Okrenulo danas i razbistrilo, ohladilo za 2 stepena.
Naravno da se ne može porediti da uvalom Vučine, ali si bio u pogrešnom dijelu Neuma.
Treba da ideš skroz desno, Surdup.
Moderator: anex
Okrenulo danas i razbistrilo, ohladilo za 2 stepena.
Da imam para išao bih all inclusive u Tursku i povazdan žderao, ili se slikao na egzotičnim destinacijama sa krambambuli punchom i pohovanim mudima morskog zeca.
Naravno,niko ti ništa nije ni rekao...svakom svačiji užitak i ćeif.Naslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:04Da imam para išao bih all inclusive u Tursku i povazdan žderao, ili se slikao na egzotičnim destinacijama sa krambambuli punchom i pohovanim mudima morskog zeca.
Ovako, nema ništa loše ni u špagetama i hašetu.
Koliko para toliko i muzike.
Nemam se čega stidjeti, zar ne?
a paradajz????Naslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:04Da imam para išao bih all inclusive u Tursku i povazdan žderao, ili se slikao na egzotičnim destinacijama sa krambambuli punchom i pohovanim mudima morskog zeca.
Haše nije moj užitak i ćeif, nego ne mogu si priuštiti da se hranim po restoranima ili da provodimo pola godišnjeg kuhajući.PM72 wrote: ↑24/06/2023 20:07Naravno,niko ti ništa nije ni rekao...svakom svačiji užitak i ćeif.Naslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:04
Da imam para išao bih all inclusive u Tursku i povazdan žderao, ili se slikao na egzotičnim destinacijama sa krambambuli punchom i pohovanim mudima morskog zeca.
mali_balon wrote: ↑24/06/2023 20:11a paradajz????Naslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:04
Ma samo uzivaj brate. Pusti ove kompleksaseNaslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:15Haše nije moj užitak i ćeif, nego ne mogu si priuštiti da se hranim po restoranima ili da provodimo pola godišnjeg kuhajući.
Jedan dan tjestenina sa hašetom, drugi dan rižoto, treći dan pizza, i sl...
Hvala tebralaik1981 wrote: ↑24/06/2023 20:17Ma samo uzivaj brate. Pusti ove kompleksaseNaslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:15
Haše nije moj užitak i ćeif, nego ne mogu si priuštiti da se hranim po restoranima ili da provodimo pola godišnjeg kuhajući.
Jedan dan tjestenina sa hašetom, drugi dan rižoto, treći dan pizza, i sl...![]()
Vjeruj mi da si ti sretniji i da vise uzivas nego ovi u Turskoj. Neum nije bas na nivou recimo Braca, ali i takav je ljepsi od Turske.Naslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:04Da imam para išao bih all inclusive u Tursku i povazdan žderao, ili se slikao na egzotičnim destinacijama sa krambambuli punchom i pohovanim mudima morskog zeca.
Na koga misliš da je kompleksaš?laik1981 wrote: ↑24/06/2023 20:17Ma samo uzivaj brate. Pusti ove kompleksaseNaslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:15
Haše nije moj užitak i ćeif, nego ne mogu si priuštiti da se hranim po restoranima ili da provodimo pola godišnjeg kuhajući.
Jedan dan tjestenina sa hašetom, drugi dan rižoto, treći dan pizza, i sl...![]()
Ma normala ba, sve udure.Entropio wrote: ↑24/06/2023 20:20Vjeruj mi da si ti sretniji i da vise uzivas nego ovi u Turskoj. Neum nije bas na nivou recimo Braca, ali i takav je ljepsi od Turske.Naslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:04
Jaro, bolji hashe pored Adrije nego janjetina i sparoge u Turskoj, vjeruj mi.
Ne vadi se sad ja taman sergiju organizovao da pojedes prstaceNaslovnica wrote: ↑24/06/2023 20:55 Izvinjajem se ako sam zaćato temu i oftopićijo, neka uzoriti admin obriše.
Hvalavi.