Redeem COD Code Here
https://profile.callofduty.com/cod/logi ... gin%3Dtrue
Kod:
CDLChamp23
Moderator: Benq

Pokusavam se sjetiti bez guglanja
Nisam igro nijednu verziju, al valjalo bi probati.ferratilis wrote: ↑25/06/2023 17:52Da. HD verzija. Jedan od boljih remastera, jer uopce ne mijenja gameplay, samo grafiku.![]()
Svakako. Nekad je to bio najnapredniji graficki engine na trzistu, a osnovali firmu u garazi u Zagrebu. Sto se tice gameplaya, ova formula nikad nece ostariti, ali dizajn je veoma "oldschool," u smislu da je iz ere igara kad je easy zapravo normalna tezina, a normal je hard. Fokus je na kretanju i menadzmentu resursa, ne samo na nasumicnom pucanju. Kako god, probaj, ionako je uskoro Steam rasprodaja.
Meni je prvi dio drazi jer je kraci i vise je fokusiran na ono sto Fallout predstavlja. Drugi dio ima previse referenci na pop kulturu, i prica o potrazi za GECK mi nije nikad bila interesantna. Ali kao RPG je neprikosnoven, to stoji.
Ma jok, nemam toliko slobodnog vremena. Tek spasio Coyote
Ma super je, samo nastavi. Prvi dio mi je drag, al' drugi (Dragonfall) razvaljuje. Unapređenje u bukvalno svakom aspektu igre.

The CRPG Book Project is a collaborative, non-profit effort to create a free & easily available ebook on the history of Computer Role-Playing Games.
Our goal is to gather all the knowledge currently spread across countless websites, books, videos, podcasts, forums and minds in a single, accessible and visually pleasing tome. We share the Internet Archive’s belief that “access drives preservation”, so we want to demystify gaming history, offering a reliable and attractive resource for people seeking information – or just a fun game to play.
To sam govorio od samog početka. Shadowrun je možda čak i najbolja reprezentacija cyberpunka u kompjuterskom mediumu ikada. Al' i Deus Ex je prilično blizu.ferratilis wrote: ↑27/06/2023 00:09 Prelistavam malo CRPG enciklopediju, i skontam da je Shadowrun posvetio vise paznje cyberpunk konceptima nego Cyberpunk 2077, koji je jedna od najskupljih igara ikad.![]()