamahnem i promašim
Neprijatelj: zamahne i promaši
*5 minuta kasnije*
Neprijatelj: critical hit, ubija me na mjestu, haj reload pa ope'![]()
Ma biži ba, daj ti meni Wail of the Banshee, Stormbolts i Seamantle, izaću ja na kraj sa tim haosom.![]()
Ima na CD keysu dvojka za tri dolara, a trojka za desetTito_i_Partija wrote: ↑29/06/2023 22:41 Nisam vidio sve sa wish liste jer nisam kod kuće, al' od ovih petnaestak što su mi došli preko emaila, ne vidim da je ijedan all-time low.
Al' eto, možda ugrabim ove ranije AC titlove, al' i to možda preko CDKeys ako su još jeftinije.
Ovaj spisak rasa izgleda vrhunski, ali je pitanje koliko ce developeri moci da naprave razlicito role-playing iskustvo za njih. Igrati kao Lolth Drow bi trebalo biti drasticno drukcije iskustvo od bilo koje druge rase, i ako to ne mogu omoguciti, onda je bolje da ne stavljaju nikako tu opciju u igru.ferratilis wrote: ↑29/06/2023 18:40 Promijenjen datum izlaska BG3, izaci ce skoro mjesec ranije da izbjegne Starfield.SpoilerShow
Ovo ce biti Crysis RPG zanra.
Nista ne znamo dok ne izadje igra, ali zapao mi je za oko jedan detalj. Npr. dodace i novu dwarf podrasu, koja inace nije toliko popularna (a ni bitna). Ali ce ipak kroz dijaloge biti i te kako prepoznata:geralt wrote: ↑30/06/2023 15:29 Ovaj spisak rasa izgleda vrhunski, ali je pitanje koliko ce developeri moci da naprave razlicito role-playing iskustvo za njih. Igrati kao Lolth Drow bi trebalo biti drasticno drukcije iskustvo od bilo koje druge rase, i ako to ne mogu omoguciti, onda je bolje da ne stavljaju nikako tu opciju u igru.
Ako je istina, reaktivnost bi trebala biti na visokom nivou. Ali vidjecemo za mjesec.A smaller addition to our lineup, but no less significant: Duergar are coming to Baldur’s Gate 3. The third Dwarf subrace will be playable at launch, adding a stoic and subterranean cousin to the dwarven family tree. We’ve also added a ton of reactivity around these characters, with over 200 new dialogue responses tailored to Duergar-kind.
https://www.openttd.org/BiBi911 wrote: ↑02/07/2023 15:31 Jedno pitanjce, tražim neke dvije igre vec dugo vremena pa ako ko zna gajba je od mene.
1. se zvala nesto Transport deluxe pocinje se sa konjskim zapregama pa se napreduje, prva milijardi je bila nesto zatvor se gradi, mora se dostavit drveta puno.
muzika je midWest amerika bendzo svira, negdje oko 2007 sam to igrao.
Po sjecanju mi je ostalo na omotu od CD bio je avion Lokomotive I brod.
- ova igra je bas stara na prvom PC igrali neke 2000/01 strategija u grcko anticko vrijeme, nesto kao TD ali nije moglo se sve pomjerat, grade se tornjevi neki otoci se morali zauzeti.
Ako ko zna tnx
Za tu prvu sam pomislio da nije Transport fever, ali nije toliko stara koliko navodis.BiBi911 wrote: ↑02/07/2023 15:31 Jedno pitanjce, tražim neke dvije igre vec dugo vremena pa ako ko zna gajba je od mene.
1. se zvala nesto Transport deluxe pocinje se sa konjskim zapregama pa se napreduje, prva milijardi je bila nesto zatvor se gradi, mora se dostavit drveta puno.
muzika je midWest amerika bendzo svira, negdje oko 2007 sam to igrao.
Po sjecanju mi je ostalo na omotu od CD bio je avion Lokomotive I brod.
- ova igra je bas stara na prvom PC igrali neke 2000/01 strategija u grcko anticko vrijeme, nesto kao TD ali nije moglo se sve pomjerat, grade se tornjevi neki otoci se morali zauzeti.
Ako ko zna tnx
Transport Tycoon Deluxe?
Već sam mu ja zakačio Open TTD, nije to, a i cover je po opisu.