Ovo nije puc vec pobuna jedne privatne vojne formacije.
Puc bio bio nesto drugo, kad se recimo oficijelni diejlovi ruske vojske pobune.
Ovo nije puc vec pobuna jedne privatne vojne formacije.
Pirozgin je najmanji problem koji ce ih zadesiti
100%. Ubo si srž i naših problema a i američke stvarne moći u svijetu.skrbavi-admin wrote: ↑24/06/2023 11:07 i kad amer šuti na Dojajnikova sranja i pljuvanja - šuti samo zato jer ima dil sa njim.....
tako da nazalost amerima odgovara BIH ovakva kao danas..... i ne zele nam uopste pomoci.... cinjenica da su sjebali rusiju preko noci je jeziva i za naucnih radova....
sama apsolutna šutnja UAFa i USAFa i POTUSa o svemu - puno vise govori od bilo kakvih rijeci.....
mislim da ga sad roknu jedino šta će se postići da Putko ostane na vlasti2604570 wrote: ↑24/06/2023 13:06 Mislim da je ovdje bitno koliko ce Prigozin dugo ziviti, putinovci ako eliminisu njega ovo sve pada u vodu, a ne sumnjam da ce sve svoje resurse usmjeriti ka njegovoj likvidaciji. Ko bi rekao jucer da cu danas strepit za Prigozinov zivotMadness
![]()
S nestrpljenjem cekam prvi sahovski potez Kijeva!
Ja tražio starcima da mogu pratiti na razumljivom jeziku, ovi naši novinari još spavaju a svijet se mijenja.JoseMujica wrote: ↑24/06/2023 13:07ja pustio na laptopu s croma
sad je meni jasno đe su se prvoligaši drogirali i prosipali ovdje pamet![]()
evo i ovi stalno porede nešto s dešavanjima iz WW2![]()
Obdranila bi prva Gardijska tenkovska, ali se dozivaju od ČernivalajkujMe wrote: ↑24/06/2023 13:04 Kad sam govorio kako je Moskva nebranjena nisam mislio da ce Rusi napasti nebranjenu Moskvu![]()
Rosgvardia, nesto malo nacionalne garde i par jedinica specijalnih postrojbi treba da sprijeci 25.000 Wagnerovaca da zauzmu Moskvu![]()
Ko Ruska avijacija pokusava nesto ali znamo kako to ide![]()
Rusi (Putin) vec sad ako misle opstati moraju hitno naloziti pokrete armije iz Ukrajine u Rusiju jer rat se premjestio tamo![]()
Ukrajina ovo mora iskoristiti sad je momenat za snazni napad sirom fronte Ruske snage nece htjeti da se bore
Ponavljanje 1917 godine prosto nevjerovatno