Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑24/06/2023 19:46
Znaci ipak je sve bilo izrezirano kao sto se i cinilo jer nigdje bilo tragova borbi osim par losih slika i snimaka fol neceg da gori.
Šta je izrežirano?
Da se putinu po rusiji kurči ko stigne?
Da se vidi neka grupa može prijetiti vlastima bez posljedica?
Znaci ipak je sve bilo izrezirano kao sto se i cinilo jer nigdje bilo tragova borbi osim par losih slika i snimaka fol neceg da gori.
Aha unisteni helikopteri su izrezirani
Jedan gorio na nekoj livadi moguce da je neki stari decoy i neki snimak zrakomlata koji pada za koji kazu da je iz 2014. To je sve sto smo od dokaza vidjeli.
E jesu ga izrezirali u pm, de bogati. Rekoh ja, ovdje svaki dan neki false flag i nikad da stvarno vidimo nesto sto stvarno jest false flag.
Prigozin: Putine hajmo izrezirati vojni udar pa cemo se na kraju povuci, ubit par vlastitih vojnika i srusiti poneki helikopter, nas narod nek panicari i bjezi iz zemlje, a doslovno citav svijet nek uziva u tragikomediji ruske drzave.
Ma moze brt
Jos na kraju Putin ima samo dva izbora - ili preci preko ovog i ispasti slabic ili roknuti ovog kuhara.
Mozda je Putin stvarno mentalno obolio pa je pristao na ovakvu reziju.
PM72 wrote: ↑24/06/2023 19:45
Ja fino napisah da će sve stati kad legne uplata...a ovdje se pojedini upalili ko kutnjaci
Razni Keneti i Gregovi su jutros na Twitteru najavili konačni pad Putina i raspad Rusije. Pa se lako zalijepiti za te optimistične poruke, a vrlo teško sagledati realnu sliku. Kad je neko upitao ovdje zašto ih Rusi ne zaustavljaju kad su krenuli od Rostova prema Moskvi, jedan ekspresno upita - ko da ih zaustavi ako im je vojska u Ukrajini? Simpatično je bilo za čitati.
Šta je izrežirano?
Da se putinu po rusiji kurči ko stigne?
Da se vidi neka grupa može prijetiti vlastima bez posljedica?
Ne znam tacno razlog, mozda da navuku ukre. Nesto sa ukrajinim najvjerovatnije. Vidjecemo uskoro.
Cuj false flag, a on je od putlera napravio picku.
Nista ovo nije gotovo. Pa gdje ima da, nakon sto krenes sa drzavnim udarom, dodjes i kazes salio sam se. Nagodili smo se.
Za Putlera je jedina validna opcija bila da ih unisti danas. Pregovaranje ili bila koja druga opcija nije ok.
Dobro ako je bika rezija, onda je imala neki cilj?
Mozes li mi reci koji bi to mogao biti?
Na koji nacin ovo pogoduje ikom i Putinu i Prigozinu?
Excel2 wrote: ↑24/06/2023 19:53
Nista ovo nije gotovo. Pa gdje ima da, nakon sto krenes sa drzavnim udarom, dodjes i kazes salio sam se. Nagodili smo se.
Za Putlera je jedina validna opcija bila da ih unisti danas. Pregovaranje ili bila koja druga opcija nije ok.
Excel2 wrote: ↑24/06/2023 19:53
Ili mozda obrnuto.
Da ih Putler ne pocisti sad?
Pa sad ce biti ko je stao na ciju stranu. Baviti ce se sobom, a to je jedino bitno.